Hvor meget er min bil værd?

Det er værd at få lavet en vurdering af din bil, hvis du vil opnå et udbytterigt salg. Det er dog ikke nok kun at søge på brugtbilsmarkeder på internettet.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Mange bilejere, der vil sælge deres bil privat, gør brug af en online vurdering eller sammenligner bilpriser for selv at kunne bestemme prisen på deres bil. Dette kan dog være ret så besværligt og anstrengende.

Hos vikøberallebiler.dk får du hurtigt og nemt prisen på din brugte bil at vide! Hvor meget er min bil værd? Ved hjælp af vores bilvurdering får du din bils værdi at vide inden for en halv time. Herefter køber vi din bil til den bedste pris.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Prissammenligning af biler: Gode råd om køb af ny bil

hvor meget er min bil værd

Før du køber din nye bil, er der flere ting, du skal undersøge. Hvilket mærke og hvilken model vil du gerne have? Hvor vil du købe bilen - hos den lokale forhandler eller en autoriseret forhandler? Alt afhængigt af hvilke krav du har til en ny bil, anbefales det at sammenligne priser, særligt når det drejer sig om biler med specielt udstyr. Med en smule held kan du på den måde gøre den ene eller den anden gode handel.

Hvordan er det så lige med ekstraudstyr? Hvis du vil kunne sælge din bil videre til så god en pris som muligt, så er der nogle områder inden for ekstraudstyr, du skal være ekstra opmærksom på. Det kan fx godt betale sig at betale lidt ekstra for din nye bil for at få ekstraudstyr som automatisk lås og start, navigation og styresystem og aircondition med, som er et must i fremtidige biler. Det kan på den anden side ikke betale sig at investere i ekstraudstyr, der forbedrer bilens udseende som fx smart betræk eller smarte pedaler. De penge ser du ikke igen. Ekstraudstyr koster selvfølgelig noget mere, og det skal derfor også tages med i beregningen ved et senere bilsalg, hvis det vel at mærke går ind under ovenstående beskrivelser.

Også på brugtbilsmarkedet findes der utallige biler, der kan prissammenlignes som fx kompaktbiler, hvor de samme modeller fra den samme producent med den samme form for brændstof tilbydes til forskellige priser, og det kan således hjælpe med at lave en hurtig sammenligning.

2. Hvor meget er min bil værd?: Brug dine fordele ved et bilsalg

En sammenligning af bilpriser hjælper ligesom ved en sammenligning af forsikringer helt grundlæggende med at få det nødvendige overblik. I forlængelse heraf hjælper en sammenligning af bilpriser fx med at kunne fastsætte en god og realistisk salgspris for den gamle bil. Her skal man også huske at se på bilens udstyr og hestekræfter. Følger der fx helårsdæk med til din Audi, og har den en tunet motor, så kan du regne med en højere prisvurdering af din bil.

For at du ikke selv skal sidde og kede dig med at kigge alle biltilbud på brugtbilsmarkedet igennem, herunder også de tilbud, der ikke er tilpasset dig, tilbyder vikøberallebiler.dk dig en ukompliceret og komfortabel mulighed for at få en direkte og præcis prissammenligning. Du skal ganske enkelt bare indtaste din Volkswagen, Audi, Ford eller enhver anden brugt bil i vores system samt bilens tilsvarende data som bilmærke, type, alder, og hvad bilen har kørt og så booke en tid.

Når du skal have lavet en individuel prissammenligning af din bil, kommer du ind og får en gratis inspektion og prisvurdering af din bil i en af vikøberallebiler.dk’s afdelinger. Mens online priser ikke tager hensyn til vigtige detaljer som teknisk stand, servicehistorie, ekstraudstyr og generelt hvor langt bilen har kørt, når der skal laves en prissammenligning, så gennemgår vores bileksperter din bil personligt og giver en professionel prisvurdering af din bil.

Medbring derfor alle papirer på bilen samt enhver form for tilbehør til din bil som eksempelvis sommer- og vinterdæk. Hertil anbefales det at få lavet service på din bil før et salg, da det får bilens værdi til at stige, hvis du har fulgt service på din bil. Du får sikkerhed for den nuværende markedsværdi af din bil og kan bruge vikøberallebiler.dk’s komfortable bilkøbsservice uden omkostninger.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Prissammenligning af biler: Vi gør det på en fair måde, der svarer til markedsforholdene

I dag er det svært at finde en seriøs og kompetent partner, der beskæftiger sig med prissammenligning af biler. Tjenester og platforme som fx en bilkonfigurator, et bilkatalog eller den billigste prissammenligningsdatabase på internettet er ofte med i overvejelserne. Det sker tit, at bilister, der gerne vil have en ny bil, kontakter sælgere, der tilsyneladende tilbyder billige biler på gode vilkår. Disse biler har selvfølgelig de bedste udstyrsegenskaber og en forrygende komfort.

Købet virker til at være inden for rækkevidde, men når så den dag kommer, hvor du har en aftale med forhandleren, så kommer skuffelsen: Den Volkswagen, du har forespurgt på, sælges til en anden pris end aftalt på forhånd. Og der kan heller ikke gives nogen garanti fra producentens side. En anden ting er, at du skal foretage købet med det samme, fordi tilbuddet snart slutter. Du vil også kunne opleve lignende situationer med useriøse udbydere, hvis du har i sinde at sælge din brugte bil.

En professionel vurdering af prisen på din bil udebliver som regel, der bliver ikke svaret sagligt på spørgsmål, der bliver skåret i kravene for diverse modeller, og priserne presses nedad. Listen med argumenter for ikke at foretage sådan et salg er uendelig. På den baggrund råder vi naturligvis til, at man ikke foretager sådan et køb eller salg af sin bil. Det er af den grund generelt vigtigt at passe på, at man ikke havner hos useriøse forretningsfolk og kommer til at lide økonomiske tab.

4. Gratis sammenligning af bilpriser: Hos os får du en allround-service

Vikøberallebiler.dk er den bedste mulighed for at få solgt din gamle brugte bil, især fordi du får den reelle værdi af din bil at vide på forhånd og kan sælge din brugte bil på en ukompliceret måde og uden risiko. Hvor meget er min bil værd? Det svarer vi på for dig! Hos os får du ikke kun en professionel værdifastsættelse af din bil, der er markedsorienteret, men også sikkerhed for at kunne tage alle slags biler uanset stand med hen til os og få lavet en vurdering.

Vores tilbud til dig: Uanset om det drejer sig om en brugt Peugeot, der har kørt meget, en Mazda, der har været brugt som erhvervskøretøj og ikke er synet, eller en velholdt ny Seat. Hos os er du i gode hænder, uanset hvilke modeller eller mærker det drejer sig om. Ud over en vurdering af en fagmand, der tager et grundigt kig på din bil, herunder også bilens enkelte dele, og fordelen ved sikkerheden for køb, kan du også bruge vores service i forhold til de nødvendige administrative procedurer.

Efter en vellykket gennemførelse af købet vil vi sørge for korrekt afmelding af bilen hos motorkontoret. Du kan også sælge din finansierede SUV hos os. Hvis du har lavet et billån eller har besluttet dig for at lease en bil, så tager vi os af registreringsattesten og af at indløse lånet i banken. Vi sætter overførslen af købssummen til din konto i gang med det samme. Ring til os og lav en tid til at få lavet en prissammenligning af din bil. Hvor meget er min bil værd? Vi giver dig svar!