Sælg din bil til vikøberallebiler.dk, vi gør dit bilsalg let

Der findes flere måder at sælge bil på, men hvordan ved du, hvilken du skal vælge? Som sælger vil du gerne have den bedste pris uden en masse besvær og ventetid.

Vil du sælge bil hurtigt og nemt, så kontakt vikøberallebiler.dk! Vi overtager arbejdet for dig og køber din bil i løbet af 30 minutter. Vi kan tilbyde et enkelt bilsalg, samt en sikker betaling.

Sælg din bil til os og undgå besværet og arbejdet, som du ellers støder på ved salg af bil. Du skal ikke bruge din fritid på at finde en forhandler eller privat køber, der er interesseret i din bil, og så slipper du for at bruge dine aftener og weekender.

Du undgår bekymringer og tid ved salg af bil, hvis du sælger til os, da du ikke selv skal gøre andet end at følge 3 simple trin, hvorefter du modtager din onlinevurdering.

Følg 3 simple trin, og modtag en online vurdering - book en tid og få din bil solgt hurtigt og gratis.

Modtag din endelige salgspris med få klik

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Hvordan sælger jeg min bil?

Kvinde står med en mappe foran en bil sammen med en mand, der vil sælge sin bil

Det er vigtigt at sætte sig ind i de forskellige former for bilsalg, inden du skal sælge en brugt bil. De mest almindelige måder at sælge bil på er salg til forhandler, privat bilsalg og salg på bilauktion.

Mange vælger at sælge bil til deres lokale brugtbilsforhandler, da de mener, at det er nemt. Vælger du at sælge din bil til en forhandler, skal du huske, at det ikke er alle biler, der accepteres.

Har du for eksempel en ældre bil eller en bil der har kørt mange kilometer, kan forhandleren nægte at købe den, eller at tage den i bytte. Husk også, at en forhandler ikke kan betale så meget, da forhandlere har faste udgifter, de skal dække. Forhandlere skal naturligvis tjene penge, når de sælger en bil videre.

Gratis bilvurdering på bare to trin

En anden mulighed er, at bruge en af de mange online platforme, til at sælge din bil til en privatperson. Når du sælger privat, er du selv ansvarlig for hele salgsprocessen. Det betyder, at du skal gøre alt fra rengøring af bilen, til slutseddel og omregistrering.

Det er op til dig at sørge for, at dit bilsalg foregår sikkert og uden problemer. Udover det ekstra arbejde, skal du huske at privat bilsalg tager længere tid end salg af bil til forhandler. Det er derfor ikke et godt valg, hvis det er vigtigt for dig, at sælge din bil hurtigt.

Skal dit bilsalg gå hurtigt, har du sikkert overvejet at sælge din bil på en bilauktion. Især online bilauktion er blevet udbredt, da det er hurtigt at sælge en brugt bil. Vælger du at bruge en online bilauktion, skal du stadig selv oprette en annonce for din bil. Du skal tage billeder og skrive en tilhørende salgstekst, hvor du nøje beskriver bilen.

Du skal også være opmærksom på, at en bilauktion ikke er gratis at bruge. De fleste online bilauktioner tager et gebyr for at sælge din bil, det er normalt et beløb baseret på din bils værdi. Vil du sælge din bil helt gratis og uden besvær og samtidig få den bedst mulige pris for den? Spar alt besværet og sælg din bil til vikøberallebiler.dk!

2. Vi gør bilsalget nemt for dig, sælg din bil til os

Sælg din bil til os og få adgang til mere end 20.000 bilkøbere i hele Europa. For at sikre dig den bedste pris for din bil, tilbyder vi en gratis bilvurdering, inden vi sætter din bil til salg. Vores store netværk betyder, at vi hurtigt kan sælge din bil til den optimale pris. Efter vores vurdering på 30 minutter kan du sælge din bil og modtage betalingen inden for få dage. Modsat de fleste andre online bilauktioner, tager vi ikke et gebyr for at sælge din bil. Vores vurderingsservice er helt uden omkostninger for dig.

Sælg din bil uden besvær, det eneste du skal gøre er, at følge 3 simple trin, også kontakter vi dig med en onlinevurdering, derefter skal du komme ud på en af vores afdelinger, så afslutter vi salget med det samme. Du behøver ikke tænke på omregistrering, slutseddel eller betaling, vi ordner alt papirarbejdet.

Sælg din bil til vikøberallebiler.dk og undgå unødvendig stress og besvær. Det eneste du skal gøre er at følge 3 simple trin, derefter modtager du en onlinevurdering. Nu skal du bare ud til en af vores afdelinger med din bil, så sørger vi for resten!