Det skal du vide om bilsalg privat, inden du går i gang med salget

At sælge bil privat er anstrengende, og det er ikke det bedste valg for alle. Det kræver masser af tid og arbejde, og der kan gå længe, inden du finder en køber.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Ved et bilsalg privat skal du selv forhandle pris og fremvise bilen. Det kræver en stor del af din fritid, hvor du kommer til at opgive mange personlige oplysninger. Først skal du bruge tid på at skrive annoncen, og til sidst skal du klare alt papirarbejdet.

Spar tid ved dit bilsalg og gør det enkelt, sælg din bil til os! Vi giver dig en fair pris og klarer alt arbejdet for dig. Du skal hverken tænke på salgsannoncen eller slutsedlen, vi klarer det hele! Vi sørger for omregistreringen og en hurtig sikker betaling.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Salg af bil privat, hvordan får jeg den bedste pris?

Bilsalg privat

Ved privat bilsalg sætter du selv prisen på din bil. Du kommer dog op imod pres fra købere, der vil forhandle dig ned i pris, og det er tidskrævende og besværligt at finde frem til en pris, som I begge er tilfredse med.

Det er her vikøberallebiler.dk hjælper dig. Vi har masser af erfaring med at købe brugte biler, og vi ved, hvordan vi får den bedst mulige pris for din bil. Med adgang til over 20.000 bilkøbere i hele Europa, kan vi hurtigt få et godt bud på din bil.

2. Skal jeg opgive for mange personlige oplysninger ved et privat bilsalg?

En ulempe ved at sælge bil privat er, at du opgiver en masse personlige oplysninger. For at oprette en annonce online, skal du give både din e-mailadresse og dit telefonnummer. Når der er en, der vil prøvekøre din bil, skal du også give dem din adresse. Det føles ubehagelig at give en vildt fremmed så mange personlige informationer, og du risikerer, at de bliver misbrugt.

Når du skal sælge bil privat, er det også dig, der står for prøvekørslerne. Når der er en, der prøvekører din bil, er det dig, der har ansvaret for denne person. Det vil sige, du skal sørge for, at de har et gyldigt kørekort og sygesikringsbevis. Er du så uheldig, at en køber stjæler din bil under prøvekørslen, skal du ikke regne med, at din forsikring dækker tabet, da du selv har givet nøglerne til personen.

Sælger du din bil til os, står vi for al kontakt med købere. Du afleverer din bil hos os, så ordner vi resten. Du behøver ikke være personligt involveret, og vi videregiver aldrig dine oplysninger til vores købere.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Bilsalg privat hvordan skriver jeg en annonce?

Når du sælger din bil privat, skal du selv oprette en annonce. Det er en stor opgave i sig selv. For det første er det vigtigt, at bilen er pinlig ren, både indvendig og udvendig. Du skal også tage nogle ordentlige billeder af bilen, så du fanger køberens interesse, og samtidig viser din bil i det bedste lys. For det andet er den tekst, du skriver om din bil det vigtigste. Det gælder om at beskrive din bil så præcist som muligt, specielt med hensyn til fejl eller skader.

Bilsalg privat

Har du ikke tid til at lave en salgsannonce, er det bedst at undgå privat bilsalg. Du slipper for besværet og arbejdet, når du sælger din bil til os. Du får den aktuelle markedspris for din bil, og du undgår alt arbejdet. Vi skriver en professionel salgsannonce, og vi viser din bil til flere tusinde købere på en gang. Du skal hverken sørge for rengøring eller billeder, vi klarer det hele!

4. Sælg bil privat uden alt besværet

Salg af bil privat er lidt af et fuldtidsjob, og du bliver overrasket over, hvor meget tid og arbejde det kræver. Du skal finde tid i din hverdag til at modtage opkald, svare på mails og arrangere fremvisninger med mulige købere. Derudover er der også prøvekørslerne, og får du solgt bilen, er der en hel del papirarbejde.

Har du ikke tid til at påtage dig så stor en opgave, er privat bilsalg ikke det bedste valg for dig. Spar tid og besvær ved at sælge din bil til os i stedet! Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris for din bil, og du slipper for en masse stress og arbejde. Vi omregistrerer bilen, skriver en slutseddel, og garanterer en enkel og hurtig betaling.

5. Privat salg af bil, når du har fundet en køber

Annonceringen og kontakt med købere, er kun det første led i salgsprocessen. Der er meget mere at tage stilling til, når du har fundet en køber, og I er blevet enige om en pris. Du skal nu tænke på betaling, slutseddel og omregistrering.

Også her hjælper vi dig! Når vi køber din bil, ordner vi alt papirarbejdet, og vi garanterer en hurtig og sikker betaling. Du booker bare en aftale online, og kommer ind på vores afdeling med din bil. Vi klarer resten for dig.