Overvejer du at sælge din bil i udlandet? Sælg den til os i stedet!

Har du en gammel og brugt bil, du gerne vil af med, og har du svært ved at finde en køber i Danmark, kan det være fristende at sælge den til udlandet. Det er ikke altid ligetil at finde en køber herhjemme, der er parat til at betale en fair pris for din bil, og der er mange bilforhandlere, specielt online, der reklamerer med at sælge brugte danske biler til eksport. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at bilforhandleren altid kan tilbyde dig den bedste deal, og det er heller ikke garanteret, at de finder en køber.

Hvis du vil undgå besvær, og samtidig få en direkte salgspris for din bil, kan du sælge den til vikøberallebiler.dk. Med vores mange års erfaring inden for brugtbilsmarkedet og et bredt netværk af købere i hele Europa, kan vi vise din bil frem til højt antal købere på kort tid og derved opnå en bedre salgspris for dig. Vi kan vurdere din bil helt gratis, og vi sørger for alt papirarbejdet, samt en hurtig og sikker betaling.

Gratis onlinevurdering
  • Betalingen foretages senest dagen efter salget
  • Vores tjeneste er 100% omkostningsfri.
  • Ejerskiftet foregår nemt og sikkert i samarbejde med os og du får en bekræftelse

Undgå stress og besvær og sælg din bil til os

Der er mange, der vælger at sælge deres gamle, defekte eller trafikskadet bil til udlandet, fordi de mener, at det er den letteste måde og komme af med bilen på, samtidig med det er den metode, der indbringer den bedste pris. Det er dog ikke altid tilfældet, delvis fordi danske biler er dyre og dermed ofte ikke et attraktivt køb for en forhandler uden for Danmark. Det betyder, at du kan få problemer med og finde en køber, der er villig til at betale det, du ønsker for din bil.

Når du vælger at sælge din bil til vikøberallebiler.dk, slipper du for størstedelen af arbejdet. Vi tilbyder en gratis, professionel bilvurdering og tager os af alt papirarbejdet, så der er minimalt stress og besvær for dig. Desuden betyder vores brede netværk af købere, at du har en bedre mulighed for at sælge din bil til en god pris.

Efter vi har vurderet din bil, opretter vi straks en salgsannonce, som deles med hele vores netværk af bilkøbere. Der går maks. 48 timer inden vi kontakter dig, og du bestemmer selv, om du vil tage imod vores købstilbud. Hvis du vælger at sælge din bil til os, kan du allerede næste dag komme forbi vores indkøbsstation for at afslutte salget. Vi sørger for afregistrering og slutseddel, samt garanterer en hurtig og sikker betaling, via bankoverførsel. Selv hvis din bil er gammel, defekt eller trafikskadet, kan den stadig have interesse, og du må gerne booke en aftale for at få den vurderet. Da vores service altid er helt omkostningsfri og uforpligtende, er der ingen risiko for dig.

Angiv din bils data:

Så nemt er det at sælge din bil til vikøberallebiler.dk

Du starter med at besøge vores hjemmeside, hvor du angiver nogle grundlæggende oplysninger om din bil. Disse oplysninger hjælper os med at vurdere din bil og betyder, at vi hurtigere kan lave en salgsannonce.

Når vi har modtaget oplysningerne, kan du straks booke en aftale hos vores indkøbsstation, hvor en personlig og professionel vurdering af din bil finder sted. For at vi præcis kan beregne, hvad din bil er værd, kigger vores bilekspert på dens mærke, model, alder, kilometertal og gearkasse, samt dens aktuelle stand, bagefter tager vi bilen ud på en kort prøvekørsel. Når undersøgelsen af din bil er færdig, beregner vores ekspert en markedsværdi for din bil og opretter en professionel salgsannonce, som efterfølgende bliver delt med hele vores netværk af købere. Hele denne proces er helt gratis og ikke-bindende for dig.

Så snart vi har modtaget et passende bud på din bil, kontakter vi dig via e-mail, og du beslutter så, om du vil tage imod vores bud. Du hører fra os inden for 5 arbejdsdage, og hvis du gerne vil sælge din bil til os, booker du en ny aftale hos vores indkøbsstation, hvor vi allerede dagen efter kan afslutte dit salg af bilen. Du kommer bare forbi igen med din bil, og vi ordner resten. Du behøver ikke bekymre dig om afregistrering, slutseddel eller betaling. Vi står for alt papirarbejdet og garanterer en hurtig, sikker betaling via bankoverførsel. Vi kan også overtage evt. restgæld i bilen.

Hvis du vælger ikke at sælge din bil til os, er vores service stadig helt omkostningsfri for dig. Du har også muligheden for at overveje vores tilbud i nogle dage, hvis du ikke er sikker på, om du vil sælge din bil. Vores bud er gyldigt og bindende fra vores side i 5 dage. Når du sælger din bil til vikøberallebiler.dk, undgår du stress, besvær og risiko.

Angiv din bils data: