Undgå besvær ved eksport af bil, vikøberallebiler.dk gør alt for dig

Har du overvejet at sælge din bil til eksport, skal du følge SKATs regler nøje for at modtage din tilbagebetaling af registreringsafgiften.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Du kan ofte få mere for din gamle bil i udlandet, men det indebærer en del arbejde at eksportere en bil, specielt en ældre bil. Der er flere trin, du skal følge nøje for at få registreringsafgiften tilbage, når du eksporterer din bil, og det kræver meget af din tid og en stor indsats fra dig.

vikøberallebiler.dk hjælper dig med at få din bil eksporteret din bil til udlandet, uden du behøver alt besværet med papirarbejdet og indberettelse til SKAT. Du booker bare en aftale i en af vores afdeling, og vi klarer resten

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Eksport af bil kræver både tid og arbejde

Eksport bil skat

Når det er på tide at skifte din gamle bil ud med en ny, gælder det selvfølgelig om at få den bedst mulige pris for den gamle.

Har din bil fået et par skrammer, eller har den kørt mange kilometer, kan det være svært at få en god pris for den i Danmark. Det er ofte muligt at få en bedre pris for en brugt bil i andre EU lande, men du skal sørge for at have alt dit papirarbejde i orden, hvilket godt kan være lidt af en jungle. Du skal sørge for at have styr på datoer, og det hele skal gøres i den rigtige rækkefølge, før du kan få din penge tilbage.

2. Her kan du læse den vejledning SKAT har lavet, når du vil eksportere din bil

Det er kompliceret at registreringsafgiften tilbage ved eksport af bil, specielt hvis det er en ældre bil, og du skal nu spørge dig selv: “gider jeg det besvær?”. Når du eksporterer din bil, skal du helt klart søge om tilbagebetaling af registreringsafgiften, ellers kan det slet ikke betale sig. Du skal være forberedt på, at det kræver en del tid og planlægning.

Her er et overblik over de regler fra SKAT, du skal anvende for eksport af bil:

Biler over 10 år eller biler der har været afmeldt i et år skal gennem et udvidet registreringssyn for at bekræfte, at de er i registreringsklar stand. Synsrapporten må ikke være mere end fire uger gammel, når du anmelder bilen til eksport.

14 dage inden du eksporterer bilen, skal du bede om en værdifastsættelse. For at få en værdifastsættelse skal du logge ind på Motorregistret med NemID eller Digital Signatur og udfylde alle skærmbillederne.

Find et motorcenter eller en nummerpladeoperatør og aflevere dine nummerplader.

Herefter skal du indsende følgende dokumenter til SKAT:

  • Dokumentation for ejerskab (Registreringsattest)
  • Dokumentation for salg (f.eks. slutseddel, faktura)
  • Dokumentation for udførelsen

Efter ca. 3 uger vil du modtage udbetaling af registreringsafgiften på din Nem-konto

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Tidslinje over eksport af bil

Der er flere ting der skal klares inden for et bestemt tidsrum, hvis du vil sælge din bil til eksport og samtidig modtage tilbagebetaling af registreringsafgiften. Her ser du en tidslinje over de ting du skal klare, for at modtage godtgørelsen fra SKAT.

1/8/2017 - 4 uger før eksport

Bilen skal gennem udvidet registreringssyn

15/8/2017 - 2 uger før eksport

Bed om værdifastsættelse

30/8/017

Eksport af bil

31/8/2017

Aflever nummerplader

1/9/2017

Indsend dokumenter til SKAT

22/9/2017 - 3 uger efter SKAT har modtaget dokumenter

Modtagelse af godtgørelse fra SKAT

4. Bil eksport? Lad os hjælpe dig med at sælge bilen

Heldigvis behøver du ikke eksportere din brugte bil for at få den bedste pris for den. Du kan sælge din bil til vikøberallebiler.dk i stedet! Når du sælger din bil til os, slipper du for unødvendig bøvl og besvær, og du er samtidig sikker på at få den aktuelle markedspris for den. Vi tager os af alt papirarbejdet og sørger for omregistreringen. Du skal bare aflevere din bil, registreringsattest og nøgler, så klarer vi resten.

Du behøver ikke bruge tid på at køre rundt til forskellige forhandlere for at få det bedste købstilbud. Vi har over 20.000 købere i Danmark og Europa, vi kan derfor vise din bil til flere købere på en gang. Alle biler har interesse, og det gør ikke noget, at din bil er gammel eller beskadiget. Det er ikke nødvendigt at bruge tid og penge på istandsættelse, vi køber din bil, som den er. Vi tager os ovenikøbet af bilsynet, hvis det er nødvendigt.

5. En præcis bilvurdering er vigtig ved eksport af bil

Er du i tvivl om, hvor meget din bil egentlig er værd? Vi tilbyder en gratis og uforpligtende bilvurdering, som en del af vores omfattende service! Book en aftale online og kom ind på vores afdeling allerede næste dag. Vores medarbejder undersøger din bil grundigt og fortæller dig nøjagtig, hvad den er værd i dens aktuelle stand. Herefter kan du finde ud af, om du har lyst til at eksportere din bil eller sælge den til os. Der går ikke mere end 30 minutter, inden du modtager vores bud, og er du tilfreds med den pris, kan du sælge bilen til os. Du har altid tid til at overveje, om du vil tage imod vores bud, så du kan komme igen dagen efter og sælge bilen til os.

Når du sælger din bil til os, i stedet for at eksportere din bil, slipper du for en langtrukken og besværlig salgsproces. På bare få dage kan vi vurdere og købe din bil. Betalingen foregår via bankoverførsel, og pengene går typisk ind på din konto et par hverdage efter. Med andre ord, du kan få vurderet og solgt din bil, samt modtage betalingen for den på en uges tid. Besøg vores afdeling og book en aftale for at starte dit bilsalg i dag!