Vikøberallebiler.dk er dit svar på “hvad er min bil værd?”

Det kan være svært at finde ud af, hvad din bil er værd, når der både skal tages hensyn til kilometerstand, modelvariant og ekstraudstyr på din bil.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Den pris du kan få for din bil afhænger meget af, hvilken bil du har, og hvilket ekstraudstyr bilen har, samt hvilken stand ekstraudstyret er i.

Så hvad er din bil værd? Book en aftale hos os og få svaret! Du får en omfattende vurdering af din bil, hvor der tages hensyn til modelvariant, kilometerstand og alder, samt ekstraudstyr.

Hvad er min bil værd? Det kan vikøberallebiler.dk fortælle dig!

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Hvad er din bil værd? Du kan få et konkret svar med vores personlige vurdering

Hvad er min bil værd

Vil du selv bedømme, hvad er bilen værd, kigger du sikkert på ting som mærke, modelvariant, antal kørte kilometer og bilens alder, da disse faktorer har stor betydning for din bils værdi. Model, kilometerstand og alder er selvfølgelige vigtige, men din bils ekstraudstyr skal også vurderes, hvis du vil have et konkret svar på spørgsmålet, “hvad er min bil værd?”

Har du investeret mange penge i ekstraudstyr, dengang du købte bilen, skal du ikke regne med at det betyder en højere salgspris, når bilen sælges videre. Hvor meget dit ekstraudstyr er værd afhænger af, hvilken slags bil du har, hvilket ekstraudstyr og standen af ekstraudstyret.

Har du en mindre eller billigere bil, som en Opel Astra eller Ford Focus, kan ekstraudstyr næsten aldrig betale sig. Ekstraudstyr er dyrt og betyder, at du betaler meget mere for bilen som ny, end den er værd. Du kan ikke være sikker på, at en køber vil betale mere for en lille bil, bare fordi den har en masse ekstraudstyr, som du gerne vil have, og har betalt mange penge for, da du købte bilen.

2. Ekstraudstyr påvirker din bils værdi

Du skal også være opmærksom på ekstraudstyr, der kun forbedrer din bils udseende, såsom bagagerumsindretning eller smarte pedaler, heller ikke betyder en højere salgspris, når bilen skal sælges. Det samme gælder ekstraudstyr, der hurtigt bliver forældet, da teknologien konstant bliver fornyet. Det er for eksempel sikkerhedssystemer som vejbaneassistent, der hurtigt bliver forbedret, så den udgave du køber nu, er ikke attraktiv for en køber om 3-4 år.

Har du en dyrere eller en luksusbil, for eksempel en Audi A6 eller en BMW 5-serie, er der noget ekstraudstyr, der trækker prisen op, og gør det lettere at finde en køber til bilen. Lædersæder og alufælge er næsten et krav for biler i de dyrere klasser, som betyder ofte en bedre salgspris. Det kræver selvfølgelig, at ekstraudstyret er vedligeholdt og passer til bilen, hvis ikke trækker det prisen ned. Det er selvfølgelig ekstraudstyr, der kan betale sig for biler i alle prisklasser. Klimaanlæg bliver i stigende grad anset som standardudstyr og kan derfor næsten altid betale sig, uanset om du køber en billigere eller dyrere bil. Det samme gælder for centrallås og i stigende grad nøglefri adgang.

Som du kan læse, er der meget du skal tage hensyn til, når du skal lave en vurdering af din bil, og det kan være svært selv at bedømme, hvor meget din brugte bil er værd.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Hvad er min bil værd? Det kan vikøberallebiler.dk oplyse dig!

Det er især bilens ekstraudstyr, der gør det nødvendigt at få professionel hjælp, når du skal vurdere din bil. Vikøberallebiler.dk er svaret på spørgsmålet “hvad er min bil værd?”

Vi tilbyder en komplet vurderingsservice, hvor vi undersøger din bil grundigt og kigger blandt andet på ekstraudstyr. Vores bileksperter har erfaring med vurdering af brugte biler og ved, hvilken indflydelse ekstraudstyr har på værdien af din bil. Vi kan derfor give dig et konkret svar på, hvad din bil er værd.

På baggrund af vores vurdering tilbyder vi at købe din bil til aktuelle markedsværdi. Du får derfor den bedste pris for din bil og får den samtidig solgt på bare 24 timer. Spørger du dig selv, “hvad kan jeg få for min brugte bil?”, så book en aftale med det samme og kom ind på vores afdeling. Vi fortæller dig, hvad er din bil værd på bare 30 minutter.