Værdi af bil: Vi er eksperter i at vurdere brugte biler

Det afhænger af den bil, du har, hvor højt du kan sætte salgsprisen. En professionel vurdering af din bil hjælper dig videre i processen.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Hvis du ikke er fagmand, kan det være svært at afgøre prisen. Din forestilling om hvad bilen skal koste, ligger ofte langt over bilens egentlige værdi. Er prisen for lav, får du omvendt ikke det maksimale ud af din bil.

Den gratis brugtbilsvurdering som vikøberallebiler.dk udfører, danner det perfekte grundlag for et lukrativt salg. Besøg os i en af vores afdelinger. Værdi af bil finder vi og giver dig den bedste pris for din brugte bil.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Prisestimering og brugtbilsvurdering

Vaerdi af bil

For at fastsætte prisen på din bil har du grundlæggende flere forskellige muligheder for at få lavet en brugtbilsvurdering. Nogle personer har tillid til estimeringslister fra bilforhandleren, og andre sammenligner andre deres bils data med lignende brugte biler ved hjælp af online-annoncer for at finde værdi af bil.

Disse former for prisundersøgelser fører dog ofte til problemer eller bekostelige genforhandlinger, når der sælges til bilforhandlere eller privatpersoner. Ved et salg registreres bilens nøgledata som mærke, model, i hvilket år bilen blev indregistreret, og hvad bilen har kørt. Det gælder for alle modeller, at disse værdier så sammenfattes til en gennemsnitsværdi, hvor de kommer med på en prisliste.

2. Derfor er en brugtbilsvurdering vigtig

Disse prislister tager ikke højde for værdifaktorer som den aktuelle efterspørgsel på markedet, bilens udstyr, vedligeholdelse eller standen på bilens karosseri og teknik. I sammenligning med en personlig brugtbilsvurdering kan prisestimeringen derfor udelukkende levere vejledende værdier. De individuelle faktorer varierer alt efter, hvilken bil det er, og som følge heraf afviger den egentlige værdi nogle gange massivt fra estimeringen. Af denne grund modtager du en gratis vurdering af din bil hos vikøberallebiler.dk som en salgsforberedelse.

Det er kun muligt at afgøre den bedste markedspris og fagligt korrekte pris for netop din bil ved at foretage en brugtbilsvurdering. Stol ikke kun på online estimeringer der sammenligninger med lignende biler. Brug brugtbilsvurderingen hos vikøberallebiler.dk - det er gratis, let og hurtigt.

3. Hvordan fungerer brugtbilsvurderingen?

Når du skal have vurderet din bil hos vikøberallebiler.dk, får du også gratis rådgivning. For at du kan benytte dig af vores professionelle brugtbilsvurdering kræver det blot, at du får lavet en tid i en af vores afdelinger. Ud over værdifastsættelsen af den almene stand, af standard- og specialudstyret samt plejen af bilen bliver der også taget højde for indirekte påvirkninger, såsom sæsonbestemte og regionale forskelle i forbindelse med en brugtbilsvurdering.

Efter en kort prøvetur giver vi dig vores bedste bud på, hvad du kan sælge bilen for med det samme. Vores innovative vurderingsprocedure er blevet testet af en bilsynsmyndighed i Europa, hvilket giver dig absolut sikkerhed.

Gratis bilvurdering på bare to trin

4. Hvilke dokumenter skal du bruge for at få din brugte bil vurderet

For at kunne gennemføre brugtbilsvurderingen optimalt bør du forinden have fundet alle de dokumenter, der hører til køretøjet og medbringe disse.

Her er en oversigt over, hvilke dokumenter der kan være nyttige i forbindelse med værdifastsættelsen:

  • Køretøjets registreringsattest del 1
  • Køretøjets registreringsattest del 2
  • Legitimation
  • Samtlige nøgler til køretøjet
  • Servicebog
  • Kvitteringer på seneste periodiske syn
  • Kvitteringer på værkstedsregninger
  • EU-overensstemmelsesattest, hvis den foreligger
  • Tilbehør som ekstra sæt hjul, anhængertræk osv.

5. Den ideelle brugtbilsvurdering: Vi køber brugte biler og vurderer dem gratis

Når vi vurderer gamle biler, bedømmer vi hver eneste bil fair og helt ens, uanset om det drejer sig om en nyere bil, et mindre erhvervskøretøj eller noget helt tredje. Også ved opkøb af biler sætter vi ingen begrænsninger. Om det er en BMW, Audi, Opel, Volvo eller Hyundai, eller en SUV, terrænbil, stationcar eller en lille bil: Alle har krav på at få vurderet deres bil gratis af vores bileksperter.

Når vi har fastslået værdien af din bil, og du har underskrevet købskontrakten, overtager vi samtlige formaliteter, der hører med til at sælge en bil. Vi afregistrerer bilen efter forskrifterne og afvikler et eventuelt billån. Ved afregistreringen giver vi samtidig din forsikring besked om salget, så den opgave også bliver taget af dine skuldre. Hvis du stadig har spørgsmål til brugtbilsvurderingen eller til købet, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice.

6. Hvordan forløber en personlig bilvurdering?

Personlige bilvurderinger følger grundlæggende et lignede skema. For at opnå en optimal vurdering af din bil skal du ud over registreringsattesten også medbringe samtlige dokumenter. Er servicebogen udfyldt? Er alle eftersyn overholdt? Er alle bilens dele stadig i original fra producenten? Har en af de tidligere ejere tunet bilen? Ved hjælp af disse dokumenter kan vi drage vigtige konklusioner om bilens stand. Efter gennemgangen af dokumenterne vil en bilekspert også tjekke karosseriet og lakken.

Vaerdi af bil

Skader, der er forårsaget af et uheld, kan i mere eller mindre grad påvirke værdien. Som det tredje punkt på tjeklisten vil eksperten danne sig et indtryk af hjul og bremsesystem. Herefter vil der blive taget et kig på motoren og batteriet. Er de blevet passet, er de funktionsdygtige og giver dermed sikkerhed? Under den indvendige gennemgang bliver der foretaget yderligere inspektion af udstyrsegenskaber og ekstraudstyr. Klimaanlæg, navigationssystem eller entertainment-center trækker op i pris, når bilen skal vurderes. Når du har været igennem disse punkter for at vurdere bilen, kan du begynde at lede efter en køber. Det er dog tvivlsomt, om du kan finde en interesseret køber, der vil købe din gamle bil til de priser, som den professionelle har beregnet sig frem til.

7. Få værdi af bil gratis og professionel brugtbilsvurdering med vikøberallebiler.dk

Med vikøberallebiler.dk har du fundet en partner, der ikke kun tilbyder dig at få din bil vurderet gratis, men også tilbyder at købe din brugte bil efterfølgende til den pris, som din bil netop er blevet vurderet til. Det er en kompleks proces at vurdere en bil. I bund og grund bliver der vurderet, hvilke tilbud på brugtbilsmarkedet der anbefales for et specifikt køretøj. Her handler det om at skelne mellem kriterier, når der skal foretages en vurdering.

8. Kriterier der er vigtige for vurderingen

Et kriterium er standen, det andet er brugtbilsmarkedet i sig selv. Standen på en brugt bil er påvirket af ejeren, og der er brug for tilstrækkelig ekspertviden om bilmarkedet for at kunne udføre en korrekt vurdering. Ægte markedspriser kan derimod kun bestemmes ud fra køretøjets nuværende stand.

9. Et overblik over dine fordele ved en brugtbilsvurdering

Uanset om du bruger autoriserede bilforhandlere, små bilforhandlere generelt eller annoncerer: kan det hos nogle udbydere koste op til 750 kroner at få vurderet værdi af bilen. Det gælder også for nogle online-portaler, at de kræver penge for at fastsætte listeværdien. Hos vikøberallebiler.dk fastsætter vi værdien af din bil gratis, og du kan også sælge flere biler med det samme

Vi køber brugte biler og er interesseret i alle former for biler. Alder, mærke, model, stand er lige meget i den sammenhæng. Sælg brugt bil til os, og du vil ikke komme til at bekymre dig om nogen former for formaliteter. Vi organiserer købet enkelt og uden komplikationer for dig. Vi giver dig værdi af bil, salgsprisen overføres, og vi afregistrerer bilen for dig.