Køb og salg af biler er bedre hver for sig. Sælg din bil til os!

Køb og salg af biler foregår hver dag, men er det bedst samlet eller hver for sig? Med køb og salg af bil, skal du tænke på, hvad der bedst kan svare sig for dig.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Det kan virke som en god byttehandel at sælge din brugte bil til forhandleren, især når forhandlerne reklamere med en garanteret mindstepris for din brugte bil. En garanteret mindstepris betyder ofte bare, at du betaler mere for din nye bil.

Når du sælger din bil til vikøberallebiler.dk, holder du bilsalg og bilkøb adskilt, og ved derfor præcis hvor meget du får for din brugte bil. Bil køb, salg - du får en bedre handel, når du holder dem separat.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. En god grund til at holde køb og salg af biler adskilt

Køb og salg af biler

Skal du sælge din bil til en forhandler, tror du måske, at du får en bedre pris, når du lader din bil indgå i en byttehandel, men selv med en byttehandel, får du ikke den fulde pris for din bil. Når du sælger den til en forhandler, skal forhandleren tjene på videresalget af din bil, og vil derfor ikke tilbyde dig den bedste pris for din brugte bil.

Nogle forhandlere tilbyder en garanteret mindstepris for din bil, uanset hvilken bil du har og hvilken stand den er i, når du samtidig køber en ny bil. Selv om det ved første øjekast virker, som en god handel, specielt hvis din bil er gammel eller ikke længere i god stand, er det desværre ikke tilfældet. Et tilbud om en garanteret mindstepris for din brugte bil, er ofte bundet sammen med købet af en bestemt model hos samme forhandler. De reklamere med, at du kan få 20.000 kr. i rabat på din gamle bil, hvis du køber en bestemt model og 15.000 kr i rabat, hvis du køber en anden model. Ved disse kampagner kan du være sikker på, at at prisen for den "nye" bil vil være tilsvarende højere. Kort fortalt, du betaler mere for din nye bil end, hvis du havde købt den i en ren handel.

Vil du være sikker på, at du får den bedste pris for din brugte bil, og samtidig ikke betaler for meget for din nye bil, er det bedst at holde bilsalg og bilkøb adskilt. Når du holder køb og salg af biler separat, ved du at du får den aktuelle værdi for din brugte bil. Bagefter kan du finde den bedste deal på en ny bil.

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Bil køb salg - få det bedste ud af begge og gør det hver for sig

Det er bedre når brugte biler køb og salg ikke bliver kombineret. Hold køb, salg af bil adskilt når du sælger din brugte bil til vikøberallebiler.dk. Vi køber din bil i ren handel, og betaler derfor præcis hvad din bil er værd i dens nuværende stand. Herefter kan du selv tage ud og finde den perfekte nye bil.

Inden vi køber din bil, sørger vi for en komplet bilvurdering, så du kan være tryg på, at du får den rigtige pris for din bil. Når du sælger din bil til os, kan du selv bestemme hvilken nye bil du skal have, da du ikke er bundet til en byttehandel. Du finder den bil der passer bedst til dig og dine behov, og ved at du kun betaler for bilens aktuelle værdi. På samme tid betaler du ikke mere for at forhandleren skal tage din brugte bil i bytte. Du får den bedste handel. når du holder køb og salg af biler hver for sig.