Ofte stillede spørgsmål om vikøberallebiler.dk

Vores hjemmeside

Vores hjemmeside

Online vurdering

Online vurdering

Vurdering i afdelingen

Vurdering i afdelingen

Salgsforløb

Salgsforløb

1.
Hvordan fungerer vikøberallebiler.dk?
 1. Du booker en tid på vores hjemmeside til en vurdering hos en af vores afdelinger. Her vurderer en af vores bileksperter din bil, og til slut giver vi dig et tilbud.
 2. Vælger du at sælge din bil til os, overfører vi pengene til dig via en sikker bankoverførsel, og vi tager os af alt papirarbejdet inklusiv afmelding af bilen.

Vigtigt:

 • Ved gennemgangen af din bil hos vores afdeling, vil vi gerne bede dig om at medbringe alle bilnøgler, registreringsattest del I og II, servicebog, samt andet tilbehør, fx. dæk
2.
Hvorfor skal jeg sælge min bil til vikøberallebiler.dk?
 1. Vores service gør dit bilsalg hurtigt, nemt og enkelt.
 2. Du sparer tid og penge på at oprette annoncer og blive kontaktet af eventuelle købere.
 3. I stedet for at bruge tid på at vise din bil til en håndfuld lokale forhandlere, kan du med det samme sælge din bil til os.
 4. Derudover klarer vi størstedelen af arbejdet for dig. Du skal blot booke en aftale, og så komme forbi vores afdeling med din bil.
 5. Her bliver din bil grundigt og professionelt vurderet af en af vores bileksperter.
 6. Efter vurderingen tager vi billeder af bilen.
 7. Du skal bare acceptere vores tilbud eller komme forbi igen med din bil efter du har tænkt over det.
 8. Vi tager os af alt papirarbejde, og sørger for en hurtig og sikker betaling. Da vores service er helt gratis at bruge, er der ingen risiko for dig.
3.
Hvorfor skal jeg angive mine bildata online?

Inden du kommer ind til vores afdeling med din bil, er det vigtigt, at vi allerede har nogle grundlæggende oplysninger om din bil. Det gør vurderings- og salgsprocessen betydelig nemmere og hurtigere for dig.

4.
Hvor sikker er vores hjemmeside?

Vi anvender den seneste sikkerhedsteknologi. Du er som kunde beskyttet af persondataforordningen (persondataloven), hvilket indebærer at de personlige oplysninger du giver os, ikke bliver delt eller sendt til tredjepart. Dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt og anvendes kun til det, som er beskrevet på siden privatlivspolitik. Du giver din godkendelse til os, når du indtaster dine oplysninger. Du kan hermed altid være tryg ved, at indtaste de oplysninger der kræves for at din booking på hjemmesiden bliver gennemført.

1.
Hvordan finder jeg ud af, hvad min bil er værd?

Vores gratis bilvurdering og salgsproces gennemføres i to trin:

1. Gratis online vurdering

Indtast dine oplysninger på bilen i vikøberallebilers online vurderingsberegner. Vi sender med det samme et gratis estimat af værdien på din bil til din e-mailadresse. Book derefter et tidspunkt til slutvurderingen i en af ​​vores afdelinger på telefon 89 87 33 33.

Endelig vurdering med mulighed for direkte salg i vores afdeling

Besøg en af ​​vores afdelinger og få værdien på din bil ukompliceret og gratis af vores eksperter. Bilvurderingen tager omkring 30 minutter, og derefter får du et tilbud om at sælge din bil direkte i vores afdeling. Vores service er altid 100 % gratis, uanset om du vælger at sælge din bil eller ej.

2.
Jeg lavede en online vurdering for et stykke tid siden. Den værdi jeg modtog, er den stadig gyldig?

Markedet for brugte biler er dynamisk, og priserne ændres dagligt. Vi anbefaler derfor, at du foretager en ny vurdering online, og værdiansættelse er selvfølgelig helt gratis.

3.
Køber I min bil til den online vurdering, jeg fik på hjemmesiden?

Online vurderingen på hjemmesiden fungerer kun som et benchmark. Værdien kan ændre sig efter vurdering i vores afdeling. Vurderingen er baseret på test der består af; tilstanden af bilen, en kortere testkørsel og den aktuelle markedsværdi. Du er velkommen i en vores afdelinger til en vurdering og endeligt tilbud på bilen. Det er helt gratis.

4.
Hvordan foretager jeg en online vurdering på hjemmesiden?

Indtast dine biloplysninger i to enkle trin. Du klikker bagefter på den orange knap i bunden af ​​boksen. Du får et estimat af bilens værdi inden for 30 sekunder, der også bliver sendt til din e-mail.

5.
Hvordan kan jeg sælge min bil efter online vurderingen?

Markedet for brugte biler er dynamisk, og priserne ændrer sig dagligt. Vi anbefaler derfor, at du foretager en ny online vurdering. Denne vurdering er selvfølgelig også helt gratis.

1.
Hvorfor skal jeg møde op til en personlig vurdering?

For at kunne tilbyde dig den bedst mulige pris for din bil, er det vigtigt, at vi har muligheden for at undersøge bilen personligt og tage den ud på en kort prøvekørsel. Når vurdering er fuldendt, tager vi billeder af din bil. Desto flere detaljer vi har om din bil, desto større er chancen for at du får tilbudt en god pris.

2.
Hvordan kan jeg booke en aftale hos en af jeres afdelinger

Du kan booke en tid direkte på vores hjemmeside eller kontakte os via e-mail info@vikoberallebiler.dk. Du kan også kontakte vores kundeservice på telefon 89 87 33 33. Vi hjælper dig gerne med at booke en tid.

3.
Kan jeg ombooke min tid?

Selvfølgelig kan du det. Kontakt os på telefon 89 87 33 33, og så ombooker vi din tid uden problemer.

4.
Hvor lang tid tager vurdering, og hvad kommer der til at ske?

Du skal regne med at vurderingen tager omkring 30 minutter. Under gennemgangen af din bil, vil vi tage en kort køretur. Derudover vil vi kontrollere standen, ekstraudstyr og din service historik på bilen. Når gennemgangen er afsluttet vil vi give dig et tilbud på din bil.

5.
Hvor kan jeg sælge min bil?

Du kan sælge din bil hos vores afdeling i Glostrup, Odense eller Tilst.

6.
Hvordan finder I værdien på min bil

Vi køber tusindvis af brugte biler hver uge i hele Europa. For at give det bedst mulige tilbud på din bil anvender vi dagsaktuelle databaser i en kombination med bedømmelsen af bilens tilstand, vi foretager. Vores store netværk af partnere i både Danmark og Europa gør, at vi kan tilbyde et fair og retvisende tilbud for alle typer af biler under 3,5 tons.

7.
Hvad er vores åbningstider?

Vores afdelinger har normalt åbent mandag-fredag mellem kl. 9-18 og lukket i weekenden.

Du kan se åbningstiderne i vores afdelinger her: https://www.vikoberallebiler.dk/afdelinger/

8.
Hvad behøver jeg at have med til min personlige vurdering?

Du skal medbringe følgende:

 • Registreringsattest Del I
 • Registreringsattest Del II
 • ID eller pas
 • Alle nøgler eller nøglekort

Hvis du har følgende tilgængeligt:

 • Seneste synsrapport
 • Servicebog
 • Ekstra vinterdæk/sommerdæk (inklusiv fælge)
 • Typeattest/udstyrsliste (CoC)
 • Aftageligt ekstraudstyr som f.eks. GPS eller aftageligt anhængertræk.

Vi anbefaler at du kommer 5-10 minutter før din vurdering starter.

1.
Hvad koster det at bruge vikøberallebiler.dk for at sælge min bil?

Med vikøberallebiler.dk kan du få solgt din bil hurtigt, nemt og sikkert.

  Det koster ikke noget at bruge vikøberallebiler.dk til at sælge din bil. Vores service er altid fuldstændig gratis, og du betaler hverken for bilvurdering, annoncering eller salg. Det koster heller ikke noget hvis du efter vurderingen vælger ikke at sælge din bil til os
2.
Hvilke slags biler har interesse?

Som udgangspunkt har alle biler under 3,5 tons interesse. Vi udelukker ikke biler på baggrund af mærke, model, alder, kilometertal eller stand. Er din bil usynet eller defekt, kan den også have interesse, og du må gerne booke en aftale for at få den vurderet.

3.
Hvor længe går der inden jeg får et tilbud på min bil?

Så snart vi har vurderet din bil, modtager du et tilbud med det samme.

4.
Hvordan foregår bilsalget?

Du booker en aftale hos vores afdeling, hvor en af vores bileksperter undersøger og prøvekører din bil. Herefter bliver der taget billeder og du bestemmer selv, om du vil sælge bilen eller ej. Vælger du at sælge din bil til os, kan du gøre det med det samme eller booke endnu en aftale hos vores afdeling for at afslutte salget. Vi sørger for afregistrering, slutseddel og betaling. Salget kan afsluttes samme dag.

5.
Hvordan modtager jeg betalingen for min bil?

Når du sælger din bil til os, overfører vi med det samme salgsbeløbet til din bankkonto. Vi betaler altid via sikker bankoverførsel, og pengene står typisk til rådighed på din konto efter 3 arbejdsdage.

6.
Hvor længe har jeg til at tage imod jeres tilbud?

Når vi har vurderet din bil modtager du vores tilbud, herefter har du så 5 dage til at overveje, om du vil tage imod tilbuddet. Accepterer du ikke vores tilbud, er der stadig mulighed for at sælge din bil til os. Det kræver at der foretages en yderlig vurdering af din bil, og vi kan ikke garantere at du stadig kan få samme pris for den.

7.
Hvis jeg får et tilbud, som jeg ikke er tilfreds med, er jeg stadig forpligtet til at sælge min bil?

Nej, du bestemmer selv om du vil sælge din bil eller ej. Hvis du vælger ikke at tage imod vores tilbud, skal du stadig ikke betale noget for at bruge vores service.

8.
Hvor hurtigt kan jeg sælge min bil?

Når du har haft din bil til vurdering i vores afdeling, modtager du vores tilbud, kan du færdiggøre salget med det samme eller booke en ny aftale hos vores afdeling. Fra du modtager tilbuddet, til du sælger bilen behøver der ikke gå mere end 24 timer.

9.
Kan jeg sælge et familiemedlems eller en vens bil?

Ja, det kan du. Du skal bare have følgende dokumenter med til aftalen

 • En fuldmagt underskrevet af bilejeren
 • En kopi af bilejerens pas eller kørekort

Du er også velkommen til at kontakte vores kundeserve, så sender de en fuldmagt til din mailadresse.

10.
Kan jeg sælge en finansieret bil

Ja, du kan sælge en bil til os, som du stadig skylder penge på. Du tager bare dokumenterne med for dit billån og restværdien på lånet, så hjæper vi dig med at indløse lånet helt uden problemer.