Sælg din bil til vikøberallebiler.dk, vi gør dit bilsalg let

Der findes flere måder at sælge bil på, men hvordan ved du, hvilken du skal vælge? Som sælger vil du gerne have den bedste pris uden en masse besvær og en lang liggetid.

Sælg bil hurtigt og nemt med vikøberallebiler.dk! Vi overtager arbejdet for dig og køber din bil inden for 30 minutter. Vi kan tilbyde et enkelt bilsalg, samt en sikker betaling få dage efter salget. Book en tid og få din bil solgt hurtigt og gratis.

Sælg din bil til os og undgå besværet og arbejdet, som du ellers støder på ved salg af bil. Du skal ikke investere din fritid i et bilsalg ved at finde en forhandler eller privat køber, der er interesseret i din bil, og du slipper også for at bruge dine aftener og weekender til at mødes med mulige købere. Du undgår bekymringer og tid ved salg af bil, ved et slag til os, da du ikke selv skal finde en bilforhander eller sætte bilen på bilauktion.

Online
vurdering
Book for
at sælge

Gratis online vurdering

Uforpligtende
ekspertvurdering

Sælg kun hvis du vil

1. Hvordan sælger jeg min bil?

Kvinde står med en mappe foran en bil sammen med en mand, der vil sælge sin bil

Det er vigtigt at sætte sig ind i de forskellige former for bilsalg, inden du skal sælge en brugt bil. De mest almindelige måder at sælge bil på er salg til forhandler, privat bilsalg og salg på bilauktion.

Mange vælger at sælge bil til deres lokale brugtbilforhandler, da de mener, at det er nemt. Vælger du at sælge din bil til en forhandler, skal du huske, at det ikke er alle biler, der accepteres.

Har du for eksempel en ældre bil eller en bil der har kørt mange kilometer, kan forhandleren nægte at købe den, eller at tage den i bytte. Husk også, at en forhandler ikke kan betale så meget, da forhandlere har faste udgifter, de skal dække. Forhandlere skal naturligvis tjene penge, når de sælger en bil videre.

En anden mulighed er, at bruge en af de mange online platforme, til at sælge din bil til en privatperson. Når du sælger privat, er du selv ansvarlig for hele salgsprocessen. Det betyder, at du skal gøre alt fra rengøring af bilen, til slutseddel og omregistrering.

Det er op til dig at sørge for, at dit bilsalg foregår sikkert og uden problemer. Udover det ekstra arbejde, skal du huske at privat bilsalg tager længere end salg af bil til forhandler. Det er derfor ikke et godt valg, hvis det er vigtigt for dig, at sælge bil hurtigt.

Skal dit bilsalg gå hurtigt, har du sikkert overvejet at sælge din bil på en bilauktion. Især online bilauktion er blevet udbredt, da det er hurtigt at sælge en brugt bil. Vælger du at bruge en online bilauktion, skal du stadig selv oprette en annonce for din bil. Du skal tage billeder og skrive en tilhørende salgstekst, hvor du nøje beskriver bilen.

Du skal også være opmærksom på, at en bilauktion ikke er gratis at bruge. De fleste online bilauktioner tager et gebyr for at sælge din bil, det er normalt et beløb baseret på din bils værdi. Vil du sælge din bil helt gratis og uden besvær og samtidig få den bedst mulige pris for den? Spar alt besværet og sælg din bil til vikøberallebiler.dk!

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Vi gør bilsalget nemt for dig, sælg din bil til os

Sælg din bil til os og få adgang til mere end 20.000 bilkøbere i hele Europa. For at sikre dig den bedste pris for din bil, tilbyder vi en gratis bilvurdering, inden vi sætter din bil til salg. Vores brede netværk betyder, at vi hurtigt kan sælge din bil til den optimale pris. Efter vores vurdering på 30 minutter kan du sælge din bil og modtage betalingen inden for få dage. Modsat de fleste andre online bilauktioner, tager vi ikke et gebyr for at sælge din bil. Vores vurderingsservice er helt uden omkostninger for dig.

Sælg bil uden besvær, vi gør det hele for dig! Inden vi viser din bil til vores købere, sørger vi for en grundig rengøring, både indvendig og udvendig. Vi tager billeder af din bil og skriver en professionel og detaljeret beskrivelse af bilen. Når vi har fået et bud på din bil, kontakter vi dig, og du skal bare komme ud på vores afdeling igen, så afslutter vi salget med det samme. Du behøver ikke tænke på omregistrering, slutseddel eller betaling, vi ordner alt papirarbejdet.

Sælg din bil til vikøberallebiler.dk og undgå unødvendig stress og besvær. Du booker bare en aftale online og kommer ud til vores afdeling med din bil, så sørger vi for resten!

Gratis bilvurdering på bare to trin