Sælg bil hurtigt og gratis til vikøberallebiler.dk

Skal du hurtigt af med din bil, og har du ikke lyst til at betale et salær for at få den solgt med det samme? Sælg din bil på bare 30 minutter til vikøberallebiler.dk.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Vil du ikke betale 1.400 - 4.300 kr. for et hurtigt bilsalg? Sælg din bil hurtigt og gratis til vikøberallebiler.dk! Du får en gratis bilvurdering og en ekstraordinær service. Vi klarer også rengøring, istandsættelse af bilen og papirarbejdet.

Straks efter din bilvurdering, opretter vi din bil på vores online database. Sælg din bil hurtigt for der går bare 30 minutter, inden du modtager vores endelige bud på din bil. Besøg vores hjemmeside, book en aftale og sælg bil hurtigt og gratis til os.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Sælg bil hurtigt, og undgå de almindelige faldgruber ved salg af bil

Sælg bil hurtigt og gratis

Søger du på “sælg din bil hurtigt” på nettet, finder du flere online platforme, der tilbyder at sælge din bil på kort tid. Du skal være opmærksom på, at der meget ofte er restriktioner på, hvilke biler købes. Restriktioner på bilerne kan være alder, mærke eller inden for et bestemt beløb. Sælg din bil og sælg din bil gratis er svært, hvis du ikke har en bil, der lever op til restriktionerne.

En del tænker, at en online bilauktion er det bedste valg, og det gør du måske også, for at sælge din bil hurtigt. Det lyder også meget enkelt, at du kan finde en køber på 3 dage, men der er en sandsynlighed for, at du skal betale et salær. Det salær, du skal betale, kan afhænge af, hvor meget du gerne vil have for din bil, ellers tager udbyder af onlineauktionen et fast salær. Det er ikke unormalt, at salæret er 1.400 kr. eller mere.

Sælger du din bil på en online bilauktion, beskriver du selv din bil. Først efter den er solgt, bliver den undersøgt af en synsmand, og viser det sig at der er mangler, som du ikke var klar over da du beskrev bilen, kan det medføre et afslag i prisen. Vi begynder med en komplet vurdering af din bil, inden vi køber den, og ved derfor præcis hvor meget den er værd. Du undgår derfor ubehagelige overraskelser, efter bilen er solgt, da du ved at din bil er solgt til den rigtige pris. Sælg bil gratis, hurtigt og uden problemer, når du booker en aftale hos vikøberallebiler.dk. Modsat de fleste online bilauktioner, tager vi aldrig et salær for at sælge din bil. Vi køber din bil på bare 30 minutter og tilbyder en fair pris for din brugte bil.

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Sælg din bil gratis på 30 minutter med vikøberallebiler.dk

Sælg din bil hurtigt og gratis og lad vikøberallebiler.dk klare dit bilsalg for dig. Da vi har adgang til et bredere netværk af købere, har vi muligheden for at sælge din bil hurtigt og til den optimale pris. Modsat de fleste online bilauktioner, hvor omkring 2.000 - 3.000 købere byder på din bil, har vi mere end 20.000 købere i vores netværk. Muligheden for at finde en køber til lige netop din bil er derfor højere hos os.

Vi tilbyder ikke kun et gratis bilsalg, du får også adgang til alle vores serviceydelser helt uden omkostninger. Vores bilvurdering er helt gratis, uanset om ud vælger at sælge din bil. Du skal heller ikke bruge penge på professionel rengøring af din bil, vi køber din bil som den er og klarer rengøringen for dig.