Undgå at blive snydt ved privat bilsalg vi køber din brugte bil

Der er mange online platforme, der gør det lettere at sælge sin bil privat. Desværre findes der også svindlere online, så det er ikke muligt at være 100% sikker med privat bilsalg.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Betalingen er det punkt, hvor du kommer ud for de største problemer, men køberen kan også snyde med papirarbejdet, specielt med omregistreringen.

For at hjælpe dig med at undgå at blive snydt, har vi beskrevet et par af de punkter, hvor du bør være specielt opmærksom ved et privat bilsalg. Undgå svindel og sælg din bil til os i stedet. Vi køber din brugte bil, og vi betaler altid den aktuelle markedspris for den. Du kan trygt sælge bilen til os og uden besvær.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Køber snyder med betalingen

Vi køber din brugte bil

Det du skal være mest opmærksom på, når du sælger din bil privat, er købere, der forsøger at snyde med betalingen. De typiske metoder køberen anvender, er dem, der går ud på at få dig til at overføre penge til dem.

Modtager du en henvendelse på engelsk eller meget dårligt dansk, fra en der siger at de gerne vil købe din bil ubeset, skal du slette den med det samme. Det er næsten helt sikkert svindel, og senderen skriver som regel, at de ikke opholder sig i Danmark. Spørg dig selv, “hvem køber brugte biler i Danmark, når de bor i udlandet?”. Vores biler er dyre, i forhold til andre europæiske lande, så det kan sjældent betale sig for en privat køber i udlandet at købe din brugte bil.

Køberen skriver, at de sender en agent for at hente bilen, og de tilbyder ofte at betale mere for bilen, end det du beder om. Når de har fået din e-mailadresse og dine Paypal oplysninger, overfører de et beløb til din konto. Beløbet er normalt højere end det, I har aftalt, og køberen beder dig sende det overflødige beløb til en anden konto, typisk Western Union, som er meget svær at spore. Når du har gjort det, finder du ud af, at der ikke var dækning for resten af beløbet, og du har nu mistet flere tusinde kroner. I det hele taget bør du ikke anvende Paypal ved køb og salg af bil, da deres sælgerbeskyttelse ikke dækker handel med biler eller andre køretøjer. Desuden kan du aldrig være sikker på, at der virklig er dækning for beløbet, nå du modtager betaling via Paypal eller Western Union.

Når vi køber din bil, kan du være sikker på, at betalingen sker hurtigt og trygt. Så snart du har underskrevet slutsedlen, starter vi processen ved at overføre pengene til dig, så du er sikker på, at pengene er på din konto inden for få bankdage. Vi betaler altid med bankoverførsel, så du undgår usikkerheden, der hører til Paypal, Western Union eller checks.

2. Køberen omregistrerer ikke bilen

Når du har solgt bilen, har køberen 3 uger til at få den omregistreret. Sker omregistreringen ikke, er det stadig dig, der står som bilens ejer, og du er ansvarlig for bilen. I perioden inden bilen omregistreres er du også ansvarlig forsikring, vægtafgift samt eventuelle skader og bøder. Det er derfor bedst at klare omregistreringen med det samme, inden den nye ejer får nøglerne.

Vi køber din brugte bil, og omregistrerer den med det samme. Bagefter kan du gå ind på nummerplade.net og instaste din gamle nummerplade eller SKAT for at se om bilen er afmeldt. Du modtager automatisk en mail fra din forsikring, når bilen er afmeldt. Det eneste du skal gøre er, at komme ind på vores afdeling med din bil, registreringsattesten og nøglerne, så klarer vi resten.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Vi køber din bil til den aktuelle markedsværdi

Når du sælger din bil privat, er du selv ansvarlig for at sætte prisen. Du skal selv bestemme, om det er en fast pris, eller om du er parat til at forhandle med købere. Private købere vil ofte prøve at forhandle prisen ned, og det er op til dig at sørge for, at du ikke bliver snydt. Når du står overfor en, der gerne vil købe din brugte bil, er det fristende at tage imod et mindre beløb bare for at få solgt bilen. Det er specielt tilfældet, hvis bilen har været til salg et stykke tid, eller hvis køberen presser dig til at sælge til en lavere pris. Du ender derfor med at få en lavere pris for din bil, end hvad den egentlig er værd.

Sælg din bil til os og undgå besværlige forhandlinger! Vi kender bilmarkedet og kan sige, hvad din bil er værd i dens aktuelle stand. Du modtager vores bud og har 5 dage til at overveje, om du vil sælge din bil, helt uden pres. Vi har et netværk på mere end 20.000 købere i hele Europa, så vi kan vise din bil frem til flere købere på en gang. På den måde ved du, at du får en fair pris for din bil.