Vurdering af brugt bil: Vi er eksperter i at vurdere brugte biler

Det afhænger af den bil, du har, hvor højt du kan sætte salgsprisen En professionel vurdering af, hvad din brugte bil er værd, kan hjælpe dig videre i processen.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Hvis du ikke er fagmand, kan det være svært at fastsætte prisen. Din forestilling om, hvad bilen skal koste, ligger ofte langt over bilens egentlige værdi. Er prisen for lav, får du omvendt ikke det maksimale for din bil.

Vikøberallebiler.dk udfører en vurdering af din brugte bil gratis, der danner det perfekte grundlag for et lukrativt salg. Besøg os i en af vores afdelinger. Vi giver den bedste pris for din brugte bil.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Prisestimering og brugtbilsvurdering

vurdering af brugt bil

Når du skal have fastsat prisen på din bil, har du grundlæggende flere forskellige muligheder for at få lavet en vurdering. Mens nogle personer har tillid til estimeringsprisen fra bilforhandleren, sammenligner andre deres bils data med lignende brugte biler ved hjælp af online-annoncer. Disse former for undersøgelser fører dog ofte til problemer eller bekostelige genforhandlinger, når der sælges til bilforhandlere eller privatpersoner.

Ved et salg af en brugt bil registreres bilens nøgledata som mærke, model, 1. registrering og kilometertal. Det gælder for alle modeller, at disse værdier herefter sammenfattes til en gennemsnitsværdi.

Derfor er en brugtbilsvurdering vigtig

Disse gennemsnitspriser tager ikke højde for værdifaktorer som den aktuelle efterspørgsel på markedet, bilens udstyr, vedligeholdelse eller standen på bilens karosseri og teknik. I sammenligning med brugtbilsvurderingen kan prisestimeringen derfor udelukkende levere vejledende værdier. De individuelle faktorer varierer alt efter, hvilken bil det er, og som følge heraf afviger den egentlige værdi nogle gange massivt fra estimeringen. Af denne grund modtager du en gratis brugtbilsvurdering hos vikøberallebiler.dk som en forberedelse til selve salget.

Det er nødvendigt at foretage en bilvurdering for at fastsætte en optimal markedspris samt den fagligt korrekte pris for netop din bil. Stol ikke kun på de rene estimeringer eller sammenligninger med lignende biler. Brug brugtbilsvurderingen hos vikøberallebiler.dk - det er gratis, let og hurtigt.

2. Hvordan laver vi en vurdering af din brugte bil?

Når du skal have vurderet værdien af din brugte bil hos vikøberallebiler.dk, får du gratis rådgivning. For at du kan benytte dig af vores professionelle brugtbilsvurdering kræver det blot, at du får lavet en tid i en af vores afdelinger i nærheden af dig.

Ud over værdifastsættelsen af den almene stand, af standard- og specialudstyret samt plejen af bilen bliver der også taget højde for indirekte påvirkninger som sæsonbestemte og regionale forskelle i forbindelse med en brugtbilsvurdering. Efter en kort prøvetur giver vi dig vores bedste bud på, hvad du kan sælge bilen for med det samme. Vores innovative vurderingsprocedure er blevet testet af en bilsynsmyndighed i Europa, hvilket giver dig absolut sikkerhed.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Hvilke dokumenter skal du bruge for at få din brugte bil vurderet?

For at kunne gennemføre brugtbilsvurderingen optimalt bør du forinden have fundet alle de dokumenter, der hører til køretøjet og medbringe disse.

Her er en oversigt over, hvilke dokumenter der kan være nyttige i forbindelse med værdifastsættelsen:

  • Køretøjets registreringsattest Del 1
  • Køretøjets registreringsattest Del 2
  • Legitimation
  • Samtlige nøgler til køretøjet
  • Servicebog
  • Kvittering på sidste periodiske syn
  • Kvittering på værkstedsregninger
  • EU-overensstemmelsesattest, hvis den foreligger
  • Tilbehør som ekstra sæt hjul, anhængertræk osv.

4. Salg af brugt bil: Vi køber brugte biler og vurderer dem gratis

Når vi vurderer gamle biler, bedømmer vi hver eneste bil på en fair og helt ens måde, uanset om det drejer sig om en nyere bil, et mindre erhvervskøretøj eller noget helt tredje. Også ved opkøb af biler sætter vi ingen begrænsninger. Uanset om det er en BMW, Audi, Opel, Volvo eller Hyundai, eller en SUV, terrænbil, stationcar eller en lille bil: Alle har krav på at få vurderet deres bil gratis af vores bileksperter.

Når vi har besvaret spørgsmålet ”hvad er min brugte bil værd”, og du har underskrevet købskontrakten, overtager vi samtlige formaliteter, der hører med til at sælge en bil. Vi afmelder bilen efter forskrifterne og afvikler et eventuelt billån. Hvis du stadig har spørgsmål til brugtbilsvurderingen eller til salget, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice.

5. Hvordan forløber en bilvurdering normalt?

Bilvurderinger følger normalt det samme skema hos alle vurderingssteder. For at opnå en optimal vurdering af din brugte bil skal du ud over registreringsattesten også medbringe samtlige dokumenter. Er servicebogen udfyldt? Er alle eftersyn overholdt? Er alle bilens dele stadig i original fra producenten? Har en af de tidligere ejere tunet bilen? Ved hjælp af disse dokumenter kan man drage vigtige konklusioner om bilens stand. Efter gennemgangen af dokumenterne vil en professionel også tjekke karosseriet og lakken.

Skader, der er forårsaget af et uheld, kan i mere eller mindre grad påvirke værdien. Som et punkt på tjeklisten vil eksperten danne sig et indtryk af hjul og bremsesystem. Herefter vil der blive taget et kig på motoren og batteriet. Er de blevet passet, er de funktionsdygtige og giver dermed sikkerhed? Under den indvendige gennemgang bliver der foretaget en yderligere gennemgang af udstyrsegenskaber og ekstraudstyr. Klimaanlæg, navigationssystem eller entertainment-center trækker op i pris, når bilen skal vurderes. Når du har været igennem disse punkter for at vurdere køretøjet, kan du begynde at lede efter en køber. Det er dog tvivlsomt, om du kan finde en interesseret køber, der vil købe din gamle bil til den pris, som den professionelle har beregnet sig frem til.

Salg af brugt bil: Gratis og professionel brugtbilsvurdering med vikøberallebiler.dk

Med vikøberallebiler.dk har du fundet en partner, der ikke kun tilbyder dig at få din bil vurderet gratis, men også tilbyder at købe din brugte bil efterfølgende til den pris, som din bil netop er blevet vurderet til. Det er en kompleks proces at vurdere et køretøj. I bund og grund bliver det vurderet, hvilke tilbud på brugtbilsmarkedet der anbefales for et specifikt køretøj. Her handler det om at skelne mellem to kriterier, når der skal foretages en vurdering.

Disse kriterier er vigtige for vurderingen

Det første kriterium er standen, det andet er brugtbilsmarkedet i sig selv. Standen på en brugt bil er påvirket af ejeren, og der er brug for tilstrækkelig ekspertviden om bilmarkedet for at kunne udføre en korrekt vurdering. Ægte markedspriser kan derimod kun bestemmes ud fra køretøjets nuværende stand.

6. Et overblik over dine fordele ved en brugtbilsvurdering

Uanset om du bruger autoriserede bilforhandlere, små lokale bilforhandlere eller et alternativ som annoncer, så kan det hos nogle udbydere koste op til 750 kroner at få foretaget en vurdering af din brugte bil. Derfor forlanger nogle online-portaler også penge for at fastsætte listeværdien. Hvad er min brugte bil værd? Hos vikøberallebiler.dk fastsætter vi værdien af din brugte bil gratis.

Vi køber brugte biler og er interesseret i alle former for brugte biler. Alder, mærke, model, stand er lige meget i den sammenhæng. Hvad er min brugte bil værd? Lad os vurdere og købe din bil, og du vil ikke komme til at bekymre dig om nogen former for formaliteter. Vi organiserer købet på en enkel måde, som er uden komplikationer for dig. Salgsprisen overføres, og vi afmelder bilen for dig.