vikøberallebiler.dk laver opkøb af brugte biler 100 % omkostningsfrit

Vil du sælge din gamle bil og ved ikke, hvordan du skal komme videre? Et privat bilsalg er ikke uden problemer, og det kræver en del tid og en stor indsats fra dig som sælger.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Der er flere omkostninger forbundet med et privat bilsalg. Du skal bruge penge på at reparere bilen, lave service og gøre den ren. Skal din bil også snart til syn, skal du også sørge for, at den bliver synet inden du sætter den til salg.

Du slipper for alt arbejdet og sparer penge, når du sælger din bil til vikøberallebiler.dk! Vi køber alle slags brugte biler, og vi klarer alt arbejdet for dig. Du behøver slet ikke bruge penge på reparationer, istandsættelse eller bilsyn, vi køber din bil, som den er. Spar besvær og alle overvejelserne i forbindelse med et bilsalg. Vi foretager opkøb af brugte biler, så sælg din bil til os og slip for alt arbejdet!

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Du skal selv sørge for alt papirarbejdet ved privat bilsalg

En mand sidder i en bil med en tjekliste, hvor kan tjekker bilen tilstand af ved opkøb af brugte biler

Inden du kan sætte din bil til salg, skal du sørge for, at der ikke er skader på bilen. Det kan trække salgsprisen ned, hvis du ikke får udbedret eventuelle skader på din bil. Du skal også sørge for, at din bil er rengjort både indvendig og udvendig. Når du sælger din bil privat, står du selv for kontakten med mulige købere. Du modtager e-mails og opkald og skal bruge tid på at vise bilen frem til mulige købere. Der går flere måneder, før du får solgt bilen, hvis du er uheldig.

Til et bilsalg hører der en del papirarbejde, og det er ligeledes noget, som du selv skal sørge for, når du sælger din bil privat. Er din bil tæt på synsdatoen, er det en god ide at få den synet, inden den bliver solgt, da en bil der snart skal til syn ikke virker attraktiv over for en køber. Det er vigtigt, at du har en ordentlig slutseddel, så du ikke får nogen ubehagelige overraskelser efter salget. Du risikerer f.eks. at køberen prøver på at få dig til at betale for skader på bilen, efter du har solgt den, hvis du ikke har beskrevet skaderne i slutsedlen.

Det er også vigtigt, at bilen bliver omregistreret med det samme, når du har solgt den. Det er op til dig og køberen at finde ud af, hvordan det skal klares, men det er bedst at få det overstået inden køberen kører afsted med bilen. Officielt har køberen 3 uger til at omregistrere bilen, og bilen står i dit navn, indtil den bliver omregistreret. Så længe bilen står i dit navn, har du forsat ansvaret for den. Du betaler desuden forsikring indtil bilen er omegistreret, og sker det at sælger får en bøde i mellemtiden, skal du også betale den.

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Opkøb af brugte biler foregår hurtigt og nemt med vikøberallebiler.dk

Bilsalg behøver ikke være stressende, og køber vi din bil, gør vi alt arbejdet for dig. Når vi køber din bil, er du ikke ansvarlig for at sætte din bil i stand. Du skal hverken sørge for at udbedre skader eller rengøre bilen, vi klarer det hele for dig.

Vi køber din bil på 24 timer, og du sparer tid og besvær. Du behøver ikke tage imod opkald, arrangere prøvekørsler eller forhandle pris med mulige købere, vi gør alt.

Køber vi din bil, slipper du for usikkerheden med slutseddel og omregistering, da vi tager os af alt papirarbejdet for dig. Vi sørger for en professionel slutseddel, når vi køber brugte biler, så du kan trygt sælge din bil til os. Vi klarer også omregistringen med det samme og betaler det tilhørende gebyr.

vikøberallebiler.dk

  • Bilsyn: Vi køber usynede biler
  • Reparationer: Skader skal ikke udbedres, vi køber din bil som den er
  • Rengøring: Vi sørger for rengøring
  • Papirarbejde: Vi klarer alt papirarbejdet- slutseddel, omregistrering, betaling

Privat bilsalg

  • Bilsyn: Du skal sørge for, at din bil har overholdt syn
  • Reparationer: Skader skal udbedres, inden du kan sælge din bil
  • Rengøring: Du står selv for rengøring
  • Papirarbejde: Du skal selv klare papirarbejdet

3. vikøberallebiler.dk køber brugte biler og tilbyder en omfattende service

Det første du skal have på plads, inden du sætter din bil til salg er, hvor meget er den egentlig værd? Her hjælper vikøberallebiler.dk dig.

Du går bare ind på vores hjemmeside, angiver din bils data og vedlægger et par billeder. Vores bilekspert kigger herefter på din bils aktuelle stand, og tager hensyn til evt. ekstraudstyr, når han beregner værdien for din bil. Vi bestræber os efter at have et tilbud på din bil, indenfor blot 48 timer.

Er du tilfreds med vores bud, booker du herefter blot en tid overlevering. Ønsker du at overveje vores bud i nogle dage, er det også helt i orden, og du kan komme tilbage op til 7 dage senere og få samme pris for din bil. Vælger du ikke at sælge din bil til os, er vores vurderingsservice stadig helt gratis at bruge.

Gratis bilvurdering på bare to trin