Sælge brugt bil til vikøberallebiler.dk

vikøberallebiler.dk tilbyder dig førsteklasses service og den bedste pris ved salg af brugt bil. Ligegyldigt hvilken bil du vil sælge, er vi det bedste valg.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Køb af brugte biler gælder for alle personbiler, uafhængigt af producent hos vikøberallebiler.dk, model eller tilstand. Vi tilbyder dig en gratis vurdering af din bil og sikkert køb i en af vores afdelinger, ligegyldigt hvad grunden er til, at du vil sælge din brugte bil.

Vil du sælge brugt bil, så aftal en tid med os og få et individuelt tilbud på din bil!

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Vi ved besked: Din bilekspert i forbindelse med salg af brugt bil

Salg af brugt bil

Bilen er en trofast følgesvend i hverdagen for mange mennesker. Når man skifter til en ny bil, står man overfor at skulle skille sig af med den gamle bil, medmindre den er leaset. Brugtbilsmarkedet er stort og uoverskueligt, og mange brugtbilsforhandlere har specialiseret sig i små nicher. Vil du sælge din gamle bil? Det kan være besværligt at sælge brugt bil. For det første skal du selv undersøge, hvad den realistiske markedsværdi er, uafhængigt af den ønskede pris. Og dernæst skal du finde en køber, der vil overtage den gamle bil.

Mange små forhandlere lover ting som: ”Jeg køber din bil med det samme!” eller ”Vi garanterer toppriser!”. De små forhandlere lover også at betale med det samme, når du vil sælge din brugte bil. Men stort set alle rådgivere advarer mod at stole på den slags tilbud. Når først prisen er blevet presset i bund, får du så også udbetalt beløbet i kontanter. Men desværre kan du ikke være sikker på, at denne form for bilkøb fungerer sikkert, og at du får en fair købspris og en fornuftig salgsaftale ved salg af din bil.

2. Salg af brugte biler hos vikøberallebiler.dk

Vil du slippe for en masse tidsspilde og problemer, når du sælger din brugte bil, er det en god løsning at vælge bileksperterne hos vikøberallebiler.dk, vi agerer professionelt ved køb af brugte biler. Vi ved, at salg og afvikling af en bil er en tillidssag. Det kan vores mange kunder bekræfte. Det gør os til den perfekte partner for dig, for vi tilbyder dig en uforpligtende service i forbindelse med vurdering af din bil.

I første omgang booker du en aftale og på basis af den tilbyder vi dig et omfattende og helt gratis gennemsyn og vurdering af din bil i en vores afdelinger. Hos os kan du være sikker på at få en fair pris og maksimal service samtidig med, at vores professionelle brugtbilskøb gør salg af din brugte bil nemt og problemfrit. Ligegyldigt om du kører en Volvo, VW, Audi, Nissan, Opel eller et hvilket som helst andet bilmærke.

Fra lovens side er der ingen bestemmelser, der giver dig personlig sikkerhed for, at du sælger din bil til en fair pris. Så før du kontakter en brugtvognsforhandler, bør du tjekke vores hjemmeside for at få mere at vide om købet.

Hos vikøberallebiler.dk kan hurtigt finde en kontaktperson i en af vores afdelinger. Vi lægger hovedvægt på en professionel vurdering af din brugte bil. Du er velkommen til at kontakte os. Ring til vores kundeservice eller brug vores online booking – naturligvis helt uden gebyr!

Overblik over dine fordele:

 • Købspris: Når du besøger os, giver vores professionelle opkøber dig et aktuelt tilbud på køb af din bil.
 • Hjælp: Hos os får du den bedste rådgivning ved salg af brugt bil – hvad enten du har en minibil, en sportsvogn, en SUV eller en lille varevogn.
 • Betaling: Salgsprisen indbetales direkte på din bankkonto. Du slipper for den risiko, der er forbundet med overdragelse af kontanter.
 • Afregistrering: Vi sørger for at afregistrere alle købte biler med det samme. Denne komfortable service skal du ikke betale yderligere gebyrer for.
 • Købsaftale: Indholdet i vores købsaftale er blevet kontrolleret af jurister og indeholder ingen skjulte klausuler.

3. Sælge brugt bil er nemt med vores tips

Vil du gerne gøre det så nemt som muligt at sælge din brugte bil via vikøberallebiler.dk? Så husk at finde alle tilbehørsdele og dokumenter, der hører til bilen, frem i god tid, før du kommer hen til os.

Det er for eksempel tagbagagebærer, anhængertræk eller ekstra dæk. Andre vigtige bildokumenter er bilens servicebog, købsaftalen eller synsrapporter. Alle papirer vedrørende bilen, der har samlet sig sammen i årenes løb, bør du så vidt muligt have klar den dag, vurderingen af bilen skal gennemføres, så din bilekspert kan se dem.

På den måde kan vores bilsekspert danne sig et omfattende overblik over bilens historie. Det giver os mulighed for at bestemme den faktiske restværdi af din Fiat, BMW eller Seat. Under vurderingen af bilen foretager vores ekspert et grundigt gennemsyn af din bil. For at afvikle salget af din brugte bil så hurtigt og nemt som muligt bør du fjerne alle personlige genstande fra bilen.

Vær desuden opmærksom på, at det som regel ikke kan betale sig at få foretaget ekstra reparationer i sidste øjeblik til en høj pris forud for vurderingen af bilen. Som regel resulterer disse reparationer ikke i en øget værdi, der svarer til reparationsudgifterne, fordi de blot genopretter bilens oprindelige værdi.

Reparationsudgifter kan ikke bare lægges oveni restværdien. Så det får du ingen fordel af. Vi anbefaler derfor generelt, at du ikke får repareret noget på bilen specielt med henblik på salg af den brugte bil, men i stedet for præsenter bilen for os i sin aktuelle stand – også hvis bilen har været involveret i en ulykke, og der er skader på motor eller gear.

4. Professionelt køb af brugte biler – fremtidens bilsalg

Når man sælger biler, er der mange vigtige ting at huske på. Selve processen bør afvikles så nemt og hurtigt som muligt. Der bør ikke være nogen skjulte udgifter, og afregistrering af bilen bør foretages direkte og korrekt af bilforhandleren. Sælge brugt bil online via vikøberallebiler.dk er den nye og nemme mulighed for sælge brugt bil – med mange fordele. Det er ikke nødvendigt at registrere sig, og vi spørger kun om de vigtigste kontaktoplysninger.

Når vi køber din brugte bil, tager en erfaren og veluddannet bilekspert fra vikøberallebiler.dk sig af din bil. Eksperten ser på bilens stand og på markedssituationen, foretager også en kort prøvekørsel i forbindelse med vurderingen og giver dig så et direkte og fair købstilbud. Alle bilmærker er velkomne hos os – ligegyldigt om du vil sælge en Mazda, Ford, Hyundai eller Peugeot.

Vi afregistrerer bilen hurtigt og professionelt, på den måde bliver dit forsikringsselskab også informeret. Alt dette er en gratis del af vores tilbud. Med vores transparente fremgangsmåde kan vi sikre dig en fair og let gennemskuelig købspris.

Vi tilbyder en moderne mulighed for sælge brugt bil – nemt, sikkert og til fair betingelser. Kom og få en snak – vi er altid glade for at give dig gode råd.

5. Husk at tage følgende med ved salg af din brugte bil:

 • Synsrapporter
 • Bilens servicebog
 • Regninger og bilag for reparationer, service osv.
 • Registreringsattest del I og II
 • Evt. typegodkendelse
 • Ekstra sæt dæk (hvis du har det)
 • Ekstra nøgle og ekstra fjernbetjeninger
 • Legitimation (fx pas)
Gratis bilvurdering på bare to trin

6. Vi køber alle biler!

Har din bil en motorskade, er den meget gammel eller måske endda moden til ophugning? Hos vikøberallebiler.dk får du et tilbud på alle typer biler. Start med at udfylde vores formular for at booke en aftale. Det tager kun et par minutter og kan gøres døgnet rundt. Vi tager imod alle bilmærker. Allerede det er en enorm fordel for dig. Hvorfor er det et særligt plus? Her kan du læse, hvilke problemer du ellers kan løbe ind i:

Salg af bil afhængigt af bilmærke
De fleste bilforhandlere tilbyder kun at købe bestemte mærker eller endda kun særlige modeller. Det betyder, at du er nødt til at spørge flere steder, og desuden skal du tit køre langt for at sælge din brugte bil. Hos vikøberallebiler.dk kan du altid sælge din brugte bil – ligegyldigt hvilken producent den stammer fra.

Bil med restgæld
Hvis lånet i din bil ikke er afbetalt endnu, får du svært ved at finde en forhandler, der giver dig et fair tilbud, fordi salg af bilen så er forbundet med en masse bureaukrati. Her er vikøberallebiler.dk din partner ved salg af brugt bil. Vores serviceteam kender alle mulighederne og tager sig af kommunikationen med banken. Vi sender naturligvis alle dokumenter til dig.

Ny bil
Det sker, at en ny bilejer allerede efter kort tid beslutter sig for at sælge sin nye bil, der kommer lige fra bilforhandleren. Men selv for nye biler er det nødvendigt at beregne værditabet. For eksempel har terrængående køretøjer andre brugsspor end for eksempel en autocamper, en lille familiebil eller små lastbiler og varevogne. Hos vikøberallebiler.dk får du altid en omhyggelig analyse af værdien samt et aktuelt tilbud.

Køb af firmabiler
Har du har en fuldmagt med, kan du også som privatperson sælge din firmabil. Du har svært ved at komme af med rene erhvervskøretøjer hos en almindelig forhandler. Hos vikøberallebiler.dk kan der gennemføres en værdiberegning for alle køretøjer. Det samme gælder for salg af firmabiler, og biler du ikke er registreret som ejer af. Spørg os!

Defekte biler
Er din bil beskadiget, behøver du ikke afmelde den med det samme eller aflevere den til autoophuggeren. De fleste forhandlere accepterer ingen defekte biler, eller de tilbyder kun meget lave priser for dem. Vikøberallebiler.dk giver dig gerne tilbud på biler i enhver stand. For at få nøjagtige informationer om restværdien skal du aftale tid med vores eksperter.

7. Hurtigt bilsalg: Med en god forberedelse kommer du hurtigt i mål

De gode tilbud fra vikøberallebiler.dk gør det nu dejligt nemt at sælge brugt bil til de bedste betingelser. Det sker uden lange ventetider og uden besværet med at finde en interesseret køber. Vores service med individuel og detaljeret vurdering af køretøjet og salg af bil er den bedste mulighed i Danmark for at sælge din brugte bil uden ventetid og til en fair pris. Med den rigtige forberedelse og vores omfattende serviceydelser i forberedelsesfasen, samt under afviklingen med salg af bil kan du spare masser af tid.

Få mere tid til at nyde livets gode sider og slip for tidskrævende besvær ved salg af bil. Du behøver kun at vælge din bil i vores system og aftale en tid, der passer dig til en prisvurdering i vores afdeling. For at salget af din brugte bil kan afvikles så hurtigt og vellykket som muligt, bør du bruge vores tjekliste til forberedelse af dit individuelle vurderingsbesøg.

8. Sælge brugt bil og få en gratis bilvurdering inden

Sørg for at have alle dokumenter og tilbehørsdele klar, så vores bileksperter kan danne sig det bedst mulige overblik over din bil. Disse informationer er uhyre vigtige for at kunne foretage en sagkyndig værdivurdering. Både servicehistorikken, vedligeholdelsesarbejde og medfølgende tilbehør indgår naturligvis i vores beregning af prisen ved salg af brugt bil. Sørg for at forberede alle dine dokumenter og alt det tilbehør, du vil sælge sammen med bilen. Så kan vi gennemføre vurderingen så hurtigt som muligt, når du kommer med din bil, så du derved sparer en masse tid.

Det er den nemmeste og hurtigste måde at sælge din brugte bil på – og med tilfredsstillende resultat. Med den service, som vikøberallebiler.dk tilbyder i forbindelse med salg af brugt bil, tager det kun 24 timer. Du kan aftale tid med det samme. Det er naturligvis også muligt at aftale tid med kort varsel. Efter synet af din bil kan du acceptere vores uforpligtende købstilbud med det samme, hvis det passer dig.