Salg af brugt bil til forhandler er problematisk, sælg din bil til os

Sælg din bil til forhandler eller online, hvad er bedst? Der er fordele ved at sælge din bil til en online bilforhandler, i stedet for at sælge til en almindelig brugtbilsforhandler.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Sælger du din bil til forhandler, er det svært at få alle dine penge tilbage, hvis handlen går tilbage. Uden en ordentlig slutseddel, risikerer du at betale for fejl, som forhandleren opdager, efter han har købt bilen. Sælger du din bil i et formidlingssalg, kan du komme til at hæfte for fejl, efter forhandleren har solgt din bil.

Du slipper for besværet ved salg af brugt bil til forhandler, når du sælger din bil til vikøberallebiler.dk. Vi tilbyder et hurtigt, nemt bilsalg, samt en gratis vurdering af din bil.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. 3 ting du skal være forsigtig med ved salg af brugt bil til forhandler

Salg af brugt bil til forhandler

Når du skal sælge bil til forhandler eller bytte din gamle for en ny, kan der opstå problemer, hvis handlen bliver nødt til at gå tilbage. Det er især tilfældet, hvis din bil er indgået i bytte, og forhandleren allerede har solgt din bil videre. Står du i den situation, er det svært at få alle dine penge tilbage, specielt hvis forhandleren har vurderet din gamle bil til en lavere pris, end den faktisk er værd.

Med salg af bil til forhandler, skal du være specielt opmærksom på, hvad du underskriver på i slutsedlen. Vælger forhandleren ikke at undersøge din bil inden han køber, kan du komme til at hæfte for fejl og mangler, som forhandleren opdager efter salget. Det er derfor vigtigt, at det fremgår af slutsedlen, at du ikke garanterer for bilen. Er det ikke tydeligt, at du ikke garanterer for bilen, kan både forhandleren og mulige købere kræve, at du betaler for skader på bilen efterfølgende.

Noget du skal være særlig forsigtig med, er de såkaldte kommissionssalg og formidlingssalg. Med et kommissionssalg får du en forhandler til at sælge din bil for dig, mod betaling. Med et formidlingssalg står du stadig for bilsalget, men du betaler en forhandler for at sætte dig i forbindelse med købere. I begge tilfælde er det dig, der har ansvaret overfor køberen, også selvom det er forhandleren der sælger bilen. Udover problemer med garanti, skal du betale for forhandlerens service, og du får derfor ikke den fulde salgsværdi for din bil.

2. Sælg bil til forhandler? Spar besværet og sælg din bil til vikøberallebiler.dk

Du undgår problemerne ved salg af brugt bil til forhandler, når du sælger din bil til vikøberallebiler.dk. Vi køber din bil i ren handel, uden skjulte gebyrer for dig. Da vi ikke tager biler i bytte og anvender en sikker betalingsmetode gennem banken, kræver vi aldrig at handlen skal gå tilbage. Når vi køber din bil, starter vi betalingsprocessen med det samme, og du får dine penge i løbet af få dage.

Gratis bilvurdering på bare to trin

Vi vurderer altid din bil grundigt, inden vi køber den, så vi kender til eventuelle fejl og mangler. Vores vurderingsservice tilbyder vi helt gratis. Derudover sørger vi for en professionel og detaljeret slutseddel. Du risikerer derfor ikke, at skulle hæfte for fejl ved bilen, efter du har solgt den. Modsat et kommissionssalg eller formidlingssalg, skal du ikke garantere for bilen efter den er solgt. Når vi køber din bil, overtager vi ansvaret for den, når den bliver solgt videre.

Slip for problemerne ved salg af bil til forhandler og sælg i stedet din bil til os. Du betaler ikke et gebyr, når vi finder en køber til din bil. Du får et nemt og sikkert bilsalg uden ubehagelige overraskelser efter at bilen er solgt. Sælg din bil til forhandler og oplev en del usikkerhed, eller sælg din bil til os og spar besværet!