Ofte stillede spørgsmål om vikøberallebiler.dk

Vores hjemmeside

Vores hjemmeside

Vurdering i afdelingen

Vurdering i afdelingen

Salgsforløb

Salgsforløb

1.
Hvorfor skal jeg sælge min bil til vikøberallebiler.dk?
 1. Vores service gør dit bilsalg hurtigt, nemt og enkelt.
 2. Du sparer tid og penge på at oprette annoncer og blive kontaktet af eventuelle købere.
 3. I stedet for at bruge tid på at vise din bil til en håndfuld lokale forhandlere, kan du med det samme sælge din bil til os.
 4. Derudover klarer vi størstedelen af arbejdet for dig. Du skal blot booke en aftale, og så komme forbi vores afdeling med din bil.
 5. Her bliver din bil grundigt og professionelt vurderet af en af vores bileksperter.
 6. Efter vurderingen tager vi billeder af bilen.
 7. Du skal bare acceptere vores tilbud eller komme forbi igen med din bil efter du har tænkt på det.
 8. Vi tager os af alt papirarbejde, og sørger for en hurtig og sikker betaling. Da vores service er helt gratis at bruge, er der ingen risiko for dig.
2.
Hvorfor skal jeg angive mine bildata online?

Inden du kommer ind til vores afdeling med din bil, er det vigtigt, at vi allerede har nogle grundlæggende oplysninger om din bil. Det gør vurderings- og salgsprocessen betydelig nemmere og hurtigere for dig.

1.
Hvorfor skal jeg møde op til en personlig vurdering?

For at kunne tilbyde dig den bedst mulige pris for din bil, er det vigtigt, at vi har muligheden for at undersøge bilen personligt og tage den ud på en kort prøvekørsel. Når vurdering er fuldendt, tager vi billeder af din bil. Desto flere detaljer vi har om din bil, desto større er chancen for at du får tilbudt en god pris.

2.
Hvad skal jeg medbringe til min aftale?

Du bedes medbringe følgende til din aftale:

 • Registreringsattest Del I
 • Registreringsattest Del II
 • ID eller pas
 • Alle nøgler eller nøglekort
 • Dine bankoplysninger
Hvis tilgængeligt:
 • Seneste synsrapport for godkendt kørsel på offentlig vej
 • Servicebog
 • Ekstra vinterdæk/sommerdæk (inklusiv fælge)
 • Typeattest/udstyrsliste (CoC)
 • Aftageligt ekstraudstyr som f.eks. GPS eller aftageligt anhængertræk

3.
Hvor kan jeg sælge min bil?

Du kan sælge din bil hos vores afdeling i Glostrup. Vores adresse er Fabriksparken 18, 2600 Glostrup. Rutevejledning finder du på https://www.vikoberallebiler.dk/kobenhavn-glostrup/

1.
Hvad koster det at bruge vikøberallebiler.dk for at sælge min bil?

Med vikøberallebiler.dk kan du få solgt din bil hurtigt, nemt og sikkert.

  Det koster ikke noget at bruge vikøberallebiler.dk for at sælge din bil. Vores service er altid fuldstændig gratis, og du betaler hverken for bilvurdering, annoncering eller salg. Det koster heller ikke noget hvis du efter vurderingen vælger ikke at sælge din bil til os
2.
Hvilke slags biler har interesse?

Som udgangspunkt har alle biler interesse. Vi udelukker ikke biler på baggrund af mærke, model, alder, kilometertal eller stand. Er din bil usynet eller defekt, kan den også have interesse, og du må gerne booke en aftale for at få den vurderet.

3.
Hvor længe går der inden jeg får et tilbud på min bil?

Så snart vi har vurderet din bil, modtager du et tilbud med det samme.

4.
Hvordan foregår bilsalget?

Du booker en aftale hos vores afdeling, hvor en af vores bileksperter undersøger og prøvekører din bil. Herefter bliver der taget billeder og du bestemmer selv, om du vil sælge bilen eller ej. Vælger du at sælge din bil til os, kan du gøre det med det samme eller booke endnu en aftale hos vores afdeling for at afslutte salget. Vi sørger for afregistrering, slutseddel og betaling. Salget kan afsluttes samme dag.

5.
Hvordan modtager jeg betalingen for min bil?

Når du sælger din bil til os, overfører vi med det samme salgsbeløbet til din bankkonto. Vi betaler altid via sikker bankoverførsel, og pengene står typisk til rådighed på din konto efter 3 arbejdsdage.

6.
Hvor længe har jeg til at tage imod jeres tilbud?

Når vi har vurderet din bil modtager du vores tilbud, herefter har du så 5 dage til at overveje, om du vil tage imod tilbuddet. Accepterer du ikke vores tilbud, er der stadig mulighed for at sælge din bil til os. Det kræver at der foretages en yderligere vurdering af din bil, og vi kan ikke garantere at du stadig kan få samme pris for den.

7.
Hvis jeg får et ilbud, som jeg ikke er tilfreds med, er jeg stadig forpligtet til at sælge min bil?

Nej, du bestemmer selv om du vil sælge din bil eller ej. Hvis du vælger ikke at tage imod vores tilbud, skal du stadig ikke betale noget for at bruge vores service.

8.
Hvor hurtigt kan jeg sælge min bil?

Når du har haft din bil til vurdering hos vores afdeling, modtager du vores tilbud, kan du færdiggøre salget med det samme eller booke en ny aftale hos vores afdeling. Fra du modtager tilbuddet, til du sælger bilen behøver der ikke gå mere end 24 timer.