Vikøberallebiler.dk laver opkøb af biler, når du skal have en ny bil

Er din gamle bil begyndt at blive dyr at vedligeholde, kan du spare pengene på værkstedsregninger og købe en ny bil.

Din gamle bil er mindre økonomisk end en ny bil, da du betaler mere for brændstof og en højere grøn ejerafgift. Der er også forskel på, hvad det koster at reparere forskellige bilmærker.

Er du klar til at købe en ny bil, så sælg din gamle bil til vikøberallebiler.dk. Vi laver opkøb af brugte biler og køber også gamle og defekte biler på bare 24 timer.

Leder du efter et sted, der har erfaring med opkøb af biler, så book en aftale. Vi køber din brugte bil uanset alder og stand.

Online
vurdering
Book for
at sælge

Gratis online vurdering

Uforpligtende
ekspertvurdering

Sælg kun hvis du vil

1. Kan det betale sig at reparere din brugte bil? Vi køber din bil, når du er klar til en ny

Kvinde og en anden person sidder i et rum med biler ved et bord , hvor hun har en nølge og en mappe for opkøb af biler

Der er flere ting, du skal vide, når du overvejer, om det kan betale sig at købe en ny bil. En ny bil er et dyrt køb, men du kan ofte spare så meget på de månedlige afgifter, at det i den sidste ende er billigere end at beholde din gamle bil.

Der er flere udgifter, der stiger, når din bil bliver ældre. En gammel bil er ikke så økonomisk som en nyere bil. En ting der sandsynligvis er mere økonomisk ved en ny bil, er brændstoføkonomien. Ældre biler kører ikke så langt på literen som nyere biler og koster derfor mere i benzin eller diesel.

Med en dårligere brændstoføkonomi kommer der også en højere grøn ejerafgift. Grøn ejerafgift bliver beregnet efter, hvor langt din bil kører på literen. Du betaler derfor mere for en gammel bil end en ny bil, da den ikke er så økonomisk. En bil der kører 15 km/l, koster dig 1.480 kr. pr. halvår i grøn ejerafgift, hvorimod en bil der kører 19 km/l, kun koster 600 kr. pr. halvår. Bytter du en bil, der kører 15 km/l, for en bil, der kører 19 km/l, sparer du derfor 1.760 kr. om året bare i grøn ejerafgift. Tænk også på at en nyere bil ikke kun er billigere i brændstof, den er også mere miljøvenlig end en gammel bil.

2. Vi køber din brugte bil, uanset alder eller stand

Med en gammel bil er det ikke kun et forhøjet brændstofforbrug, der koster mere. Du skal også tænke på at en ældre bil koster dig mere i reparationer og vedligeholdelse. Det er især stigende værkstedsregninger der kan indikere, at det er på tide at få en ny bil.

En hånd holder en bilnøgle foran en lidt sløret grå bil

Du skal ikke kun tænke på de mekaniske defekter, som din bil allerede har. Tænk også på at jo ældre din bil bliver, jo større er sandsynligheden for, at der skal laves reparationer. Med en gammel bil, er der risiko for større sammenbrud, eksempelvis en udtjent tandrem og det koster omkring 5.000 kr. Vil du undgå risikoen for, at du pludselig står med en høj værkstedsregning for din gamle bil, så sælg din bil nu inden den får en dyr mekanisk defekt.

Gratis bilvurdering på bare to trin

Hvor meget det koster at reparere en bil, kommer an på hvilket mærke din bil er. Nogle bilmærker er billigere i reservedele og arbejdsløn end andre. De japanske biler, som Daihatsu, Suzuki og Toyota, er blandt de mest økonomiske, da de er billige at reparere og samtidig er relativt pålidelige med få tekniske fejl. I den modsatte ende ser man de større, dyrere biler som BMW og Volkswagen. Der er stor forskel på, hvor meget du betaler, hver gang din bil skal på værksted. For eksempel koster en Suzuki i gennemsnit 2.100 kr. pr. værkstedsbesøg, hvorimod en BMW koster 4.339 kr. og en Volkswagen koster 3.122 kr.

3. Sælg din bil til vikøberallbiler.dk vi er eksperter i opkøb af biler

Er din gamle bil blevet for dyr i drift, og er det tid til at få en ny og mere økonomisk bil? Er svaret ja, så book en tid hos os, vi køber din brugte bil på bare 24 timer!

Privat bilsalg er ikke det bedste valg, når du har en gammel bil eller en bil med mekaniske defekter. Du bliver nødt til at udbedre eventuelle fejl, inden du sælger bilen, så du sparer penge på værkstedsregninger. De fleste private købere er ikke interesseret i en gammel bil, da de kan have en stor og negativ indflydelse på økonomien i dagligdagen, så du skal have stor tålmodighed, når du skal finde en køber.

Vi laver opkøb af biler uanset alder og stand. Har din bil en mekanisk defekt, gør det heller ikke noget. Vi køber din bil som den er, så du behøver ikke bruge tid og penge på at udbedre defekter eller skader. Vi er specialister i at finde købere til gamle og eventuelt defekte biler. Du ved derfor, at du får den bedst mulige pris for din bil hos os. Vi har bilopkøber i hele Europa, og vi kan hurtigt finde en køber til din brugte bil, selvom den har en defekt eller er gammel. Vikøberallebiler.dk gør opkøb af brugte biler let. Book en aftale og se, hvor nemt og hurtigt vi kan købe din gamle bil.