Har du en gammel bil, som du vil af med? Sælg din bil til os!

Prøver du forgæves at sælge en gammel bil? Vi er interesseret i alle biler også gamle biler. Sælg din gamle bil hurtigt og uden besvær med vikøberallebiler.dk.

Der er svært at konkurrere på brugtbilsmarkedet, når din bil er en ældre model eller ikke længere er i top stand. Vil du sælge din bil hurtigt og uden besvær, så kan vi hjælpe dig! Du booker bare en aftale og kommer ind i en af vores afdelinger, så finder vi en løsning til dig.

Vi har mange års erfaring inden for brugtbilsmarkedet og et bredt netværk af købere i Danmark og Europa, så vi kan sælge din gamle bil på kort tid. Vi står for omregistrering og slutseddel, samt en hurtig og sikker betaling. Vores service er altid 100 % gratis og uforpligtende, så der er ingen risiko for dig, du bestemmer selv, om du vil tage imod vores tilbud.

Online
vurdering
Book for
at sælge

Gratis online vurdering

Uforpligtende
ekspertvurdering

Sælg kun hvis du vil

1. Sælg gammel bil uden besvær til vikøberallebiler.dk

Gammel bil forlygte

Når det gælder bilsalg, er der typisk to gode muligheder for at finde en køber. Du kan enten sælge din bil til en forhandler eller oprette en annonce online og sælge bilen til en privat køber.

Er din bil ældre, end årgang 2000, kan det være svært at finde en forhandler, som er interesseret i bilen,og derudover også vil betale en fornuftig pris for den. En forhandler skal kunne tjene på videresalget af din bil, og skal derudover yde 2 års reklamationsret, så de er typisk ikke interesseret i ældre biler. Prisen du kan opnå for din bil er som regel også lavere, end hvis du solgte den privat.

Gratis bilvurdering på bare to trin

Vælger du at sælge bilen til en privat køber, skal du være forberedt, på at det betyder mere arbejde og kan tage længere tid. Du skal selv oprette en annonce, arrangere prøvekørsler med mulige købere, og liggetiden er typisk længere. Du kan som regel få mere for din bil, hvis du sælger den privat, men de fleste købere er ikke interesseret i en gammel bil med fejl eller mangler. Du kan derfor være nødt til at bruge penge på reparationer og istandsættelse.

Vil du undgå stress, besvær og lang liggetid, kan du sælge din bil til vikøberallebiler.dk. Når du sælger din bil til os, sørger vi for størstedelen af arbejdet, og vi kan købe din bil efter vurderingen i vores afdeling.

2. Derfor bør du sælge din gamle bil til vikøberallebiler.dk

Når du sælger din bil til vikøberallebiler.dk, slipper du for et tidskrævende og besværligt bilsalg. Vi har adgang til et bredt netværk af forhandlere i både Danmark og resten af Europa, kan vi derfor på få minutter vise din bil til flere tusinde købere i mange forskellige lande. Det betyder, at vi har større chance for at finde en køber og samtidig kan opnå en bedre pris. Desuden undgår du risiko, da vores service altid er helt gratis at benytte, også selvom du vælger ikke at sælge din bil til os.

Det første du skal tage stilling til, når du vil sælge en bil er, hvad er den egentlig værd? Du skal ikke undervurdere din bil, bare fordi den er gammel, og det er vigtigt, at du får en nøjagtig vurdering, så du kan sælge den til en fair og fornuftig pris. Som en del af vores omfattende service tilbyder vi en gratis, professionel og uforpligtende bilvurdering. Du booker bare en tid hos en af vores afdelinger og kommer forbi med bilen på dit foretrukne tidspunkt. Her foretager vores erfarne bilekspert en grundig og professionel undersøgelse af din bil, hvor der tages hensyn til mærke, model, alder, kilometertal og aktuelle stand.

Når vi har vurderet din bil, giver vi det et købstilbud, og du bestemmer, om du ønsker at tage imod vores bud. Hvis du tager imod tilbuddet, kan du sælge bilen med det samme og salget afsluttes. Du behøver ikke bekymre dig om omregistering eller slutseddel, da vi sørger for alt papirarbejdet. Vi garanterer også en hurtig og sikker betaling via bankoverførsel, og salgsbeløbet går ind på din konto inden for få dage.