Har du gæld i bil? Sælg din bil til vikøberallebiler.dk!

Når du har gæld i bil, er det svært at sælge din brugte bil. Sælg din bil til os og lad os klare alt arbejdet! Vi køber din bil og tilbagebetaler restgælden.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Det er svært at sælge en bil med gæld i, da det er risikabelt for køberen. Mange private købere vil ikke købe en bil, der er belånt, da panthaveren kan forlange bilen tilbage, hvis du som sælger ikke betaler gælden.

Som sælger skal du gøre køberen opmærksom på eventuelt gæld i bilen, ellers kan risikere du en retssag. Det er ligeledes også muligt at køberen vil ophæve salget.

Udgå alt besværet og book en aftale i en af vores afdelinger, vi betaler restgælden til banken, og resten udbetaler vi til dig.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Gæld i bil er problematisk for både køber og sælger

En man sidder i en bil med åben bildør og pung, hvor der ikke er penge i og tænker, kan jeg sælge, når jeg har gæld i bil

Det er aldrig nemt at sælge en brugt bil, og det er endnu sværere, når der er gæld i bilen. Restgæld i biler er problematisk både for køber og dig som sælger. Når du som sælger har pant i bilen, er du er forpligtet til at oplyse køberen om dette, inden du sælger bilen. Du risikerer at blive anmeldt for bedrageri, når du ikke fortæller køberen om gæld i bilen. Det kan endda ende med en retssag, hvis køberen melder dig til politiet, så du skal altid huske at oplyse om gæld i bilen.

Køberen kan kræve, at handlen skal gå tilbage, hvis du sælger du en bil med restgæld, som du ikke kan betale. Det er en besværlig og tidskrævende proces for dig som sælger, hvis du ikke længere har de penge, som køberen har betalt for bilen. Har du ikke pengene, bliver du nødt til at tage et lån i banken, for at betale købesummen tilbage.

Har du ikke mulighed for at skaffe pengene, kan køberen melde dig til politiet, og du risikerer hermed en retssag. Som sælger vil du selvfølgelig gerne vide med sikkerhed, at din bil er solgt. Det er aldrig godt at stå i den situation, at køberen vil have at handlen skal gå tilbage på grund af gæld, når du ellers troede, du havde solgt din bil. Det koster dig tid og energi, og du har igen en bil, du skal af med.

2. Derfor er købere forsigtige med at købe bil med gæld

En bil med gæld kan også medføre alvorlige problemer for køberen, og de har derfor god grund til at være forsigtige med at købe en bil med gæld. Når du har pant i bilen, og du sælger den, er det den nye ejer, der er ansvarlig for den resterende gæld. Det betyder at banken eller panthaveren kan forlange bilen tilbage, selv om den er solgt videre, og så er det den nye ejer, der risikerer at miste bilen og ikke dig.

Køberen af din bil har to valg, enten kan han betale gælden af, hvis han vil beholde bilen, eller også kan han aflevere den til panthaver. Uanset hvad køber gør, har han kun mulighed for at henvende sig til dig, for at få sine penge igen. Vælger køberen at betale din gæld, for at beholde bilen, er det ikke garanteret, at han får pengene igen, da du måske ikke længere har pengene. Selv hvis køberen har fået et underskrevet gældsdokument på gældens beløb, er det ikke garanteret, at han får pengene tilbage, så spørg dig selv, hvorfor vil køberen løbe den risiko? Når der er mulighed for, at skulle betale en andens gæld, eller endda miste bilen, er det klart at så mange købere fravælger biler med restgæld.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Restgæld i bil er ikke et problem, når du sælger din bil til vikøberallebiler.dk

Undgå besværet og usikkerheden med restgæld i biler og sælg din bil til os! Vi køber gerne biler med restgæld, og vi sørger for at gælden bliver indfriet med det samme. Sælger du bilen til os, tilbagebetaler vi gælden og sørger for, at du får udbetalt resten af salgsbeløbet hurtigt og ukompliceret.

Du behøver ikke bruge tid på at finde en køber, der er interesseret i din bil med gæld i. Du behøver heller ikke tage dig af papirarbejdet, der er forbundet med gælden. Når du har solgt din bil til os, ved du, at gælden er betalt, og du er derfor sikker på, at vi ikke kræver, at handlen går tilbage. Du er desuden sikker på, at dit bilsalg ikke kommer til at føre til en retssag.

Overstiger gælden bilens værdi er det heller ikke et problem. Når vi har købt din bil, sender vi dig en faktura, hvor du betaler differencen. Når vi har modtaget betalingen for differencen, indfrier vi gælden for dig. Har du gæld i bil og vil sælge den hurtigt og uden besvær, så sælg din bil til vikøberallebiler.dk.

Gratis bilvurdering på bare to trin