Sælg din gamle bil til os

Prøver du forgæves at sælge din ældre og brugte bil, er du ikke alene om det.

Et hurtigt kig på online bilportaler viser det høje antal brugte biler, der er til salg i Danmark, og hvis din bil er en ældre model eller ikke længere er i topstand, kan det være svært at få den solgt. Vil du gerne sælge din gamle bil, hurtigt og helt uden besvær, så kan vikøberallebiler.dk hjælpe dig!

Med vores mange års erfaring inden for brugtbilsmarkedet og med et bredt netværk af købere i Danmark og Europa, hjælper vi dig med at sælge din gamle, brugte bil på kort tid. Vi tager os af arbejdet og står for afregistrering, slutseddel, samt en hurtig, sikker betaling. Vores service er 100 % gratis og uforpligtende, så der er ingen omkostninger eller risiko for dig.

Gratis onlinevurdering
  • Betalingen foretages senest dagen efter salget
  • Vores tjeneste er 100% omkostningsfri.
  • Ejerskiftet foregår nemt og sikkert i samarbejde med os og du får en bekræftelse

Undgå besvær og usikkerhed når du sælger din bil til os

Når det gælder bilsalg, er der typisk to gode muligheder for at finde en køber. Du kan enten sælge din bil til en forhandler eller oprette en annonce online og sælge bilen til en privat køber.

Hvis din bil er ældre, f.eks. årgang 2000 eller før, kan det være svært at finde en forhandler, som er interesseret i bilen, og derudover også vil betale en fornuftig pris for den. En forhandler skal kunne tjene på videresalget af din bil, og skal derudover yde 6 måneders garanti, så de er typisk ikke interesseret i ældre biler. Prisen du kan opnå for din bil er som regel også lavere, end hvis du solgte den privat.

Vælger du at sælge bilen til en privat køber, skal du være forberedt på at det betyder mere arbejde og kan tage længere tid. Du skal selv oprette en annonce, arrangere prøvekørsler med mulige købere, og liggetiden er typisk længere. Du kan som regel få mere for din bil, hvis du sælger den privat, men de fleste købere er ikke interesseret i en gammel bil med fejl eller mangler. Du kan derfor være nødt til at bruge penge på reparationer og istandsættelse.

Vil du undgå stress, besvær og lang liggetid, kan du sælge din bil til vikøberallebiler.dk. Når du sælger din bil til os, sørger vi for størstedelen af arbejdet, og vi kan købe din bil på bare 48 timer.

Angiv din bils data:

Derfor bør du sælge din gamle bil til os

Når du sælger din bil til vikøberallebiler.dk, slipper du for et tidskrævende og besværligt bilsalg. Vi har adgang til et bredt netværk af forhandlere i både Danmark og resten af Europa, kan vi derfor på få minutter vise din bil til flere tusinde købere i mange forskellige lande. Det betyder, at vi har større chance for at finde en køber og samtidig kan opnå en bedre pris. Desuden undgår du risiko, da vores service altid er helt gratis at benytte, også selvom du vælger ikke at sælge din bil til os.

Du undgår stress og besvær, da vi sørger for alt fra bilvurdering til betaling. Vores bilekspert opretter en salgsannonce for dig, og vi står for kontakten med mulige købere. Det eneste du behøver tage stilling til, er, om du gerne vil tage imod vores bud.

På den måde køber vi din bil, hurtigt, nemt og sikkert

Bilsalg behøver ikke at være svært, også selvom din bil er gammel og ikke længere er i topstand. Vikøberallebiler.dk hjælper dig igennem hele bilsalget, fra vurderingen til betalingen.

Det første du skal tage stilling til, når du vil sælge en bil er, hvad er den egentlig værd? Du skal ikke undervurdere din bil, bare fordi den er gammel, og det er vigtigt, at du får en nøjagtig vurdering, så du kan sælge den til en fair og fornuftig pris. Som en del af vores omfattende service tilbyder vi en gratis, professionel og uforpligtende bilvurdering. Du booker bare en tid hos vores filial og kommer forbi med bilen på dit foretrukne tidspunkt. Her foretager vores erfarne bilekspert en grundig og professionel undersøgelse af din bil, hvor der tages hensyn til mærke, model, alder, kilometertal og aktuelle stand.

Når vi har vurderet din bil, tager vi nogle billeder og laver en professionel salgsannonce, som vi deler med hele vores netværk af bilforhandlere. Inden for 5 hverdage kontakter vi dig med vores bud på din bil, og du bestemmer så, om du ønsker at tage imod vores bud. Hvis du tager imod tilbuddet, kan du straks booke en ny aftale i vores filial, hvor salget afsluttes. Du behøver ikke bekymre dig om afregistering eller slutseddel, da vi sørger for alt papirarbejdet. Vi garanterer også en hurtig og sikker betaling via bankoverførsel, og salgsbeløbet går typisk ind på din konto senest efter 4 arbejdsdage.

Angiv din bils data: