Sælg din defekte eller trafikskadet bil til vikøberallebiler.dk

Vil du gerne sælge en brugt bil, der har set bedre dage? Det er altid en større opgave at sælge en brugt bil, og det bliver ikke lettere, hvis der er tale om en defekt eller trafikskadet bil. Det kan føles som en umulig opgave at finde en køber, specielt en der vil betale en god pris for din bil. Selv om din bil ikke længere er i topstand, er den stadig penge værd, og du behøver ikke tage imod det første bud, du får.

Vil du gerne af med en beskadiget bil, men mener ikke at den er klar til skrotning endnu? Sælg den til vikøberallebiler.dk i stedet!. Vi er interesserede i alle biler, også hvis de er defekte, har haft en ulykke eller ikke længere er trafiksikre.

Vi tilbyder også en omfattende service med en grundig og personlig bilvurdering, så du ved præcis, hvad din bil er værd, inden du sælger den. Vi har adgang til et netværk med over 20.000 bilforhandlere, og har derfor bedre mulighed for at opnå en bedre salgspris for dig.

Gratis onlinevurdering
  • Betalingen foretages senest dagen efter salget
  • Vores tjeneste er 100% omkostningsfri.
  • Ejerskiftet foregår nemt og sikkert i samarbejde med os og du får en bekræftelse

Det giver god mening at sælge din beskadiget bil til vikøberallebiler.dk

Vil du gerne undgå en masse unødvendig stress og besvær, er det en god idé at sælge din bil til vikøberallebiler.dk. Det kan være svært at finde en forhandler, der vil købe din bil, når har skader eller mangler, da forhandleren er nødt til at bruge penge på at sætte bilen i stand inden, den kan sælges videre.

Hvis bilen er defekt, er det ofte nemmere at finde en privat køber, men du bør være forberedt på, at køberen højst sandsynligt vil forsøge at handle prisen ned. Du skal derfor først beslutte, om det kan betale sig at udbedre skaderne, så du muligvis kan få bedre pris for bilen, eller om du skal spare pengene og sælge bilen, som den er.

Du kan spare overvejelser og besvær ved at sælge din bil til os. Vi har flere års erfaring i brugtbilsmarkedet, og vi er interesserede i alle slags brugte biler, også nür de har fejl og mangler. Du behøver ikke bruge tid og penge på dyre reparationer eller istandsættelser, da vi køber bilen, som den er. Vi køber også din bil, hvis den er usynet eller ikke længere trafiksikker.

Med vores brede netværk af købere i hele Europa, har vi større mulighed for at finde en køber, der vil betale en god pris for din bil. Vi tilbyder et hurtigt bilsalg, hjælper med hele salgsprocessen og sørger for alt papirarbejdet, så du slipper for det tidskrævende og besværlige arbejde.

Du booker bare en aftale i vores indkøbsstation og kommer med din bil. Her bliver din bil grundigt undersøgt af vores bilekspert og sørger også for at tage billeder, samt opretter en annonce. Du modtager en e-mail, når der er gået 5 hverdage, når vi har modtaget et bud.

Det kræver en minimal indsats fra din side, og du behøver blot overveje, om du vil tage imod vores bud. Vælger du at tage vores bud, kan du allerede næste dag sælge din bil til os. Vi sørger for omregistrering, slutseddel, samt en sikker og hurtig betaling. Vores service er altid helt gratis og derfor risikofri for dig. Det gælder også, hvis du vælger ikke at sælge din bil til os.

Angiv din bils data:

Sådan fungerer det; hurtigt, enkelt og problemfrit

Inden du kommer ind på vores indkøbsstation, starter du med at indtaste dine bildata på vores hjemmeside. Det hjælper, at vi allerede ved noget om din bil, inden vi skal vurdere og sælge den. På hjemmesiden booker du også en aftale i vores indkøbsstation. Når du har booket og bekræftet din aftale, kommer du forbi med din bil på dit foretrukne tidspunkt. Vores ekspert undersøger bilen, tager den på en kort testkørsel og giver dig bagefter et præcist bud på bilens aktuelle markedsværdi. En fair markedsværdi betyder, at din bil både er attraktiv til en køber og samtidig indbringer et passende beløb til dig.

Når bilen er vurderet, tager vi billeder af den og opretter en salgsannonce. Din annonce deler vi straks med hele vores netværk af forhandlere, både i Danmark og i resten af Europa. Du hører fra os, når der typisk ikke er gået mere end 5 arbejdsdage. Efter du har modtaget vores bud, har du 5 dage til at overveje, om du ønsker at sælge. Du er ikke forpligtet til at sælge din bil til os, og hvis du vælger ikke at sælge, er vores service stadig 100 % gratis.

Ønsker du at tage imod vores bud, kan du med det samme booke en ny aftale hos vores indkøbsstation.Du kommer med din bil igen, og vi kan afslutte salget allerede samme dag. Vi sørger for alt papirarbejde, og garanterer en hurtig, sikker betaling via bankoverførsel. Med vikøberallebiler.dk har det aldrig været lettere at sælge din brugte bil!

Angiv din bils data: