Bilvurdering – få din bil vurderet med få klik

Hvis du overvejer at sælge din bil, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi foretager en bilvurdering ganske gratis og med få klik.

vikøberallebiler.dk gør det nemt for dig at få en fornemmelse af, hvad du egentlig kan sælge din bil for.

På den måde bliver det nemmere for dig at beslutte, om det er ved at være tid til at sælge eller ej. Derudover kan du også få den rigtige pris for din bil, hvis du beslutter dig for at sælge.

Er du klar til at sælge, står vores bileksperter klar til at give dig en personlig vurdering af din bil. Her går vi igennem hele bilen. På den måde får du en konkret vurdering af, hvad din bil rent faktisk er værd.

Online
vurdering
Book for
at sælge

Gratis online vurdering

Uforpligtende
ekspertvurdering

Sælg kun hvis du vil

1. Få en fornemmelse af, hvad din bil er værd med en vurdering online

En lille rød bil står ved siden af flere bunker af mønter, der viser hvad bilen er værd efter en bilvurdering

Der er flere fordele ved at få foretaget en bilvurdering online. Det giver dig først og fremmest en fornemmelse af, hvad din bil er værd. Går du med salgstanker, kan det nemlig være svært selv at vurdere, hvad den er værd.

Det er især svært at vurdere, hvis det er længe siden, du sidst har købt eller solgt en bil. Du vil nemlig ikke vide, hvordan bilpriserne ser ud i øjeblikket. Derudover kan det være en udfordring at prissætte bilen, hvis du ikke har forstand på køb og salg af biler.

Det er typisk bileksperter, bilsælgere og andre fagpersoner, der har helt styr på dette. Falder du ikke ind under disse kategorier, betyder det dog ikke, at du står på bar bund. Du kan nemlig sagtens få en fornemmelse af, hvad din bil er værd. Vi kan nemlig tilbyde dig en bilvurdering i løbet af ganske få minutter.

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Hvad kan påvirke din vurderingspris?

Når du får en bilvurdering online, skal du være opmærksom på, at der kan være forhold i forbindelse med bilen, som ikke bliver taget med i vurderingen. Det er forhold, der kan påvirke værdien af bilen positivt eller negativt. En bilvurdering online er dog stadig et rigtig godt udgangspunkt, når du ønsker at kende bilens værdi.

Det kan trække værdien på bilen op
Har din bil en masse ekstraudstyr, er det helt sikkert noget, der øger værdien på din bil. Det gør den nemlig mere attraktiv. Derudover vil bilens værdi typisk være højere, hvis den har fået rustbeskyttelse.

Det kan trække værdien på bilen ned
Der er flere ting, der kan trække værdien på din bil ned. Har du røget i bilen, eller har der ofte været en hund med i bilen, kan det påvirke værdien. Lugten kan nemlig være svær at slippe helt af med igen. Er der skrammer på bilen, er det selvfølgelig også noget, der kan trække værdien ned. Det gør den mindre attraktiv.

Det er blot for at nævne nogle af de forhold, der påvirker værdien af bilen. Det er derfor en god idé, at du tager højde for disse forhold, når du har fået en bilvurdering online.

3. Få en mere konkret pris med en personlig vurdering med vikøberallebiler.dk

Du kan selv gøre dig nogle overvejelser om, hvordan standen på din bil påvirker værdien. Det er dog svært helt præcist at vurdere, hvad din bil konkret er værd. Vil du have en mere præcis vurdering af, hvad din bil er værd, bør du få en personlig vurdering i stedet for.

Når det drejer sig om en personlig vurdering, vil en af vores bileksperter gå din bil igennem for at vurdere, hvad der trækker værdien op og ned. Vil du være sikker på, at du rammer plet med prisen, kan det derfor betale sig at få en specialist til at kigge din bil igennem.

Hos vikøberallebiler.dk har du altid mulighed for at få en personlig bilvurdering af en af vores eksperter. Du får en gratis bilvurdering, der er ganske uforpligtende. Du bestemmer derfor selv, om du ønsker at sælge din bil eller ej. Vi tilbyder derfor bilvurdering online og i en af vores afdelinger.

4. Kend værdien af din bil og gør det nemmere at sælge den

Når du har fået en vurdering af din bil, kan du gøre det meget lettere for dig selv at sælge bilen. Det er, uanset om det er til en forhandler eller til en privat. Hvis du har svært ved at vurdere, hvad din bil egentlig er værd, kan det også være svært for dig at få den rigtige pris for din bil.

Med en personlig bilvurdering har du fået syn for sagen, og du ved, hvad din bil er værd. Det gør det nemmere for dig at få den helt rigtige pris for bilen, når du ønsker at sælge den. Du er bedre klædt på til at forhandle med en køber, da du vil kunne argumentere for bilens værdi. Det betyder, at du ikke bliver snydt og får en dårlig pris for bilen hos en forhandler eller privat.

Vælger du at sælge din bil til os, skal du ikke bekymre dig om noget. Vi sørger for, at du får den rigtige pris, som din bil egentlig er værd.

5. Få en bilvurdering hos os med bare to trin

Vi har en masse erfaring med vurdering af biler. Den erfaring har vi kanaliseret ind i vores værktøj til bilvurdering online. Du får derfor et rigtig godt bud på, hvor meget din bil er værd ved at få en bilvurdering gennem os.

Hos vikøberallebiler.dk tilbyder vi en gratis bilvurdering, når du benytter vores vurderingsværktøj online. Det er selvfølgelig også tilfældet, når du får en gratis og personlig vurdering. Vil du have en bilvurdering hos os, er det nemt at gå til. Det kræver kun to simple trin. Inden for få minutter har du en vurdering på lige netop din bil.

Vi tilbyder en gratis bilvurdering, hvor du blot skal oplyse:

  • Mærke
  • Model
  • Registreringsår
  • Karosseritype
  • Model
  • Version
  • Kilometertal

Mere skal der ikke til. Derefter får du en idé om, hvad din bil er værd. Vil du være sikker på, at du får en mere konkret og retvisende vurdering af din bil, skal du benytte en af vores bileksperter. De går din bil igennem fra top til tå. Efterfølgende giver de dig en konkret vurdering af, hvad din bil bør koste.

Ønsker du at sælge, kan vikøberallebiler.dk købe din bil, og det foregår selvfølgelig uden omkostninger og besvær.