Opkøb af biler til eksport det gør vikøberallebiler.dk. Sælg til os

Afhængig af hvilken bil du forsøger at sælge får du muligvis en bedre pris når du eksporterer din bil, men det skal opvejes imod det ekstra arbejde, at det kræver.

Vil du eksportere din bil, og ønsker du at få registreringsafgiften tilbagebetalt, står du selv for at ordne formaliteterne med SKAT. Får du ikke registreringsafgiften tilbage, kan det næppe betale sig at sælge din bil i udlandet.

Vikøberallebiler.dk er eksperter inden for opkøb af biler til eksport. Vi køber din brugte bil, og sælger den til eksport, helt uden besvær eller omkostning for dig. Alle slags biler har interesse, både nyere og ældre biler.

Vurderer
Book en aftale

Gratis online vurdering

Uforpligtende
ekspertvurdering

Sælg kun hvis du vil

1. Hvilke brugte biler kan det bedste betale sig at eksportere?

Der står mange skibscontainere i forsellige farver, der er klar til at sende opkøbte biler til eksport

Det er i de seneste år blevet mere populært for danske bilsælgere at sælge deres brugte bil til eksport, siden SKAT i 2002 gjorde det muligt at få tilbagebetalt registreringsafgiften med eksport af bil. Mellem 2002 og 2006 steg antallet af eksportbiler markant fra 1.200 til 33.700.

Inden du sælger din bil til eksport, skal du vide, om det er den bedste mulighed for din bil. Det er primært ældre biler med højt kilometertal eller biler med skader der kan få en bedre pris i udlandet, da det er svært at finde en forhandler eller privat køber i Danmark, der er interesseret i den slags bil

Vælger du at sælge din bil til eksport, skal du tænke over hvad det kræver. Det er en del arbejde forbundet med at modtage godtgørelsen for eksportbiler, og det betaler sig at vide noget om processen inden du går i gang.

2. Det skal du vide, inden du eksporterer din bil

Inden du sælger din bil til eksport, skal den synes, for at sikre, at den i er salgsklar stand. Siden 1. juli 2017 kræver SKAT at alle eksportbiler skal til udvidet syn, inden de kan sendes ud af landet. Synet må ikke være ældre end 4 uger, når du anmoder om værdifastsættelse fra SKAT. Når bilen er blevet synet, skal du bede SKAT om værdifastsættelse 14 dage inden bilen bliver ført ud af landet.

Herefter skal du aflevere nummerpladerne, enten til en nummerpladeoperatør eller i et motorcenter. Når du har udført bilen, skal du indsende dokumentationen til SKAT, for at modtage godtgørelse af registreringsafgiften. Står du ikke som bilens ejer i Motorregistret, skal du skal bruge bevis for ejerskab i form af f.eks. slutseddel. Er bilen allerede solgt, skal du også fremvise dokumentation for salg. Til sidst skal du have dokumentation for udførelsen. Når alt papirarbejdet er sendt til SKAT, går der ca. 3 uger inden du modtager pengene.

Vil du spare tid og besvær, og samtidig få den bedste pris for din brugte bil? Sælg din bil til vikøberallebiler.dk og undgå alt besvær og arbejde. Når vi køber din brugte bil, ved du at du får den bedst mulige pris, da vi har købere i hele Europa, der byder på din bil. Vi klarer alt papirarbejdet, også hvis bilen bliver eksporteret. Vi omregistrerer bilen så snart vi har købt den, og betaler med det samme.

Gratis bilvurdering på bare to trin