Sælg din bil hurtigt og gratis med vores online bilauktion

Vil du finde den bedste pris for din bil, kommer du til at du bruge meget tid på at køre rundt til forskellige forhandlere. Sælg din bil med vikøberallebiler.dks online bilauktion!

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Du skal selv klare størstedelen af arbejdet med bilauktioner online. Du skal beskrive bilen og tage billeder. Du skal også betale et gebyr for at sælge din bil, i de fleste tilfælde.

Vi tager aldrig et gebyr for at sælge din bil, modsat andre bilauktioner online. Vores service inkluderer en gratis bilvurdering, rengøring af din bil og en salgsannonce. Vi køber alle biler på bare 24 timer og helt uden omkostninger. Book en aftale i vores afdeling, og lad os gøre dit bilsalg nemt for dig.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Bilauktion online kan give dig et hurtigt bilsalg, men det kræver arbejde og koster penge

Online bilauktion

Med bilauktion på nettet behøver du ikke bruge tid på at køre rundt til lokale bilforhandlere, for at finde den bedste pris.

Du kan få en bedre pris for din bil med en bilauktion online, end du kan hos din lokale forhandler, fordi der er flere købere, der byder på din bil samtidig. Det er også hurtigere, da du ikke skal bruge tid på at forhandle pris med mulige købere. Du sætter en mindstepris, og din bil bliver sat til salg på den næste auktion. Der kan gå op til en uge, inden der er plads til din bil på en auktion. Bliver din mindstepris opnået, kan du sælge din bil.

Bilauktion online giver dig et hurtigt salg uden at forlade huset, men du skal være opmærksom på at det stadig kræver en del arbejde. De fleste bilauktioner online sørger for slutseddel og betaling mellem dig og køber, men du skal selv klare resten af arbejdet. Du skal for eksempel selv bruge tid og penge på at gøre din bil grundigt ren. Du skal også selv oprette en salgsannonce for din bil, for det meste. Det betyder, at du skal tage billeder af din bil og lave en beskrivelse af den også med eventuelle fejl. Jo mere du beskriver din bil, jo større er sandsynligheden for, at køber ikke får afslag i prisen. For at tage billeder og oprette annoncen skal du i alt regne med at bruge mindst 4 timer.

2. Husk at regne gebyret med, når du sælger din bil på en online bilauktion

Du skal i de fleste tilfælde betale et gebyr, når du bruger en bilauktion på nettet for at sælge din bil, selvom du normalt kan få et hurtigt salg. Gebyret afhænger af, hvilken auktion du anvender, og hvor meget din bil er værd, men du skal normalt regne med at betale mellem 1.495 kr. og 4.400 kr. for at sælge din bil. Nogle auktioner tager et fast gebyr for hver priskategori. Ved priskategori bliver bilerne delt op efter hvor meget de er værd, så der er et gebyr for biler med en værdi op til 10.000 kr, en anden for biler med en værdi fra 10.000 til 50.000 kr. osv. Andre bilauktioner tager en procentdel af salgsbeløbet, hvilket normalt er 10%. Du kan betale online auktionen omkring 2.500 kr. for at klare alt papirarbejdet, hvis du ikke selv vil ordne det. Det koster omkring 700 kr at få online auktionen til at ordne omregistreringen for dig.

Det kan være svært at beregne, hvor mange penge du egentlig får for din bil ved en online bilauktion, med de mange forskellige gebyrer der hører til. Det kan være du får 3.000 kr. mere for din bil på auktion, men hvis du så skal betale et gebyr på 4.000 kr, får du alligevel ikke den optimale pris for din bil og har et underskud på 1.000 kr.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Sælg din bil online i 3 lette trin på vikøberallebiler.dk’s online bilauktion

Spar tid og penge, og sælg din bil på vores online bilauktion! Du kan klare hele salget i 3 lette trin:

  • Besøg vores hjemmeside og book en aftale på dit foretrukne tidspunkt.
  • Kom ind ud vores afdeling og få en gratis bilvurdering. Når vi har vurderet din bil, får du vores bud. Vælger du at tage imod, sætter vi straks din bil til salg på vores online bilauktion.
  • Din bil bliver solgt inden for 24 timer. Når den er solgt, kommer du ud i vores afdeling igen, og vi afslutter salget samme dag.

Vi tager aldrig et gebyr for at sælge din bil, så du behøver ikke bruge tid på at beregne, om det faktisk kan betale sig at sælge til os. Når vi sælger din bil, beholder du 100% af salgsprisen.

Du skal heller ikke bruge tid eller penge på at gøre bilen salgsklar eller på at oprette en annonce. Vi tilbyder en gratis rengøring, inden vi sælger din bil, du skal bare komme ind på vores afdeling, med din bil som den er. Her klarer vi alt for dig. Vi vurderer din bil, tager billeder af den og skriver en salgsannonce. Når vi har solgt din bil, tager vi os af alt papirarbejdet, inklusive omregistrering, helt gratis. Med vores online bilauktion får du et hurtigt, nemt bilsalg til den bedst mulige pris.