Sælg defekt bil til os og få den bedste pris for din bil

Det kan føles som en umulig opgave at sælge en defekt bil. Selv om din bil ikke længere er i topstand, behøver ikke tage imod det første bud, du får.

Vil du gerne af med en beskadiget bil, men mener ikke at den er klar til skrotning endnu, så sælg din defekte til vikøberallebiler.dk i stedet!. Vi er interesserede i alle biler, også hvis de er defekte, har haft en ulykke eller ikke længere er trafiksikre.

Vi tilbyder en omfattende service med en grundig bilvurdering, så du ved præcis, hvad din bil er værd, inden du sælger den. Vi har adgang til et netværk med over 20.000 bilforhandlere, og har derfor bedre mulighed for at opnå en bedre salgspris for dig.

Online
vurdering
Book for
at sælge

Gratis online vurdering

Uforpligtende
ekspertvurdering

Sælg kun hvis du vil

1. Det giver god mening at sælge defekt bil til vikøberallebiler.dk

Et faldt bildæk på vejen, skal man sælge defekt bil

Vil du gerne undgå en masse unødvendig stress og besvær, er det en god idé at sælge din defekte bil til vikøberallebiler.dk. Det kan være svært at finde en forhandler, der vil købe din bil, når den har skader eller mangler, da forhandleren er nødt til at bruge penge på at sætte bilen i stand, inden den kan sælges videre.

Er bilen defekt, er det ofte nemmere at finde en privat køber, men du bør være forberedt på, at køberen højst sandsynligt vil forsøge at handle prisen ned. Du skal derfor først beslutte, om det kan betale sig at udbedre skaderne, så du muligvis kan få bedre pris for bilen, eller om du skal spare pengene og sælge bilen, som den er.

2. Vi køber din bil uanset stand

Du kan spare overvejelser og besvær ved at sælge din defekte bil til os. Vi har flere års erfaring i brugtbilsmarkedet, og vi er interesseret i alle slags brugte biler, også når de har fejl og mangler. Du behøver ikke bruge tid og penge på dyre reparationer eller istandsættelser, da vi køber bilen, som den er. Vi køber også din bil, hvis den er usynet eller ikke længere er trafiksikker.

Med vores brede netværk af købere i hele Europa, har vi større mulighed for at finde en køber, der vil betale en god pris for din bil. Vi tilbyder et hurtigt bilsalg, hjælper med hele salgsprocessen og sørger for alt papirarbejdet, så du slipper for det tidskrævende og besværlige arbejde.

Du booker bare en aftale i vores afdeling og kommer med din bil. Her bliver din bil grundigt undersøgt af vores bilekspert, hvorefter vi sørger for at tage billeder, og opretter en annonce. Inden for 24 timer modtager du vores bud på din bil. Det kræver en minimal indsats fra din side, og du behøver blot overveje, om du vil tage imod vores bud. Vælger du at tage imod vores bud, kan du allerede næste dag sælge din bil til os. Vi sørger for omregistrering, slutseddel, samt en sikker og hurtig betaling. Vores service er altid helt gratis og derfor fuldstændig risikofri for dig. Det gælder også, hvis du vælger ikke at sælge din bil til os.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Sælg defekt bil til os; hurtigt, enkelt og problemfrit


En bilmotor, hvor en hånd med handske på fjerner låget til motorolie beholderen

Inden du kommer ind på vores afdeling, starter du med at indtaste dine bildata på vores hjemmeside. Det betyder, at vi allerede ved noget om din bil, inden vi skal vurdere og sælge den.

På hjemmesiden booker du også en aftale i vores afdeling. Når du har booket og fået din aftale bekræftet, kommer du forbi med din bil på dit foretrukne tidspunkt. Vores ekspert undersøger bilen, tager den på en kort testkørsel og giver dig bagefter et præcist bud på bilens aktuelle markedsværdi.

En fair markedsværdi betyder, at din bil både er attraktiv til en køber og samtidig indbringer et passende beløb til dig.

Når bilen er vurderet, tager vi billeder af den og opretter en salgsannonce. Din annonce deler vi straks med hele vores netværk af forhandlere, både i Danmark og i resten af Europa. Du hører fra os inden for 24 timer. Efter du har modtaget vores bud, har du 5 dage til at overveje, om du ønsker at sælge. Du er ikke forpligtet til at sælge din bil til os, og hvis du vælger ikke at sælge, er vores service stadig 100 % gratis.

Ønsker du at tage imod vores bud, kan du med det samme booke en ny aftale hos vores afdeling .Du kommer med din bil igen, og vi kan afslutte salget allerede samme dag. Vi sørger for alt papirarbejde og garanterer en hurtig, sikker betaling via bankoverførsel. Med vikøberallebiler.dk har det aldrig været lettere at sælge din brugte bil!