Bilvurdering – få din bil vurderet med få klik

Hvis du overvejer at sælge din bil, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi foretager en bilvurdering ganske gratis og med 3 simple trin.

vikøberallebiler.dk gør det nemt for dig at få en vurdering af, hvad du egentlig kan sælge din bil for.

På den måde bliver det nemmere for dig at beslutte, om det er ved at være tid til at sælge eller ej. Derudover kan du også få den rigtige pris for din bil, hvis du beslutter dig for at sælge.

Er du klar til at sælge, står vores bileksperter klar til at give dig en endelig vurdering af din bil. Her går vi igennem hele bilen. På den måde får du en konkret vurdering af, hvad din bil rent faktisk er værd.

Modtag din endelige salgspris med få klik

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Få en fornemmelse af, hvad din bil er værd med en vurdering online

En lille rød bil står ved siden af flere bunker af mønter, der viser hvad bilen er værd efter en bilvurdering

Der er flere fordele ved at få foretaget en bilvurdering online. Det giver dig først og fremmest en fornemmelse af, hvad din bil er værd. Går du med salgstanker, kan det nemlig være svært selv at vurdere, hvad den er værd.

Det er især svært at vurdere, hvis det er længe siden, du sidst har købt eller solgt en bil. Du vil nemlig ikke vide, hvordan bilpriserne ser ud i øjeblikket. Derudover kan det være en udfordring at prissætte bilen, hvis du ikke har forstand på køb og salg af biler.

Det er typisk bileksperter, bilsælgere og andre fagpersoner, der har helt styr på dette. Falder du ikke ind under disse kategorier, betyder det dog ikke, at du står på bar bund. Du kan sagtens få en fornemmelse af, hvad din bil er værd. Vi kan tilbyde dig en bilvurdering efter 3 simple trin.

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Hvad kan påvirke din vurderingspris?

Når du får en bilvurdering online, skal du være opmærksom på, at der kan være forhold i forbindelse med bilen, som ikke bliver taget med i vurderingen. Det er forhold, der kan påvirke værdien af bilen positivt eller negativt. En bilvurdering online er dog stadig et rigtig godt udgangspunkt, når du ønsker at kende bilens værdi.

Det kan trække værdien på bilen op.
Har din bil en masse ekstraudstyr, er det afgjort noget, der øger værdien på din bil. Det gør den mere attraktiv. Derudover vil bilens værdi typisk være højere, hvis den har fået rustbeskyttelse.

Det kan trække værdien på bilen ned
Der er flere ting, der kan trække værdien på din bil ned. Har du røget i bilen, eller har der ofte været en hund med i bilen, kan det påvirke værdien. Lugten kan nemlig være svær at slippe helt af med igen. Er der skrammer på bilen, er det selvfølgelig også noget, der kan trække værdien ned. Det gør den mindre attraktiv.

Det er blot for at nævne nogle af de forhold, der påvirker værdien af bilen. Det er derfor en god idé, at du tager højde for disse forhold, når du har fået en bilvurdering online.

3. Få en konkret vurdering efter 3 simple trin hos vikøberallebiler.dk

Du kan selv gøre dig nogle overvejelser om, hvordan standen på din bil påvirker værdien. Det kan være svært selv at vurdere, hvad din bil er værd. Vil du have en konkret vurdering af, hvad din bil er værd, kan du med fordel følge de 3 trin.

Når det drejer sig om en personlig vurdering, vil de 3 trin være en gylden mulighed for at få den bedste personlige vurdering af en af vores mange bileksperter.

Hos vikøberallebiler.dk har du altid mulighed for at få en personlig bilvurdering af en af vores eksperter. Du får en gratis bilvurdering, der er ganske uforpligtende. Du bestemmer derfor selv, om du ønsker at sælge din bil eller ej. Vi tilbyder derfor bilvurdering online og i en af vores afdelinger.

4. Kend værdien af din bil og gør det nemmere at sælge den

Når du har modtaget en vurdering af din bil, kan du gøre det let at sælge bilen. Book en afleveringsaftale på en af vores indkøbsstationer

Med en personlig bilvurdering fra en af vores eksperter, ved du nu hvad din bil er værd. Book en aflevringsaftale på en af vores indkøbsstationer.

Vælger du at sælge din bil til os, skal du ikke bekymre dig om noget. Vi sørger for alt papirarbejde, afmelding af nummerpladde og indfrielse af evt restgæld.

5. Få en bilvurdering hos os med bare 3 trin

Vi har en masse erfaring med vurdering af biler. Den erfaring har vi kanaliseret ind i vores værktøj til bilvurdering online. Du får derfor et godt bud på, hvor meget din bil er værd ved en bilvurdering igennem os.

Hos vikøberallebiler.dk tilbyder vi en gratis bilvurdering, når du benytter vores vurderingsværktøj online. Det er selvfølgelig også tilfældet, når du får en gratis og personlig vurdering. Vil du have en bilvurdering hos os, er det nemt at gå til. Det kræver kun to simple trin. Inden for få minutter har du en vurdering på lige netop din bil.

Vi tilbyder en gratis bilvurdering, hvor du blot skal oplyse:

  • Mærke
  • Model
  • Registreringsår
  • Karosseritype
  • Model
  • Version
  • Kilometertal

Mere skal der ikke til. Derefter får du en idé om, hvad din bil er værd. Vil du være sikker på, at du får en mere konkret og retvisende vurdering af din bil, skal du benytte en af vores bileksperter. De går din bil igennem fra top til tå. Efterfølgende giver de dig en konkret vurdering af, hvad din bil bør koste.

Ønsker du at sælge, kan vikøberallebiler.dk købe din bil, og det foregår selvfølgelig uden omkostninger og besvær.