Vurder din bil med os og få den mest udførlige bilvurdering

Det er flere faktorer, der påvirker værdien på din brugte bil, og det er derfor svært for dig som privatperson at vurdere, hvor meget min bil rent faktisk er værd.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Har din bil skader, skal du indstille dig på en lavere pris, da køberen selv bliver nødt til at bruge penge på at udbedre skaderne. Det samme gælder, hvis din bil snart skal til syn igen. Din kørestil og den slitage, som din bil bliver udsat for i hverdagen kan presse din bils værdi ned.

Vi undersøger din bil grundigt og giver dig den mest aktuelle pris på din bil. Vi kender markedet og tager hensyn til efterspørgslen på dit bilmærke. Vurder din bil nemt med os.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Der er flere faktorer, du skal være opmærksom på ved vurdering af brugt bil

Vurder din bil

Den mest afgørende faktor er din bils stand, når du får den vurderet, herefter kommer model, årgang og kilometertal. En stor skade på din bil betyder selvfølgelig en lavere salgspris, men du skal også huske på mindre skader og slitage betyder et nedslag i prisen.

Har bilen været repareret efter en større ulykke, har køberen ret til at vide det, da skader og slitage har en betydning for salgsprisen, da køberen selv skal betale for at få udbedret skrammerne. Du skal også oplyse, hvornår din bil skal til syn igen, og er der ikke længe til næste syn, må du naturligvis sætte prisen ned, da køberen bliver nødt til at køre den til syn, og betale for udbedring af eventuelle fejl.

Når din bil skal sælges, er udbud og efterspørgsel vigtigt for din bils værdi. Nogle biler er generelt mere efterspurgte end andre, og taber mindre i værdi pr. år, end andre biler gør. De biler der som regel klarer sig bedst, er de større, fornuftige familiebiler, som Skoda Octavia og Ford Mondeo. Nyere, mindre biler som Kia Ceed og Hyundai i30 kan også være meget efterspurgte, især hvis der endnu ikke er mange af dem til salg på brugtbilsmarkedet. Vurder din bil hos vikøberallebiler.dk, hvis du gerne vil vide, hvad din bil er værd.

2. Slitage spiller en rolle, når du skal få vurderet din bil

Du skal også have tankerne på den daglige slitage, din bil bliver udsat for. Har du små børn, der sparker på sæderne? Beskidte eller ridsede sæder trækker prisen på din bil ned. Har du en hund, som du ofte har med ud at køre? Har du tit din hund med, vil der være hundehår og kradsemærker at se i din bil. Bilen kommer hurtigt til at lugte af hund, og den lugt er svær at komme af med igen. Det samme gælder hvis du eller en anden, har røget i bilen.

De fleste bilejere er ikke klar over, at den måde de kører på kan have betydning for bilens gensalgsværdi. Din kørestil er en god indikator for, hvilken stand din bil er i, når den skal sælges. Der er flere ting, der har indflydelse på din bils værdi, når du kører bil. Du kører måske mest korte ture, så bilen ikke når at blive varmet op, eller du slider på koblingen ved at holde den nede, når du holder for rødt. Det betyder en lavere salgspris den dag, bilen bliver solgt.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Vurder din bil gratis hos vikøberallebiler.dk

Der er meget, der skal tages i betragtning, når du skal få vurderet din bil. Vurder din bil med vikøberallebiler.dk, så du er sikker på at få den nøjagtige og aktuelle pris på din bil. Vi tilbyder en omfattende vurdering af brugt bil, hvor vi kigger på alle de nødvendige faktorer, og giver dig den meste nøjagtige pris på bilen.

For at sikre en ordentlig bilvurdering, er det nødvendigt at vores bilekspert undersøger din bil personligt. Du booker derfor en aftale i vores afdeling og kommer ind med bilen. Hele vurderingen tager ikke mere end 30 minutter, og bagefter får du vores bud på din bil. Modsat en online vurdering, der kun tager hensyn til model, alder, og kilometertal, så kigger vi på alle de ting, der afgør værdien på bilen. Vores vurdering af din bil omfatter også en kort testkørsel.

Få en vurdering af din bil helt gratis med vikøberallebiler.dk! Vores bilvurdering tager hensyn til alle de forskellige ting, der påvirker din bils værdi. På den måde sørger vi for, at du får en helt nøjagtig pris på din bil.