Ét af de vigtigste spørgsmål: Hvad er bilen værd?

Mange bilejere er ikke i stand til at vurdere værdien af deres bil rigtigt. Det hyppigste spørgsmål er derfor: ”Hvad er bilen værd?”

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Der er mange værdifaktorer, der spiller ind, når du skal have vurderet din bil. Det kan fx være bilens servicehistorie, kilometertal, produktionsår eller tekniske udstyr - de og mange andre elementer påvirker i høj grad værdien af bil din. Der er derfor vigtig at få en professionel vurdering af din bil.

vikøberallebiler.dk har svaret på spørgsmålet ”hvad er bilen værd?”. Vi tilbyder dig en gratis vurdering i én af vores afdelinger, hvor vores bileksperter står klar til at hjælpe dig. Derefter køber vi din bil - hurtigt, nemt og til den bedst mulige pris. Det eneste du skal tænke på, at booke en aftale, så klare vi alt andet også det efterfølgende papirarbejde

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Beregn værdi af brugt bil og af ny bil

Hvad er bilen vard

For mange uerfarne bilejere kan det godt være svært at svare objektivt på spørgsmålet ”hvad er min bil værd”, da de ofte mangler den tekniske forståelse og den nødvendige viden om brugtbilsmarkedet. Derudover har bilen måske haft aftjent sin værnepligt i lang tid, og så kan det være endnu sværere at give en objektiv vurdering. Hvis du beslutter dig for at købe en ny bil, hvad enten du gør det direkte ved bilforhandleren over en biltest eller ved hjælp af en bilkonfigurator, så vil du hurtigt mærke, at denne investering ikke kun er dyr i begyndelsen, men også senere kan være forbundet med økonomiske tab.

Beregn værditab på bil: I de første år taber en ny bil nemlig mest i værdi. Hvis bremserne får en defekt, eller andre mangler opstår, så kan der komme udgifter, der bare hober sig op over tid og på et eller andet tidspunkt faktisk kan overstige den oprindelige købspris. Værkstedsbesøg, betaling af de løbende vedligeholdelsesomkostninger, service, den årlige ansvars- og ulykkesforsikring - alt det tæller man sammen, når værdien af din bil skal beregnes. Og omkostninger til benzin eller diesel ikke at forglemme.

Det afhænger af den rigtige beregning

Det er ikke blevet billigere at tanke i Danmark, så vi danskere betaler betydeligt mere for en liter benzin eller diesel end for blot få år tilbage. Det afhænger af bilmærkets anvisninger, forbrug og ens egen kørestil, om brændstofforbruget bliver dyrere. Når man tænker på at investere i en anden bil, og man beregner alle bilens omkostninger som fx. forsikring og vedligeholdelsesomkostninger, her kan man hurtigt regne sig frem til, at det ikke kan betale sig at anskaffe sig en brugt bil.

Derfor beslutter mange købere sig ofte for at købe en helt ny bil i stedet at købe en brugt bil. Dette er som regel ikke kun billigere i vedligeholdelsesomkostninger, men udmærker sig ofte også ved, at bilforhandleren tilbyder attraktive betingelser og giver rabatter på bestemte bilmodeller.

Fakta: Når værdien af en brugt bil skal fastsættes, begynder det ofte med spørgsmålet ”hvad er min bil værd?”. Det stopper dog ofte ikke ved dette spørgsmål, da der er behov for svar på mange flere komplekse spørgsmål. Har det nogen betydning, hvilket slags brændstof jeg kører med? Har de forskellige bilklasser noget at gøre med selve beregningen af værdien af en brugt bil? Værdifastsættelsen af bilen er slet ikke så kompliceret, som man tror, hvis bare man får lidt hjælp. Men skal det så også koste noget?

2. Vurdering i én af vores afdelinger

En bilvurdering på internettet er for mange bilejere en måde til at få lavet en oversigt over henholdsvis bilomkostningerne og driftsomkostningerne. Faktorer som brændstofforbrug af diesel eller benzin eller også de faste udgifter til underhold af bilen som betaling af kasko kan fremvises for ejeren i en sammenlignende opstilling af omkostningerne. Det viser sig dog hurtigt, at den egentlige, aktuelle beregning af værdien af den brugte bil ikke bliver tydelig på den måde.

Uundværlig: En professionel og præcis vurdering af din bil

Da statistiske online-vurderingssystemer ofte ikke tager hensyn til individuelle værdifaktorer som fx specialudstyr, særlig teknik som firhjulstræk, om bilen kører på benzin eller diesel, eller om bilen er i en særlig god stand, anbefaler vi, at du bruger vores gratis vurdering for brugte biler. Vi orienterer os på det aktuelle bilmarked og vurderer alle biler seriøst og fair, uafhængigt af model, mærke og brændstof, og hvornår bilen er blevet registreret.

Hvad er bilen vard

Beregn værdi af brugt bil behøver ikke at være besværligt, få lavet en aftale med os, så du kan få en professionel vurdering af din bil - vores ekspertteam står klar til at hjælpe dig i én af vores afdelinger. Lad os give dig en gratis beregning af din bils værdi, og du vil få et pålideligt svar på spørgsmålet: ”Hvad er bilen værd?” I vores afdelinger har du også mulighed for at stille spørgsmål, og efter vurderingen af din bil får du et udforpligtende købstilbud på din bil.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Efter vurderingen af bilen: Hvordan kan jeg sælge min bil?

Hvis du vil sælge din bil, har du ved første øjekast en masse potentielle muligheder. For det første kan du henvende dig til en forhandler. Han vil dog efter al sandsynlighed nok kun tage imod et enkelt eller to forskellige bilmærker - nemlig de bilmærker, der sælges hos den autoriserede forhandler og er de dyreste rent værdimæssigt. Man finder eksempelvis med stor sandsynlighed hurtigere en køber til en minibil fra mærket Dacia end til en Mercedes. Desuden køber forhandlere ofte udelukkende biler i en god stand, som er det mest gunstige for dem.

En brugt bil med tegn på slitage eller begrænset køreevne er det som regel sværere for dig at komme af med end en nyere bil. En anden mulighed er at sælge bilen privat via annoncer. Ved denne mulighed står du for alle dele af salgsprocessen alene. Da der godt kan gå lidt tid, inden der dukker en interesseret køber op og beslutter sig for at købe, tager et privatsalg imidlertid lidt længere tid.

I forlængelse af det er altså det ikke kun, når du henvender dig til vikøberallebiler.dk med dit spørgsmål ”hvad er bilen værd?”, at det hele forløber meget lettere og hurtigere, men også i forbindelse med et bilsalg.

4. Spørgsmål om brugte biler - den ideelle kontaktperson

Efter at vi har givet dig et præcist svar på dit spørgsmål om, hvad din bil er værd, så giver vi dig et fair købstilbud. Til forskel for klassiske bilforhandlere og værksteder, der ofte kun agerer inden for én bestemt sammenslutning af mærker eller foretrækker bestemte typer af klasser, så køber vi alle slags biler. Mærket, modellen, ydeevnen eller alderen spiller heller ikke nogen rolle for vores køb af biler.

Ofte bliver der kun købt køredygtige biler eller bestemte klasser, der hverken har skader eller har været involveret i en ulykke. Standen på din brugte bil er imidlertid irrelevant for os. Hos os kan du sælge din bil uden problemer, selvom den har været i en ulykke. En motorskade, en skade i gearkassen eller lakskader udgør ikke nogen hindring for, at vi kan købe din brugte bil. Selv i tilfælde af stærkt beskadigede køretøjer som en totalskadet bil, der ikke har været igennem nogen form for bilreparation, får du et kompetent svar på dit spørgsmål om, hvad din bil er værd. Vi forsikrer dig om, at vi køber alle bilmodeller!

Et fair bilkøb med eksperter ved din side

Vi beregner værditabet på din bil. Book en tid hos vikøberallebiler.dk, og så gennemfører vores bileksperter en professionel vurdering af din bil i én af vores afdelinger på et tidspunkt efter eget valg. Medbring hertil dine papirer på bilen og tilbehør som fx sommer- og vinterdæk. Vi råder også til, at du forinden giver din bil en hurtig rengøring og lidt pleje, både indeni og udenpå. Det gør selvfølgelig ikke, at du stopper værditabet, men det sørger dog for at skabe et godt første indtryk.

Har du lån i din brugte bil? Det er ikke noget problem! Ud over rådgivning og vurdering inkluderer vores gratis service også, at vi kan gå ind og indløse lånet for dig. Uanset om det drejer sig om leasing eller et lån - du skal ikke bekymre dig om dine løbende billån, for vi overtager samtlige formaliteter. Gør brug af vores gratis ydelser allerede i dag og sælg din bil til vikøberallebiler.dk!

5. Fastsættelse af en bils reelle værdi

Mange bilejere vil ikke længere betale de høje værkstedsregninger eller de mange vejhjælpsregninger, der bliver ved med at komme, for deres gamle brugte bil. De længes kun efter at få deres bil skiftet ud. Men den gamle bil har stadig en værdi, som bør beregnes. Hvad er det, der bliver kalkuleret med? Den reelle værdi? I de fleste tilfælde bliver den såkaldte reelle værdi faktisk taget i betragtning ved en beregning af en bils værdi, især i forhold til bilforsikringen.

Den reelle værdi er den værdi, som bilen har lige nu og her alt afhængig af alder, skader og brugsspor. For at beregne den reelle værdi er der flere kriterier, der tages i betragtning. Hertil hører blandt andet den almene stand, om bilen er slidt, køreevnen, udstyr, og hvordan den aktuelle markedssituation ser ud for netop den type bil, det kan derfor være svært at beregne værditab på bilen.

Kom forbi vikøberallebiler.dk så laver vi en gratis vurdering af din bil, så kan vi give dig en salgspris for din gamle bil. Er du tilfreds med prisen, kan selvfølgelig sælge bilen til os. Uanset om du sælger eller ej, er det hele gratis for dig.