Sælg din gamle bil til os – det er nemt, hurtigt og fair

Hvis du skal af med din gamle bil, så begynd med at få en god pris for den hos os. Sælg din gamle bil hurtigt og uden besvær via vikøberallebiler.dk.

Skal du sælge din gamle bil, kan det være udfordrende. Teknologien for biler udvikler sig hurtigt, og det afspejler sig i prisen på brugtbilsmarkedet.

Der er hård konkurrence på brugtbilsmarkedet, specielt når din bil er en ældre model eller ikke længere er i top stand. Vil du sælge din bil hurtigt og uden besvær, hjælper vikøberallebiler.dk dig gerne.

Vi har mange års erfaring inden for brugtbilsmarkedet og vores service er altid 100 % gratis og uforpligtende, så der er ingen risiko for dig, du bestemmer selv, om du vil tage imod vores tilbud.

Modtag din endelige salgspris med få klik

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Få vurderet din gamle bil – ganske gratis

Gammel bil forlygte

Vi tilbyder en gratis vurdering af din gamle bil. Som udgangspunkt er vi altid interesseret i at købe den uanset årgang, stand og mærke. Det er både nemt og hurtigt at handle med os, og vi bestræber os selvfølgelig altid på at tilbyde en fair og ikke mindst konkurrencedygtig pris.

Ønsker du at handle med os, hjælper vi dig med papirarbejdet, såsom afmelding, ligesom du får pengene for din gamle bil overført på sikker vis via bankoverførsel. Vi har afdelinger i hele landet og kan desuden trække på et stærkt netværk i resten af Europa. Der er derfor en række markante fordele ved at samarbejde med netop os.

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Sådan sælger du din gamle bil hos vikøberallebiler.dk

Du kan sælge din gamle bil gennem en forhandler eller oprette en salgsannonce som privatperson. Det kan være fristende at vælge annoncen, når du skal sælge en gammel bil. Processen kan dog være tidskrævende mht. at finde kunder. Er bilen ældre end årgang 2000, kan det tilmed være sværere at indhente en toppris grundet det højere kilometertal, ligesom der kan være flere potentielle reparationer.

Når du henvender dig til en forhandler, skal vedkommende selv kunne tjene på købet, ligesom han/hun skal kunne tilbyde to års reklamationsret i henhold til købeloven. Det er desværre et regnestykke, som ikke altid går op.

Der er dog en nem måde at undgå både besværlige regnestykker, lang ventetid, fremvisninger og prøvekørsler. Løsningen hedder vikøberallebiler.dk, og vi er altid klar på at tage en snak, hvis du har lyst til at sælge en gammel bil.

Hos os kan du få en online vurdering, hvor vi giver dig et foreløbigt estimat på en salgspris ud fra oplysninger som mærke, model og registreringsår. Vil du have et endegyldigt tilbud, skal du lægge vejen forbi vores eksperter i landets forskellige afdelinger.

3. Indhent et uforpligtende tilbud fra vikøberallebiler.dk

“Hvad kan jeg få for min gamle bil?” Det er et godt spørgsmål, men vi kan med stor sandsynlighed give dig et realistisk billede af en konkurrencedygtig pris. Beslutter du dig for at sælge den gamle bil, er det som regel, fordi du ønsker at købe en ny. Det er derfor ikke uvæsentligt, hvor mange penge du får for den gamle.

Vi vil gerne understrege vigtigheden af, at man får lavet en professionel vurdering, inden man kaster sig ud i et salg. Den professionelle vurdering kan sagtens betyde en mærkbar forskel på det beløb, du har i hånden til sidst, fremfor at vælge en pris på ”øjemål”.

Hos os får du først og fremmest et uforpligtende tilbud, og vores services er 100% gratis. Vi køber bredt, og selvom vi ikke kan udstede garantier, er vi altid interesseret i at se, hvad du ligger inde med – også selvom din bil måske ikke er af nyere dato.

Vi er et respekteret firma med et stort netværk i hele Europa bestående af mere end 20.000 bilopkøbere. Med os får du således adgang til store dele af det europæiske marked, og så bliver det pludselig helt anderledes nemt at finde en køber. Kontakt derfor vikøberallebiler.dk allerede i dag, sælg din gamle bil og bliv atter godt kørende.