Sælg bil i udlandet med vikøberallebiler.dk, og vi klarer alt

Står du og vil sælge din bil og overvejer du et salg med udgangspunkt i eksport af bil, så kan du kan slippe for besværet med selv at tage til udlandet eller finde en sælger.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Det virker besværligt alt det der med at få bilen over grænsen og sælge bil i udlandet; Men frygt ikke, vi befrir dig og klarer alt besværet uden ekstra omkostninger for alt det hyr, du ellers møder, når du har besluttet dig for salg og eksport af bil.

Hos vikøberallebiler.dk vil vores specialister vurdere din bil, vi stiller ikke særlige betingelser, og det er uanset model eller alder i forbindelse med salg af biler til eksport. Når handlen er aftalt, overføres din betaling hurtigt, sikkert og smertefrit til din konto.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Har du en gammel bil, skal du sælge bil i udlandet

Sælg bil i udlandet

Danskerne gider ikke købe en gammel bil! Hvor tit møder du ikke den udtalelse? Det er derfor ikke ret meget, du kan få for din bil. Forhandlere herhjemme er ikke interesserede. Men derude i den store verden ser det helt anderledes ud. Derude ved vi, at forhandlere gerne betale mere for din brugte bil, så sælg din bil i udlandet.

Hvordan kan det egentligt være, at din brugte bil kan indbringe mere, hvis den sælges eller indgår i opkøb af biler til eksport, når du beslutter dig for salg af bil til eksport? Forklaringen er, at biler kan være mere værd i ét land end i et andet.

Vi står for salg af biler til eksport, og vi sælger din bil udenfor Danmark. Vi har en salgspris klar på 30 minutter, og vi tilstræber at afvikle det hele indenfor 24 timer. Du behøver derfor ikke at bekymre dig for alt besværet og bøvlet med omregistrering, papirnusseri og dokumentation, det klarer vi.

For et er, at du kan få mere i udlandet, noget andet er, hvis du selv skulle bruge tid på at sælge din bil til højeste bud på det europæiske brugtvognsmarked. På den måde sørger vi for, at du kan tjene mere på at eksportere, og samtidig sparer vi dig for tid og arbejde.


2. Eksport af bil - hvordan gør du det

Hele proceduren omkring vores opkøb af din bil med henblik på salg af bil til eksport kan sammenfattes i tre trin, der bliver gennemført i udgangspunktet ”Sælg bil til eksport”:

 1. Bilgennemgangen foregår hos os
 2. Vi giver dig et tilbud i form af en vejledende markedspris, inden du endeligt beslutter dig for ordene ”sælg bil til eksport”
 3. Du sælger din bil til os. Vi har opbygget en fremgangsmåde, når det kommer til køb af biler til eksport. Vi er vant til at samarbejde omkring ejerskiftet, og det endelige resultat får du i form af en bekræftelse.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Eksport af bil det gør vikøberallebiler.dk for dig

Salg af biler til eksport indebærer, at vi gennemgår køretøjet, laver en prøvekørsel og sætter en mindstepris i samarbejde med dig. Hele proceduren er gratis og uden forpligtelse. Markedsprisen på din bil beregnes på baggrund af ting som mærke, model, byggeår, karosseritype, modeltype, geartype og kilometertal. Bilens tilstand spiller også ind ind på din pris. Er der ekstsraudstyr, tages det også med i beregningen. Selv en bil, hvor du er i tvivl om, den er klar til autoophug, har naturligvis også en interesse.

Efter gennemgangen bliver din bil vist frem til vores internationale netværk af interesserede forhandlere af biler til eksport over hele Europa. Accepterer du vores bud på din bil, kan du øjeblikkeligt sælge den til os, du booker bare en ny tid i vores afdeling.

Det er vigtigt for os, at du kan godkende tilbuddet, og du fortsat ønsker at sælge til os. Tag dig den tid, du har brug for. Vil du sove på det, gælder tilbuddet også et par dage efter. Ejerskiftet bliver gennemført i samarbejde med os. Sælg din bil til eksport gennem os og vi tager forbindelsen med et udenlandsk opkøb af biler. Efter du har truffet den endelige beslutning, modtager du en bekræftelse på, at du sælger din bil til os.

4. Hvem er vikøberallebiler.dk?

Vikøberallebiler.dk gør en forskel i forhold til andre, der tilbyder opkøb af biler til eksport. Det skyldes at du får en personlig 30 minutters gennemgang af din bil (vægt lavere end 3.5 tons). Det koster ikke noget – gennemgangen af din bil er helt gratis. Din fordel her er vores hurtighed og fleksibilitet.

Alt hvad du skal gøre er, at du kontakter vores afdeling og fortæller os, at du er interesseret i salg af bil til eksport. I forbindelse med gennemgangen af din bil, gennemgår vi bilens tilstand med henblik på at foreslå en pris. Sælger du bilen til os, tager vi os af ejerskiftet, du skal slet ikke tænke på noget i forbindelse med at sælge bil i udlandet

Alt det med udlandet sørger vi for. Når du har accepteret vores tilbud på din bil, bliver betalingen foretaget ved hjælp af en sikker overførsel til din konto. Vi er kort og godt den ideelle løsning for dig i forbindelse med opkøb af biler til eksport. Du slipper for alt det besværlige med selv at skulle gøre tingene både herhjemme og i udlandet.

5. Sælg bil til eksport - Kontakt vikøberallebiler.dk

Din online booking foregår ved at klikke videre fra linket ”Angiv din bils data”. Når du kommer til bilgennemgangen, skal du medbringe følgende dokumenter til din aftale.

 • Registreringsattest Del
 • Registreringsattest Del II
 • ID eller pas
 • Alle nøgler eller nøglekort
 • Dine bankoplysninger

Hvis muligt:

 • Seneste synsrapport
 • Servicebog
 • Ekstra vinterdæk/sommerdæk (inklusive fælge)
 • Typeattest/udstyrsliste
 • Aftageligt ekstraudstyr som f.eks. GPS eller aftageligt anhængertræk.

Vi gør det hele simpelt og hurtigt. Vores bileksperter, administration og salg er personale med den bedste uddannelse og de bedste kompetencer. Vi garanterer dig den ideelle løsning, når det kommer til hurtigt og enkelt salg af bil til eksport til en fair og god pris. Vi er den ultimative og informative platform for opkøb og salg af biler til eksport, og hos os modtager du information, vejledning og assistance i forbindelse med opkøb af biler til eksport.