Mangler du en salgspris på bilen, så hjælper vikøberallebiler.dk dig!

Værdien af en brugt bil har stor betydning for salget. Hos vikøberallebiler.dk giver vi dig en salgspris på bilen hurtigt, og den er tilmed gratis.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Det er svært at finde en salgspris på sin bil udfra online onlineannoncer, men der er masser af udbydere, der tilbyder at vurdere din bil. Det er dog ikke altid, at sådan en vurdering er nøjagtig og gratis.

vikøberallebiler.dk tilbyder en helt særlig service, når du vil sælge din bil. Hos os kan du nemlig få en gratis salgsvurdering af din bil hos en af vores afdelinger, så du slipper for at bruge lang tid og sammenligning upræcise bilpriser på nettet for at finde frem til værdien af din bil.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Værdiansættelse af bil - du har tre muligheder

Salgspris bil teaser

Hvordan foregår selve værdifastsættelsen af bilen?

Mange forsøger selv at lave en værdifastsættelse af deres køretøj. Men det fører bare sjældent den ønskede succes med sig. Der er en masse faktorer, der skal tages højde for i selve vurderingen for at kunne komme frem til den mest realistiske salgspris på bilen Hvis du ikke kender faktorerne, vil du heller ikke kunne fastsætte nogen præcis værdi.

Du skal altså ikke bare gå med din mavefornemmelse, men derimod have tillid til de rene fakta. Du bør på samme måde heller ikke få venner eller bekendte til at vurdere din bil. Undtagen hvis de nu har god og velfunderet viden om, hvordan man vurderer en bil.

Vurdering af biler via annoncer

Nogle bilejere bruger sammenligning til at vurdere værdien af deres bil. De gennemsøger kendte online bilsider for lignende modeller, og konkluderer så prisen ud fra de priser, der er angivet dér.

Det frarådes, at du bruger denne metode til at vurdere din bil. Priserne i annoncerne er nemlig som oftest sælgernes ønskepriser. De svarer ikke nødvendigvis til den egentlige værdi af bilen.

Hvis nu en bruger angiver en alt for høj pris, så vil resultatet af beregningen af gennemsnitsværdien også give et forkert resultat for din vurdering. Der gælder det samme, hvis nu en sælger har angivet en alt for lav pris. Derudover fremgår det heller ikke, hvad den pågældende bil så ender med at blive solgt til. Det kan altså aldrig nogensinde give dig et nøjagtigt resultat at bestemme prisen ud fra online annoncer.

Få en professionel vurdering af salgspris på bil

Selv hvis du ved, hvad man skal være opmærksom på, når der skal laves en værdifastsættelse af en bil, så vil det koste dig en masse tid at gøre det selv. Det er derfor fornuftigt at få professionel hjælp, og det kan du få ved diverse udbydere. vikøberallebiler.dk er én af dem. Fordelene ved at vælge os: Vi giver en vurdering af din bil fuldstændig gratis.

Gratis bilvurdering på bare to trin

Professionel værdifastsættelse af køretøjer med vikøberallebiler.dk

Vi kender de svagheder, der kan være ved at vurdere en bil på nettet. Af denne grund tilbyder vi dig også at få lavet en yderligere vurdering af din bil af én af vores professionelle folk. Vi har afdelinger flere steder i Danmark. Du bestiller ganske enkelt bare en tid og viser os din bil. Vores bileksperter foretager en inspektion af din bil og fastsætter den aktuelle værdi. Det er ligeledes gratis og helt uforpligtende.

Hvilke biler laver vi salgsvurderinger af?

vikøberallebiler.dk giver dig mulighed for at få sat pris på alle former for biler under 3.5 tons. Helt uafhængigt af mærke, model, kilometertal og alder. Også biler, der har været i et uheld, får en objektiv vurdering.

Ekspertråd: Særlige tilfælde i forbindelse med vurdering af en bil
Det er grundlæggende sådan, at vi vurderer alle slags biler. Hvis du fx har en veteranbil, er du velkommen til at tage kontakt til os. Book en tid i én af vores afdelinger og find ud af, hvad den aktuelle værdi er på din klassiker af en bil.

2. Få en salgspris på bilen og direkte salg

Endnu en fordel ved vikøberallebiler.dk: Når du har en tid i én af vores afdelinger, får du ikke kun den nøjagtige værdi af din bil at vide. Du får samtidig også mulighed for at sælge din bil med det samme. Resultatet af værdiansættelsen af din bil danner grundlaget for vores købstilbud. Sådan opnår du en fair pris på alle slags bilmodeller.

Værdien af din bil udgør nemlig samtidig købsprisen. Vi giver i den sammenhæng bevidst afkald på både provision og andre gebyrer. Hvis du tager imod tilbuddet, tager vi os af at afmelde din bil helt gratis og overfører også salgsprisen til dig. På den måde kan du inden for 24 timer både få din brugte bil vurderet og solgt med det samme.

3. En sammenligning af forskellige udbydere af salgsvurderinger

Forskelle på vurderinger af biler - det skal du være opmærksom på:

  • Gebyrer - er det gratis eller opkræves der gebyrer?
  • Betingelser for brug - kræves der medlemskab?
  • Produktionsår - er der en aldersbegrænsning på bilerne?
  • Præcision - bliver din bil vurderet af eksperter i en fysisk afdeling?

Der findes forskellige udbydere, hvor du kan få foretaget en vurdering af din bil. Men før du benytter dig af den service, anbefales det at sammenligne tilbuddene.

Hos nogle udbydere må din bil ikke være ældre end 12 år gammel. Og andre igen udfører kun vurderingen af din bil på nettet. Det er oftest ret dyrt at bruge en vurderingsmand efterfølgende. Det er heller ikke muligt at sælge bilen direkte alle steder.

Det får du uden omkostninger hos vikøberallebiler:

Udbyder

  • vikøberallebiler.dk

Pris

  • gratis

Serviceydelse

  • Vurdering i en afdeling
  • Testet af en europæisk bilsynsmyndighed
  • alle biler (under 3.5 tons)
  • Mulighed for salg på stedet