Vi giver dig en nøjagtig prisvurdering af bil på 30 minutter

Der er flere ting, du skal ordne, inden du kan sælge din bil. Prisvurdering er det første og noget af det vigtigste. Få din prisvurdering af bil hos en professionel!

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Hvert bilmærke taber værdi forskelligt, så det er afgørende, at en ekspert foretager din bil prisvurdering. Vikøberallebiler.dk tilbyder en gratis og professional prisvurdering af bil, foretaget af en af vores eksperter inden for brugtbilsmarkedet.

Modsat en online bil vurdering pris, tager vores prisvurdering hensyn til alle de faktorer, der påvirker din brugte bils værdi. En online prisvurdering af bil kan kun give dig et prisestimat, vi giver dig den præcise og aktuelle pris på din bil.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Prisvurdering bil - se hvilke biler holder prisen bedst

Vurder din bil

Der er stor forskel på, hvor meget de forskellige bilmærker og modeller taber værdi, i løbet af en given periode. De fornuftige familiebiler holder som regel prisen bedst, da de appellerer til en bred gruppe af befolkningen. Bilmærker i denne gruppe, der klarer sig bedst er blandt andet Skoda, Ford og VW. Herunder er det bilmærkerne som Skoda Octavia, Ford Mondeo og VW Passat, der holder prisen bedst, med et værditab på 48 – 50 % efter 4 år. Det lave værditab skyldes en relativt billig nypris, samt en høj efterspørgsel på brugtbilsmarkedet.

Kia biler holder også prisen godt, med et værditab på omkring 53% efter 4 år. Det lave værditab skyldes dels, at Kia tilbyder en fabriksgaranti på 7 år. Den fabriksgaranti betyder, at en Kia, der bliver solgt inden garantien udløber, generelt er mere værd end en lignende bil af et andet mærke. Kias garanti dækker dog ikke alle fejl, kun mekanisk og elektronisk nedbrud, samt produktions- og materielle fejl. Den gælder heller ikke, hvis bilen ikke har været til de nødvendige årlige karosseriinspektioner ved et godkendt Kia værksted.

Større biler fra kendte tyske mærker som BMW, Audi eller Mercedes klarer sig mindre godt, og taber omkring 58 - 59% af deres nyværdi efter 4 år. På grund af deres høje kvalitet, betaler man mere for en ny bil i denne klasse, men det betyder også at de har tabt mere, den dag de skal sælges. Mindre biler, som Toyota Aygo, klarer sig heller ikke så godt og taber 42% af deres nyværdi på 3 år. Små biler er blevet billigere at købe som nye, og er derfor mindre attraktive som brugte biler, da købere hellere vil give lidt mere for at få en ny bil.

Bilmærker der ikke er så almindelige, er dem med det højeste værditab. Det er mærker som Alfa Romeo og Chevrolet er dyre at købe som nye og, da de ikke appellerer til særlig mange købere, er de sværere at sælge, når de er brugte.

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Få den bedste bil prisvurdering hos vikøberallebiler.dk

Vores bileksperter har omfattende viden om brugtbilsmarkedet og bilpriser vurdering. Som eksperter kender de de forskellige bilmærker og modeller, og ved hvor meget de taber i værdi i løbet af en given periode.

Vores bil prisvurdering kigger på hver bil enkeltvis og beregner en pris ud fra alle de forskellige faktorer, der påvirker værdien på din bil.

Når du har din personlige bil vurdering pris, beslutter du, om du er tilfreds med prisen. Du kan herefter sælge din bil til os på bare 24 timer, så du slipper for at have bilen til salg i lang tid, hvor den står og taber mere i værdi. Book en aftale, og få din professionelle prisvurdering af bil på bare 30 minutter. Bilpriser, vurdering og bilsalg, det klarer vi for dig!