Ofte stillede spørgsmål om vikøberallebiler.dk

Hvorfor skal jeg sælge min bil til vikøberallebiler.dk?

    Vores service gør dit bilsalg hurtigt, nemt og enkelt. Du sparer tid og penge på at oprette annoncer og kontakte købere, og får samtidig mulighed for at vise din bil frem til et bredt netværk af købere. Desto flere købere der ser din bil, desto bedre er chancen for at du får din ønskede pris for den. I stedet for at bruge tid på at vise din bil til en håndfuld lokale forhandlere, kan du med det samme vise den til flere tusinde interesserede købere på en gang. Derudover klarer vi størstedelen af arbejdet for dig. Du skal blot booke en aftale, og så komme forbi vores indkøbsstation med din bil. Her bliver din bil grundigt og professionelt vurderet af en af vores bileksperter. Efter vurderingen sørger vi for at tage billeder, oprette en annonce, og tage imod bud fra interesserede købere. Når vi har fået et bud du er tilffreds med, kontakter vi dig og du kommer igen forbi med din bil, for at ordne salget. Vi tager os af alt papirarbejde, og sørger for en hurtig og sikker betaling. Da vores service er helt gratis at bruge, er der ingen risiko for dig.

Hvad koster det at bruge vikøberallebiler.dk for at sælge min bil?

Med vikøberallebiler.dk kan du få solgt din bil hurtigt, nemt og sikkert. Du undgår:

Hvilke slags biler er i interesserede i?

Som udgangspunkt har alle biler interesse. Vi udelukker ikke biler på baggrund af mærke, model, alder, kilometertal eller stand. Er din bil usynet, defekt eller ikke længere trafiksikker, kan den også have interesse, og du må gerne booke en aftale for at få den vurderet.

Hvorfor skal jeg møde op til en personlig vurdering?

For at kunne tilbyde dig den bedst mulige pris for din bil, er det nødvendigt at vi kan give vores købere en nøjagtig beskrivelse af bilen. Derfor er det vigtigt at vi har muligheden for at undersøge bilen personligt, samt tage den ud på en kort prøvekørsel. Når inspektionen er fuldendt, tager vi billeder af din bil for at bruge i den annonce vi opretter for dig. Annoncen deles så med vores netværk af købere, og vi kontakter dig så snart vi har fået et passende bud på din bil. Desto flere detaljer vi kan inkludere i annoncen, desto større er chancen for at din bil bliver solgt til en god pris.

Hvor længe går der inden jeg får et bud på min bil?

Så snart vi har vurderet din bil opretter vi en annonce for den, og deler den med vores købere. Der vil så gå maks. 5 dage inden du modtager et salgstilbud, eller andet feedback fra os. Hvis du efter 5 dage ikke har hørt fra os, bedes du kontakte vores kundeservice.

Hvordan foregår bilsalget?

Du booker en aftale hos vores indkøbsstation hvor en af vores bileksperter undersøger og prøvekører din bil. Herefter bliver der taget billeder og oprettet en annonce, der så deles med hele vores netværk af bilkøbere. Inden for 5 dage modtager du per e-mail vores bedste bud på din bil, og bestemmer så selv om du vil sælge bilen eller ej. Hvis du vælger at sælge din bil til os, skal du booke endnu en aftale hos vores indkøbsstation, for at afslutte salget. Vi sørger for omregistrering, slutseddel og betaling, og salget kan afsluttes samme dag.

Hvordan modtager jeg betalingen for min bil?

Når du sælger din bil til os, overfører vi med det samme salgsbeløbet til din bankkonto. Vi betaler altid via sikker bankoverførsel, og pengene står typisk til rådighed på din konto efter 2 - 3 arbejdsdage.

Hvor længe har jeg til at tage imod jeres tilbud?

Når vi har vurderet din bil modtager du vores købstilbud inden for 5 dage. Når du har modtaget buddet har du så 5 dage til at overveje om du vil tage imod. Hvis du efter de 5 dage ikke har taget imod vores tilbud, er der stadig mulighed for at sælge din bil til os. Det kan dog kræve at der foretages en yderligere vurdering af din bil, og vi kan ikke garantere at du stadig kan få samme pris for den.

Hvis jeg får et pristilbud, som jeg ikke er tilfreds med, er jeg stadig forpligtet til at sælge min bil?

Nej, du bestemmer selv om du vil sælge din bil eller ej. Hvis du vælger ikke at tage imod vores tilbud, skal du stadig ikke betale noget for at bruge vores service.

Hvorfor skal jeg angive mine bildata online?

Inden du kommer ind på vores indkøbsstation med din bil, er det vigtigt at vi allerede har nogle grundlæggende oplysninger om din bil. Dette gør at vi hurtigere kan oprette en salgsannonce, og dermed finde en køber, hvilket gør vurderings- og salgsprocessen betydelig nemmere og hurtigere for dig.

Hvor hurtigt kan jeg sælge min bil?

Når du har haft din bil til vurdering på vores indkøbsstation, opretter vi en salgsannonce som deles med hele vores netværk i Danmark og Europa. Du vil så inden for 5 dage modtage et salgstilbud. Så snart du har modtaget vores tilbud, kan du booke en ny aftale hos vores indkøbsstationen, for at færdiggøre salget. Fra du modtager salgstilbuddet, til du sælger bilen behøver der ikke gå mere end 24 timer.

Hvad skal jeg medbringe til min aftale på indkøbsstationen?

Du bedes medbringe følgende til din aftale: Registreringsattest Del I Registreringsattest Del II ID eller pas Alle nøgler eller nøglekort Dine bankoplysninger Hvis tilgængeligt: Seneste synsrapport for godkendt kørsel på offentlig vej Servicebog Ekstra vinterdæk/sommerdæk (inklusiv fælge) Typeattest/udstyrsliste (CoC) Aftageligt ekstraudstyr som f.eks. GPS eller aftageligt anhængertræk

Hvor kan jeg sælge min bil?

Du kan sælge din bil på vores indkøbsstationen i Glostrup. Vores adresse er Fabriksparken 18, 2600 Glostrup. Rutevejledning finder du på https://www.vikoberallebiler.dk/kobenhavn-glostrup/