Få mere for din bil med vores bilauktion København

Bor du i København eller omegn, og vil du sælge din bil med minimalt stress og til den bedste pris? Sælg din bil på vores københavnske bilauktion, og få den bedste deal.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Med en bilauktion kan du få op til 10.000 kr. mere for din bil, end du kan hos en forhandler. Du viser din bil til flere købere på en gang, og derfor opnå en bedre pris.

Sjællands bilauktioner er talrige, og det kan gøre det svært at bestemme, hvor du skal sætte din bil til salg. vikøberallebiler.dks bilauktion er helt gratis, modsat de andre bilauktioner. Søger du en bilauktion København, er du kommet til det rigtige sted.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Få en god pris og et hurtigt salg med en københavnsk bilauktion

Auto bei wirkaufendeinauto.de verkaufen

Har du forsøgt at sælge din bil til den lokale bilforhandler, uden at få det bud du ønsker? Der er mange bilforhandlere i København, og du skal bruge rigtig lang tid, hvis du skal køre rundt til hver enkelt bilforhandler, indtil du får et acceptabelt bud på din bil. Du får meget hurtigere en bedre pris for din bil, når du sælger den på en bilauktion.

Med en bilauktion har du også bedre mulighed for at modtage et attraktivt bud på din bil, da de mange købere konkurrerer mod hinanden om din bil. Hvis en køber vil købe din bil, er han nødt til at byde mere end de andre købere. Du får en bedre pris, end hvis du solgte til din bil direkte til en bilforhandler, der ikke skal konkurrere med andre. Når du sælger din bil på bilauktion, kan du få 5.000 - 10.000 kr. mere for din brugte bil.

Du undgår besværet ved at finde en bilforhandler, der er interesseret i lige netop din bil, når du sælger din bil på en bilauktion. Du sætter din bil til salg, og flere tusinde købere byder på din bil på en gang. Du får kun seriøse bud, da det kun er købere, der faktisk er interesseret i din bil byder på den.

2. Flere købere betyder en bedre pris på vores bilauktion København

Har du svært ved at bestemme, hvilken af de mange sjællandske bilauktioner, du skal vælge? Sælg din bil på vores københavnske bilauktion og få den bedst mulige pris for din brugte bil! Du kan få en bedre pris, når du viser din bil til 4.000 købere, men tænk hvor meget du kan tjene, når mere end 20.000 professionelle købere byder på din bil på en gang! Det er nøjagtig, hvad der sker når du sælger din bil på vikøberallebiler.dks bilauktion København. Jo flere købere der byder på din bil, jo større er sandsynligheden for, at du får en en god pris for den.

Gratis bilvurdering på bare to trin

Når du sælger din bil på en københavnsk bilauktion eller endda en sjællandsk bilauktion, er det ofte købere i nærheden af dig, der byder på din bil. Du får en bedre pris med os, end med andre bilauktioner i København, da vi har købere i hele Europa. Er din bil ikke et attraktivt køb for en dansk køber, vil der være købere i andre lande, som er interesseret. Med vores bilauktion viser du din bil til købere i hele Danmark og andre europæiske lande. Du får derfor hurtigt den optimale pris for din bil. I stedet for en af sjællands bilauktioner kan du sælge din bil på vores bilauktion og få adgang til købere i hele Europa.

Du får ikke kun adgang til flest mulige købere, når du sælger din bil på vores bilauktion i København, du får også den bedste deal. Vi tager ikke gebyr for at sælge din bil, modsat andre bilauktioner. Vores bilauktion er helt gratis, både for dig som sælger og for køber, så du får altid den fulde salgspris for din bil.