Kære kunde,
Tak fordi du besøgte vores hjemmeside og tak til alle vores kunder, vi ser frem til at møde dig igen engang i fremtiden.

Sælg din gamle bil online for en fair og ordentlig pris

Sælg din bil online nu

Det behøves ikke at være stressende at sælge din bil. Få din endelige salgspris hjemmefra og sælg din bil til den bedste pris.

 • Gratis onlinevurdering
 • Få fastsat din salgspris helt online
 • Vælg om du vil sælge og modtag dine penge hurtigt efter salget

Fordele ved at sælge din gamle bil til vikoberallebiler.dk

 • Få vurderet din bil online kvit og frit og modtag din endelige salgspris
 • Vi tager os af alt papirarbejdet
 • Salg muligt indenfor 24 timer
 • Modtag din endelige salgspris og book med det samme en drop off aftale snarest muligt
 • Hurtig betaling
 • Afmelding af bilen og afvikling af evt. restgæld uden gebyr

Sælg din gamle bil: Sådan virker det

Du behøver kun at tage et par enkle skridt, for at sælge din brugte bil til vikoberallebiler.dk, og du får nemt og enkelt din salgspris ved at udfylde følgende oplysninger online med et par klik:

coche viejo
 • Generel information: bilmærke, model, måleraflæsning, bilens farve osv.
 • Tilstand: Beskriv bilen både indvendig og udvendig, oplys også om eventuelle uheld og skader
 • Billede: Tag et billede af bilen. Du kan tilføje flere, hvis du vil.

Det er vigtigt, at du er helt nøjagtig og ærlig, når du beskriver din bil, for at vi kan give dig en fair og reel pris, og for at undgå skuffelser når vi gennemgår den sammen med dig på serviceværkstedet.

Sælg din gamle bil for den oplyste pris

Coche devaluado

Vores eksperter hos vikoberallebiler.dk vurderer din bil, når vi har modtaget dine oplysninger online, og giver dig den pris, vi vil tilbyde at købe den for. Hvis du stadig er interesseret i at sælge, skal du herefter bestille en tid på en af vores servicestationer.

Her vil din bil blive gennemgået og detaljerne blive vurderet af en af ​​vores bilspecialister. Sammen med vedkommende gennemgår I bilen, der vil blive foretaget nogle enkle tests, og vores folk tager den på en kort prøvetur. Efter besigtigelsen vil du modtage en bekræftelse på prisen, hvis bilen lever op til den beskrivelse, du har anført; og hvis du vil, kan du nu sælge din bil direkte til os, eller køre derfra uden udgifter forbundet med synet. Og husk, der er ingen tvang, selv efter vores gennemgang på servicestationen!

Dette er nok den hurtigste måde, når du vil sælge en gammel bil – du får pengene overført hurtigt og sikkert via bankoverførsel, og du slipper for papirarbejdet, for vi tager os af al bureaukratiet.3 grunde til at sælge din gamle bil

1. En gammel bil er et kært eje, som det ikke altid er så nemt at komme af med

Salg af en brugt bil er ikke altid nemt, for markedsværdien af biler falder hurtigt og for hvert år, der går, ligegyldigt om du bruger bilen eller har den parkeret i en garage, vil den falde i pris – ja, faktisk falder den i pris, i det øjeblik du kører din splinternye bil væk fra forhandleren.

Både alder og kørte kilometer påvirker prisen, og mange finder desværre ud af, at der elskede følgesvend har tabt meget mere i værdi, end de regnede med, også selvom bilen er blevet vedligeholdt og plejet med kærlig hånd.

buscar comprador

   
2. Kun få interesserede købere af gamle biler

Mange bilforhandlere køber kun biler af bestemte mærker, og på det private marked kan der gå lang tid, før salget af en brugt bil kan blive til virkelighed, og du finder en køber til din bil – salg til private er naturligvis et spørgsmål om tillid, og der vil altid herske en smule mistro mellem køber og sælger, for tør køber helt stole på, at der ikke er nogle skjulte fejl, problemer med for eksempel gearkasse eller andre dele, og er det sandt, når du siger, at bilen aldrig været forulykket eller lignende?

Du kan naturligvis også vælge at køre din bil til ophugning og lidt efter, hvordan markedet er, kan du i visse tilfælde opnå et få en skrotpris for bilen. Men under normale omstændigheder er skrot lig med nul kroner til dig, og det er jo ærgerligt, hvis du i virkeligheden kan få lidt for de fire hjul.

buscar comprador

   
3. Jo længere tid, du venter, jo mindre får du for din brugte bil

Ofte sælger man sin bil, fordi man vil købe en ny og forhandlere tager da også ofte den gamle bil i bytte for en ny, men her vil du ofte få en meget lav pris for din bil.

Som nævnt kan du også forsøge at sælge din bil på det private marked, men vi ved jo godt, hvordan det ofte går: Du finder ikke en køber, der vil give priser, og til sidst bliver du nødt til at sætte prisen meget lavere end først forventet for at slippe af med den og med de udgifter, der nødvendigvis er ved at have en ekstra bil stående.

Ud fra ovenstående er det nemt at konkludere, at salg af en gammel bil ikke er så nemt. Jo ældre din bil er, jo længere tid tager det at sælge den på det private marked, og jo mere har du brug for en vurdering af din bil fra professionelle, der lever af at give en fair vurdering og behandler både dig og den med respekt – det gør vi hos vikoberallebiler.dk


Ofte stilled spørgsmål vedrørende salg af en gammel bil

S: Vi gør dit bilsalg let

S: Vil du sælge din bil hurtigt og nemt, så kontakt vikøberallebiler.dk! Vi overtager arbejdet for dig og køber din bil med kun 3 simple trin. Vi kan tilbyde et enkelt bilsalg, samt en sikker betaling.

Sælg din bil til os og undgå besværet og arbejdet, som du ellers støder på ved salg af din bil. Hos os skal du ikke bruge din fritid på at finde en forhandler eller en privat køber, der er interesseret i din bil.

Du undgår bekymringer og sparer tid ved salg af bil, hvis du sælger til os, da du ikke selv skal gøre andet end at følge 3 simple trin, hvorefter du modtager den endelige salgspris på din bil.

Følg 3 simple trin, og modtag den endelige salgspris på din bil - book en tid til overdragelse og få din bil solgt hurtigt og gratis.S: Hvordan sælger jeg min bil?

S:Det er vigtigt at sætte sig ind i de forskellige former for bilsalg, inden du skal sælge en brugt bil. De mest almindelige måder at sælge bil på er salg til forhandler, privat bilsalg eller salg på bilauktion.

Mange vælger at sælge bil til deres lokale brugtbilsforhandler, da de mener, at det er nemt. Vælger du at sælge din bil til en forhandler, skal du huske, at det ikke er alle biler, der accepteres.

Har du for eksempel en ældre bil eller en bil der har kørt mange kilometer, kan forhandleren nægte at købe den, eller at tage den i bytte. Husk også, at en forhandler ikke kan betale så meget, da forhandlere har faste udgifter, de skal dække. Forhandlere skal naturligvis tjene penge, når de sælger en bil videre.

Skal dit bilsalg gå hurtigt, har du sikkert overvejet at sælge din bil på en bilauktion. Især online bilauktioner er blevet udbredt, da det er en hurtig måde at sælge en brugt bil. Vælger du at bruge en online bilauktion, skal du stadig selv oprette en annonce for din bil. Derudover skal du selv dokumentere standen og stå til ansvar for denne. Hos vikøberallebiler.dk, gennemgår en af vores fagfolk din bil inden overdragelse, hvorefter du trygt kan overlevere bilen.

Du skal også være opmærksom på, at en bilauktion ikke er gratis at bruge. De fleste online bilauktioner tager et gebyr for at sælge din bil, det er normalt et beløb baseret på din bils værdi. Vil du sælge din bil helt gratis og uden besvær og samtidig få den bedst mulige pris for den? Spar alt besværet og sælg din bil til vikøberallebiler.dk!

Skal dit bilsalg gå hurtigt, har du sikkert overvejet at sælge din bil på en bilauktion. Især online bilauktioner er blevet udbredt, da det er en hurtig måde at sælge en brugt bil. Vælger du at bruge en online bilauktion, skal du stadig selv oprette en annonce for din bil. Derudover skal du selv dokumentere standen og stå til ansvar for denne. Hos vikøberallebiler.dk, gennemgår en af vores fagfolk din bil inden overdragelse, hvorefter du trygt kan overlevere bilen.

Du skal også være opmærksom på, at en bilauktion ikke er gratis at bruge. De fleste online bilauktioner tager et gebyr for at sælge din bil, det er normalt et beløb baseret på din bils værdi. Vil du sælge din bil helt gratis og uden besvær og samtidig få den bedst mulige pris for den? Spar alt besværet og sælg din bil til vikøberallebiler.dk! Skal dit bilsalg gå hurtigt, har du sikkert overvejet at sælge din bil på en bilauktion. Især online bilauktioner er blevet udbredt, da det er en hurtig måde at sælge en brugt bil. Vælger du at bruge en online bilauktion, skal du stadig selv oprette en annonce for din bil. Derudover skal du selv dokumentere standen og stå til ansvar for denne. Hos vikøberallebiler.dk, gennemgår en af vores fagfolk din bil inden overdragelse, hvorefter du trygt kan overlevere bilen.

Du skal også være opmærksom på, at en bilauktion ikke er gratis at bruge. De fleste online bilauktioner tager et gebyr for at sælge din bil, det er normalt et beløb baseret på din bils værdi. Vil du sælge din bil helt gratis og uden besvær og samtidig få den bedst mulige pris for den? Spar alt besværet og sælg din bil til vikøberallebiler.dk!

En anden mulighed er, at bruge en af de mange online platforme, til at sælge din bil til en privatperson. Når du sælger privat, er du selv ansvarlig for hele salgsprocessen. Det betyder, at du skal gøre alt fra rengøring af bilen, til slutseddel og omregistrering.

Det er op til dig at sørge for, at dit bilsalg foregår sikkert og uden problemer. Udover det ekstra arbejde, skal du huske at privat bilsalg tager længere tid end salg af bil til vikøberallebiler.dk. Det er derfor ikke et godt valg, hvis det er vigtigt for dig, at sælge din bil hurtigt.S: Hvorfor sælge til vikøberallebiler.dk?

S: Skal dit bilsalg gå hurtigt, har du sikkert overvejet at sælge din bil på en bilauktion. Især online bilauktioner er blevet udbredt, da det er en hurtig måde at sælge en brugt bil. Vælger du at bruge en online bilauktion, skal du stadig selv oprette en annonce for din bil. Derudover skal du selv dokumentere standen og stå til ansvar for denne. Hos vikøberallebiler.dk, gennemgår en af vores fagfolk din bil inden overdragelse, hvorefter du trygt kan overlevere bilen.

Du skal også være opmærksom på, at en bilauktion ikke er gratis at bruge. De fleste online bilauktioner tager et gebyr for at sælge din bil, det er normalt et beløb baseret på din bils værdi. Vil du sælge din bil helt gratis og uden besvær og samtidig få den bedst mulige pris for den? Spar alt besværet og sælg din bil til vikøberallebiler.dk!Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusive tips om biler fra
vores eksperter

Når du tilmelder dig, godkender du samtidigt Vilkår og betingelser, samt Privatlivspolitik.