Vikøberallebiler.dk giver dig en gratis, professionel bilvurdering

En præcis bilvurdering er afgørende for et problemfrit bilsalg, men en online vurdering giver dig blot et prisestimat. Flere ting ses ikke, når du vurderer bil online.

En online bilvurdering tager ikke hensyn til, om bilen har småskader eller en masse ekstraudstyr. Den vurderer heller ikke, om bilen pænt vedligeholdt. Alt det kigger vi på, når vi vurderer din bil!

Mange websites, der tilbyder en brugtbilsvurdering, tager et gebyr på op til 550 kr. for at vurdere din bil. Det er ikke nødvendigt at betale for en vurdering af bil, vikøberallebiler.dk vurderer din bil helt uden omkostninger.

Vurderer
Book en aftale

Gratis online vurdering

Uforpligtende
ekspertvurdering

Sælg kun hvis du vil

1. Hvorfor er det vigtigt at få en personlig bilvurdering?

En lille rød bil står ved siden af flere bunker af mønter, der viser hvad bilen er værd efter en bilvurdering

En online brugtbilsvurdering, giver dig kun et vejledende bud på din bils værdi, da den bare er baseret på de oplysninger du angiver, og ikke tager hensyn til adskillige andre faktorer omkring bilens stand.

Her kan du læse om de ting, der kan påvirke din bils værdi, og som ikke bliver medregnet ved en online vurdering af bil.

 • Har du røget i bilen?
  Lugten fra cigaretrøg er meget svær at komme af med, og vil derfor sænke din bils værdi. Det samme gælder, hvis du jævnligt har haft din hund med i bilen.
 • Hvordan har du behandlet bilen? Har du slidt koblingen, ved at holde den nede, når holder for rødt?
 • Har du fået bilen rustbehandlet?
  Det kan være fristende at lade være at behandle bilen for rust, og spare pengene i stedet, men en rustbehandling kan altid betale sig i sidste ende, da det forlænger bilens levetid. Har du holdt øje med oliestanden? Manglen på motorolie slider hurtigt på motoren.
 • Har din bil en masse små skrammer?
  Ridser i lakken og små buler ses ikke ved en online vurdering af bil, men de kan begge betyde et afslag i prisen når du sælger bilen.
 • Har din bil ekstraudstyr? Hvis ja, hvilken tilstand er det i?
  De fleste online bilvurderinger tager ikke hensyn til ekstraudstyr, men det påvirker, hvor attraktiv din bil virker over for en køber.
 • Hvornår skal din bil til syn?
  Skal din bil snart synes, må du nøjes med en lavere salgspris, da køberen måske snart skal bruge penge på reparationer. Har den derimod lige været igennem syn, kan du få en bedre pris, da køberen ved at bilens eventuelle fejl, er udbedret.
 • Hvilken farve har din bil?
  Den farve bil du har valgt har også betydning for, hvor meget du kan sælge den for. De farver, der holder værdien bedst, er de mere konservative farver som sort, grå og sølv. Har din bil en mere iøjnefaldende farve, er den sværere at sælge, og derfor mindre værd som brugt bil. Hvor meget farven påvirker din bils værdi afhænger i en vis grad også af, hvilken slags bil du har. Nogle små biler, som Suzuki Alto, kan sælges i enhver farve, hvorimod de større familiebiler næsten udelukkende findes i de klassiske farver.
Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Vurdering bil - få den hos vikøberallebiler.dk og sælg din bil på bare 24 timer

Vikøberallebiler.dk giver dig en omfattende bilvurderingsservice, uden omkostninger for dig. Vi kigger nøje på din bils aktuelle stand, for at finde frem til præcis den rigtige pris. Vi tjekker, om den generelt er pænt vedligeholdt men du behøver ikke gøre bilen ren inden du kommer ud til vurderingen, det klarer vi. Når vores bilekspert er færdig med undersøgelsen af din bil, tager han den ud på en kort testkørsel, for at få en bedre indikation af bilens stand.

Vi giver dig muligheden for at slå bilvurdering sammen med bilsalg, så du sparer både tid og besvær. Når vi har vurderet din bil, får du vores bud på, hvad den er værd og, er du tilfreds med prisen, sætter vi straks din bil til salg på vores online bilauktion. Inden for 24 timer hører du, om vi har fået et passende bud på din bil. Har vi fået et bud, kan du komme ud på vores afdeling allerede dagen efter, og afslutte salget.

Spar en masse arbejde, når du kombinerer bilvurdering med bilsalg! Se hvor nemt det er med vikøberallebiler.dk.

Gratis bilvurdering på bare to trin