Kære kunde,
Tak fordi du besøgte vores hjemmeside og tak til alle vores kunder, vi ser frem til at møde dig igen engang i fremtiden.

Hvad kan jeg få for min bil?
Lad vikøberallebiler.dk vurdere din bil

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

Det er svært at finde et svar på, “hvad kan jeg få for min brugte bil?”. Der er flere hjemmesider, der ikke giver dig en korrekt vurdering og nogle prøver at svindle penge fra dig.

Det er ofte ikke tydeligt, om du skal betale for en bilvurdering, og du skal være forsigtig med online bilvurderinger. Betaler du for en bilvurdering, er gebyret på mellem 399,00 - 559,00 kr.

Når vi vurderer din bil, er der ingen risiko for svindel, da vores vurdering af din bil sker personligt i vores afdeling.

Mangler du et svar på spørgsmålet “hvad kan jeg få for min bil”, så book en aftale og lad vikøberallebiler.dk vurdere din bil.

1. Vær forsigtig, når du skal finde bil værdi online

Prisvurdering af bil

Laver du en søgning på, “hvad kan jeg få for min bil”, ser du hurtigt, hvor mange hjemmesider, der findes, som tilbyder at vurdere din bil. Det er op til dig at finde den hjemmeside, der vil give dig den mest korrekte pris på din bil. Det er ikke nødvendigt at betale for en bilvurdering online, så du bør altid være skeptisk overfor hjemmesider, der kræver et gebyr.

De hjemmesider der kræver gebyr, spørger kun efter nummerplade, karosseritype, gearkasse, årgang og kilometerstand, og laver en vurdering baseret på de oplysninger. En personlig vurdering giver dig en præcis pris på din bil, da den tager hensyn til alle de ting, der påvirker værdien på din bil.

Det er svært at se, om du skal betale for en online bilvurdering. De hjemmesider der kræver penge for en bilvurdering, gør det bevidst meget svært for dig at se, hvad deres service koster. Hjemmesiden ser typisk forvirret ud, og prisen er skrevet så småt, så du nemt kan overse, at du skal betale. Det er først bagefter, når du modtager en regning for vurderingen via e-mail, SMS eller brev. Prisen på bilvurdering er for de fleste hjemmesider 399,00 kr. men nogle kræver helt op til 559,00 kr.

Vil du undgå svindel for din bilvurdering, er det en god ide at bruge tid på at undersøge den hjemmeside, du overvejer at bruge. Tjek om du kan finde kontaktoplysninger og et cvr-nummer, kan du ikke det, bør du ikke bruge hjemmesiden til en bilvurdering. Mange af de hjemmesider der kræver penge for bilvurdering er allerede blevet anmeldt for bedrageri, men der kommer hele tiden nye, der forsøger det samme trick eller bliver mere kreative med at snyde dig for dine penge. Det er derfor umuligt at være helt sikker på, at du ikke bliver snydt med en online bilvurdering.

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Hvad kan jeg få for min brugte bil? Det oplyser vikøberallebiler.dk

Få bil værdi uden at blive snydt på nettet, lad vikøberallebiler.dk vurdere din bil. Hos os får du en korrekt værdi af bil, og vi kræver aldrig betaling for vores bilvurdering. Du møder personligt op i vores afdeling, hvor din bil bliver grundigt gennemgået af en erfaren bilekspert.

Vores bilvurdering bygger på en grundig undersøgelse af din bil, modsat de få oplysninger der anvendes ved en online bilvurdering. Du kan derfor være sikker på, at du får en mere præcis bil værdi, når den bliver vurderet af os. Når du lader os vurdere din bil, undgår du risikoen for svindel, og du behøver ikke bruge tid på at finde en troværdig bilvurdering online. Vi har kunder i hele Europa, og har allerede vurderet og købt over 1.000.000 brugte biler i Europa.

“Hvad kan jeg få for min bil”, det får du svar på hos vikøberallebiler.dk! Det tager kun 30 minutter at få en vurdering hos os, og det er helt uden omkostninger. Undgå muligheden for svindel og book en aftale til en bilvurdering i dag.