close-covid-banner

Angiv følgende oplysninger for at starte vurderingsprocessen

En bil står på en computer hvor der er en checkliste og få en gratis online bilvurdering ikon

Gratis online vurdering

En bilekspert står foran en bil i baggrunden og bileksperten vurderer din bil ikon

Uforpligtende
ekspertvurdering

En bil og en krone hvor du kan sælge din bil hvis du ønsker det ikon

Sælg kun hvis du vil

Skal du sælge bil, så kom forbi vikøberallebiler.dk

Hos vikøberallebiler.dk har du mulighed for at sælge din bil gratis og uden besvær. Med vores omfangsrige service gør vi dit bilsalg hurtigt og nemt. Vil du sælge din bil til os, tilbyder vi tilbyder en gratis og unik service, hvor bilen bliver vurderet personligt af en af vores bileksperter.

Du starter med at indtaste bilens data, så vi har de grundlæggende informationer, og bagefter booker du en aftale i en af vores afdelinger. Vi ringer dig efterfølgende op for at bekræfte din aftale.

Ved din aftale udfører vi en grundig gennemgang af bilen, hvor vi tager hensyn til din bils aktuelle stand og ekstraudstyr. Under gennemgangen tager vi en kort prøvekørsel, og alt hvad du skal afsætte en halv times tid. vikøberallebiler.dk er din samarbejdspartner, når du vil sælge din bil.

Anders J.
Vi fik en god pris for vores bil

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg betale en afgift hvis jeg vælger ikke at sælge bilen?

Nej! Servicen på vikoberallebiler.dk er helt gratis, uanset om du sælger bilen eller ej.

Hvordan beregner I hvad min bil er værd?

Du booker en aftale hos vores bileksperter, og kommer forbi vores afdeling med din bil. Her bliver din bil grundigt og professionelt undersøgt, og en passende markedspris bestemt. Du har også mulighed for at diskutere både din ønskede pris og din mindstepris med os.

Hvordan sælger jeg min bil efter vurderingen?

Når vi har vurderet din bil tager vi nogle billeder og opretter med det samme en professionel salgsannonce. Den deler vi med vores netværk af købere og så snart vi får et bud på din bil kontakter vi dig via e-mail. Er du tilfreds med buddet, kan du straks booke en ny aftale på vores afdeling for at afslutte salget.