Brugte biler købes hurtigt af vikøberallebiler.dk

Vil du gerne have solgt din brugte bil hurtig og til en fair pris, er den bedste løsning ikke altid at oprette en annonce og sælge den privat, da det er tidskrævende.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Privat bilsalg er populært, men det er ikke altid så let, som man regner med, og det kan tage flere måneder at finde en køber. Når du foretager et privat bilsalg, er du selv ansvarlig for hele salgsprocessen, og du skal betale alle udgifter.

Brugte biler købes af vikøberallebiler.dk på og det er uden ekstra omkostninger for dig. Du booker en aftale hos en af vores afdelinger, hvor vi vurderer din bil, det tager ca. 30 minutter, og vi tager os af alt det praktiske. Vi tager os selvfølgelig også af alt papirarbejdet, og sørger for en hurtig og sikker betaling. Vi køber din bil uanset model og alder.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Salg af brugt bil privat tager længere tid

Brugte biler købes

Hvor lang tid det tager dig at finde en privat køber til din bil afhænger af, hvilken slags bil du prøver at sælge, og prisen du vil have for bilen. Herudover skal du sørge for, at din annonce fanger køberens interesse, og at de billeder, du vedhæfter viser bilen fra dens bedste side. Der er ingen garanti for, hvor længe det tager at få solgt bilen. Du kan lave en perfekt annonce, med en fornuftig pris, og du kan stadig vente flere måneder på at en køber melder sig.

Du skal huske på alle de tidskrævende opgaver, der hører til privat bilsalg. Når du sælger din bil privat, skal du selv beregne prisen, tage billeder og skrive annoncen. Prisen er specielt vigtig, hvis du vil have at det skal gå hurtigt. Der er forskellige online platforme, hvor du kan få din bil vurderet, men du skal være forsigtig, da nogle har gemte gebyrer. De fleste online vurderinger tager heller ikke højde for bilens stand, så du får mere en vejledende værdi end en præcis pris.

Når du har vurderet bilen og skrevet en annonce, skal du bruge tid på at tale med mulige købere og fremvise bilen. Husk at du også skal tage dig af det juridiske, når du har fundet en køber. Du skal skrive en slutseddel og sørge for at køberen omregistrerer bilen med det samme.

2. Omkostningerne ved privat køb af bil

Du får normalt en bedre pris for din bil, når du sælger privat, men du skal være opmærksom på, at mange online platforme kræver et gebyr for at bruge deres service. Det gælder især, hvis du gerne vil have solgt din bil hurtigt. Gebyret for et hurtig bilsalg er normalt beregnet ud fra din bils værdi, det vil sige, gebyret stiger i takt med din bils salgspris. Det mindste, du betaler for at sælge din bil på en online auktion, er typisk 1.700 kr.

Papirarbejdet kan nemt være det mest tidskrævende led i salgsprocessen, specielt hvis det er første gang du sælger en bil privat. Du skal sætte dig ind i alt omkring lovgivningen, så du undgår juridiske problemer, efter du har solgt bilen. En detaljeret slutseddel er vigtig, skulle der opstå uoverensstemmelser mellem dig og køber, når bilen er solgt. Sælger du privat, skal du også selv sørge for at omregistreringen sker korrekt og inden for det påkrævet tidsrum. Gør den ikke det, er du ansvarlig, hvis den nye ejer overtræder loven i din bil.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Vi køber din brugte bil hurtigt og uden besvær

Brugte biler købes uden besvær og arbejde! Vi køber din bil og klarer alt arbejdet for dig. Vi sørger for alt fra bilvurderingen til slutsedlen og køber din bil på 24 timer. Det tager kun 30 minutter at vurdere din bil, og bagefter modtager du et præcist bud på, hvad din bil er værd i dens aktuelle stand. Når vi har vurderet din bil, tager vi billeder af den og skriver en salgsannonce, som vi deler med vores bilopkøbere. Din bil bliver sat til salg på vores online bilauktion, hvor den bliver solgt inden for 24 timer. Vi laver en slutseddel og sørger for, at bilen bliver omregistreret, så snart den der solgt.

Vi køber din bil helt gratis! Det koster ikke noget, når vi opretter en annonce for din bil og, sælger vi din bil på auktion, tager vi heller ikke et gebyr. Vi tilbyder også en helt gratis bilvurdering, inden du sælger din bil. Vælger du efter vurderingen ikke at sælge din bil til os, koster vores vurdering heller ikke noget.