Bilkøb foregår hurtigt og pålideligt til den bedste pris

Før at et salg af bil sker på en optimal måde, har du brug for en seriøs og pålidelig samarbejdspartner, og kun på den måde opnår du den bedste pris!

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Når du gerne vil sælge din bil, er der utallige tilbud og bilhandlere, men mange af dem tilbyder ikke lige det du søger; et hurtigt og ukompliceret bilsalg.

Med vikøberallebiler.dk har du fundet den samarbejdspartner du behøver. Vi garanterer et pålideligt, ukompliceret og fair bilkøb. Vi sørger for, at du får en professionel rådgivning og en fair pris når du skal sælge bilen, og det er helt uden omkostninger og uforpligtende.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Professionel og seriøs rådgivning når du vil sælge bil

Bilkob

Ved salg af bil er det helt naturligt at lede efter en seriøs bilforhandler, men der er også mulighed for at finde useriøse bilforhandler, hvor der er mange risici ved et bilsalg. Når en mindre bilforhandler foretager køb af bil, kan det ikke udelukkes, at du kan blive offer for snyderi eller der opstår problemer ved omregistreringen af din bil.

Det er derfor den bedste beslutning for dig at opsøge en seriøs samarbejdspartner, som vikøberallebiler.dk der er den største bilopkøber i Europa. Hos os er det en garanti ved et bilkøb, at købet foregår hurtig og uden komplikationer, for når vi køber brugte biler, undersøger vi den nøjagtige værdi på din bil, så du kan sælge bilen let, og du får en fair pris.

2. Køb af bil sker ukompliceret hos vikøberallebiler.dk

Vi køber brugte biler hver dag, og vi tilbyder en gratis vurdering af din bil hos en af vores fagkyndige bileksperter. Vælger du at sælge din bil til os, klarer vi også alt det efterfølgende papirarbejde. Vi tilbyder kun den bedste service ved dit bilsalg, da vi er en professionel samarbejdspartner inden for bilkøb. Vi køber selvfølgelig også defekte biler eller biler der er blevet beskadiget i en ulykke.

Fordelen ved at benytte os er, at du ikke behøver og tage dig af alle de administrative processer, der er ved salg af bil eller få besøg af fremmede personer i dit private hjem. Hos vikøberallebiler.dk booker du en tid på vores hjemmeside, får bilen vurderet og solgt på 24 timer, nemmere kan dit salg ikke blive. Vi køber din bil hurtig, enkelt og på en pålidelig måde til en fair pris. Vi laver bilkøb så enkelt, at du slet ikke skal foretage dig andet end at møde op med din bil.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Nyttige tips ved salg af bil til os

For at gøre dit bilsalg endnu lettere, giver vi dig her nogle tips, så du kan forberede dig, inden du møder op hos vores afdeling.

  • Det vigtigste du skal sørge for, før du foretager salg af bil, er at du har alle papirer samlet, og du medbringer dem til din vurdering. Det vil højst sandsynligt ikke tage dig mere end 15 minutter og få styr på dine papir. Du skal huske både at have del I og II med af registreringsbeviset.
  • Når du medbringer registreringsbeviset, er det også et bevis på at du ejer bilen. Derudover kan vi indhente alle relevante oplysning på din bil, så du ikke behøver at koncentrere dig om det.
  • Har du mulighed for det, må du meget gerne medbringe servicebogen, synsrapporter og eventuelle kvitteringer efter reparationer. Ved hjælp af disse dokumenterne kan vores bileksperter vurdere tilstanden på din bil og finde frem til en fair pris for den.
  • Du skal også huske reservenøglen og alt andet tilbehør til bilen, såsom et ekstra sæt dæk. Har du alt dette med, kan du sælge bilen med det samme og hermed gøre dit bilsalg nemmere.
  • Det er ligeledes vigtig, at du medbringer ID, så vi kan lave en salgsaftale og slutseddel med det samme.

4. Bilkøb helt uden forpligtelser

Hos vikøberalllebiler.dk kigger vi ikke på mærker eller alder. Vi køber brugte biler efter en personlig og professionel vurdering. Når du henvender dig til os, skal du ikke tænke på annoncer og have kontakt med useriøse bilforhandler eller købere.

De fordele vi tilbyder ved et bilkøb, er en personlig og professionel vurdering af din bil. Alt vores service er gratis for dig, uanset om du vælger at sælge din bil eller ej. Sælger du bilen til os, sørger vi for afregistrering og betaling af et eventuelt lån i bilen. Det eneste du skal, er at booke en tid og møde op, så kan du sælge din bil på 24 timer helt uden besvær.