Bilpriser online er ikke så præcise som hos vikøberallebiler.dk

Du skal ikke sælge din bil, uden en nøjagtig pris på brugt bil. Der er flere måder at vurdere din bil på, men husk, at ikke alle giver præcise brugtvognspriser.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Mange brugtbilpriser tager ikke hensyn til afskrivningen og online bilvurderinger er baseret på, hvad lignende biler koster på online bilsalg platforme. Brugtbilpriser på online bilsalg platforme er sat af sælgeren og er derfor upræcise.

Få en præcis bilvurdering og lad vikøberallebiler.dk. beregne din bils pris. Brugt bil prisvurdering kræver en specialist som os. Vi tager hensyn til afskrivningen, så du får den mest nøjagtige pris på brugt bil.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Få bilpriser præcist og gratis med vikøberallebiler.dk

Bilpriser

En personlig bilvurdering anbefales altid, når du skal sælge din brugte bil. Det er specielt vigtigt, hvis den bil du sælger er gammel, da der er færre af disse biler til salg online, som de kan sammenlignes med. Da der ikke er mange biler at sammenligne priser på, vil en online vurdering af gamle eller usædvanlige biler ofte være upræcis.

Afskrivning har stor betydning for brugtbilpriser, da vi betaler en meget høj afgift på nye biler. Når du køber en ny bil, betaler du en registreringsafgift på 105% af de første 106.600 kr. af bilens værdi. Fra 106.600 kr. stiger afgiften til 150%. Den høje afgift betyder at bilerne hurtigt taber værdi, specielt i de første 4 år efter bilens første registrering, hvor en bil normalt taber omkring 50% af dens nypris. En bil taber omkring 20% af dens værdi i det første år, men værditabet falder for hvert år der går, og variere afhængig af hvilken bil du har. Det kræver derfor en specialist når du skal have vurderet, hvor meget din brugte bil har mistet i værdi i løbet af de år, du har haft den.

Den høje afskrivning på biler betyder at, de bilpriser du ser på online bilsalg platforme højst sandsynligt ikke er korrekte. Som privatperson har man svært ved at vurdere, hvor meget værdi en bil har tabt på grund af afskrivning. Det skyldes, at stand og kilometertal kun har meget lille påvirkning på afskrivningen og det er derfor svært at erkende, at en bil uden fejl kan tabe så meget i værdi på så kort tid.

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Lad vikøberallebiler.dk give dig den rigtige pris på brugt bil

Vi specialiserer os i at vurdere de mest nøjagtige brugtvognspriser. Vores vurdering er ikke baseret på en sammenligning med bilpriser fra privatpersoner, og er derfor mere præcis end en online vurdering.

Vi tager hensyn til afskrivningen, der er ansvarlig for størstedelen af din bils værditab. Vores erfarne specialister ved, hvordan afskrivningen påvirker de forskellige bilmodeller og tager samtidig hensyn til andre faktorer, der påvirker brugtvognspriser.

Du booker en aftale og kommer ind på vores afdeling, hvor en specialist udfører en grundig undersøgelse af din bil. En personlig undersøgelse er vigtig, når du skal have en præcis vurdering af din bils aktuelle pris. En online vurdering giver dig et prisestimat, vores bilvurdering giver dig din bils helt præcise pris. Brugt bil vurdering klarer vikøberallebiler.dk for dig. Book en aftale i dag!