Spar tid ved salg af bil med vikøberallebiler.dk og penge

Du kan måske tjene 5.000 kr. eller lidt mere, når du sælger din bil privat, men det kræver langt mere arbejde, og processen koster dig penge.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Med salg af bil privat skal du bl.a. sørge for rengøring af din bil. Er der noget, der skal repareres, skal du også betale for det, og du bruger en del tid på at tage billeder og skrive en god salgsannonce. Derudover skal du også besvare spørgsmål fra købere, og de vil prøvekøre bilen.

Selv når du har gjort din bil salgsklar, er det ikke sikkert at du finder en køber, specielt hvis du har en gammel bil til salg. Sælg din bil til vikøberallebiler.dk, book en aftalen i en af vores afdelinger og få et hurtigt brugt bil salg til en konkurrencedygtig pris.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Med et privat salg af bil bruger du tid og penge på at gøre din bil salgsklar

Salg af bil

Inden du beslutter, hvordan du vil sælge din bil, skal du tænke på, hvor meget tid og kræfter, du har lyst til at investere.

Sælger du din bil privat, betyder det en masse ekstra arbejde og hermed en lav timeløn for dig, selvom du kan tjene lidt ekstra på bilen. Den gennemsnitlige mindsteløn er 110 kr. i timen, og hvor mange timer kommer du til at bruge på dit bilsalg? Nu kan du regne ud, hvor meget mere du skal tjene, for den ekstra tid du bruger, og husk at regne det ud fra din normale timeløn. Selv hvis du tjener en gennemsnitlig mindsteløn på 110 kr. i timen, bruger du hurtigt så mange timer på dit salg af bil, at det ikke kan betale sig.

Inden du kan sælge din bil, skal den være salgsklar. Når bilen er rengjort og i top stand, kan du få 5.000 kr. mere for din brugt bil salg. Du skal bruge lang tid på at få den pinlig ren, både udvendig og indvendig. Du kan klare det store arbejde selv, men det tager omkring 2-4 timer, måske længere. Du skal vaske bil og fælge, voksbehandle, støvsuge kabinen, dampvaske vinyl og plastik, samt meget mere. Det er ikke kun rengøringen der tager tid, tænk også på alle de rengøringsmidler og tilbehør, du skal bruge. Du skal også bruge tid og penge på at købe rengøringsgrej, hvis du ikke allerede har det.

Vikøberallebiler.dk

  • Rengøring:
  • Undersøgelse af bil:
  • Annonce og billeder:
  • Fremvisning:

Privat bilsalg

  • Rengøring:
  • Undersøgelse af bil:
  • Annonce og billeder:
  • Fremvisning:

2. Rengøring og brugtbiltest koster dyrt

Gider du ikke klare rengøringen selv, kan du betale for at få bilen rengjort professionelt, det koster op til 4.499 kr. Hos nogle bilplejecentre koster det ekstra, hvis du har røget i bilen, eller hvis du har haft kæledyr med, da lugten er svær at komme af med. Du sparer besvær, men ikke tid ved at få din bil gjort ren af en professionel. Du slipper for arbejdet, men du bruger tid på at køre ud til bilplejecentret, hvor du skal sidde og vente, indtil din bil er klar.

Rengøring er ikke det eneste du skal tænke på, bilen skal også være fri for defekter og mangler. Udover værkstedsregningerne, bruger du din fritid på at køre på værksted og vente på, at bilen er færdig. Tager det en dag eller mere at reparere din bil, må du undvære den i tidsrummet.

Med salg af brugt bil bør du altid få lavet en brugtbiltest, selvom du ikke mener, din bil har defekter. De fleste købere tør ikke købe en bil privat uden en brugtbiltest, da der ikke er garanti på bilen. Det koster 2.820 kr. at få lavet brugtbiltesten, og det tager omkring 3 timer. Udover de 3 timer det tager at få lavet testen, skal du også bruge tid på at køre til og fra testcentret.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Salg af bil privat kræver meget arbejde og garanterer ikke et salg

Når bilen er klar til salg, skal du skrive en salgsannonce. Du skal have taget nogle ordentlige billeder af bilen både udvendig, indvendig og fra flere forskellige vinkler. Når du har billederne, skal de redigeres, så de ser professionelle ud. Her skal du regne med mindst en times arbejde. Nu kommer du til salgsannoncen. De fleste bilsalg hjemmesider kræver, du udfylder flere felter med bilens tekniske data, samt skriver en detaljeret og nøjagtig beskrivelse af bilen. Du skal afsætte 1-3 timer for at skrive og indrykke annoncen.

Du står for al kontakt med mulige købere ved privat salg. Du bruger dine aftener og weekender på at fremvise din bil og tage med på prøvekørsler. Husk, bilen skal være salgsklar, hver gang den fremvises. Det betyder, du skal sørge for, den er nyvasket og støvsuget. Du også bruge tid på at kontrollere køberens kørekort, inden bilen prøvekøres. Hver gang en mulig køber kommer, skal de bruge tid på at undersøge bilen, og du skal besvare spørgsmål. Herefter kommer prøveturen, så du skal regne med at afsætte mindst en time til hver fremvisning.

Der er mere end 100.000 biler til salg på det private marked, og det er svært at finde en køber, når der er mange lignende biler til salg. Det er derfor ofte nødvendigt at sænke prisen på din bil, så den virker attraktiv til en køber. Timerne løber hurtigt op med alt det, skal du ordne ved privat salg af brugt bil, og du ender med at bruge mindst 15-20 timer på at få solgt din bil, hvis den bliver solgt hurtigt. Med en timeløn på 175 kr. vil din tid bare koste 3.500 kr., så fortjenesten vil ikke være stor, og har du ikke lyst til at bruge din tid på venner, familie eller motion i stedet for? Vil du slippe for at bruge al din fritid på salg af bil, så sælg din brugte bil til vikøberallebiler.dk.

4. Et nemt og hurtigt bilsalg klarer vikøberallebiler.dk for dig

Salgskontrakt-bil

Find den rigtige balance mellem en god salgspris og minimalt arbejde ved at sælge din bil til vikøberallebiler.dk. Du behøver ikke investere tid eller penge i dit bilsalg, vi klarer salg af brugt bil nemt og gratis. Du skal hverken bruge tid eller penge på at gøre din bil salgsklar. Vi køber din bil i dens aktuelle stand og klarer rengøringen helt uden omkostning, og har din bil skader er det heller ikke et problem, vi køber din bil som den er og udbedrer eventuelle skader.

Når du sælger din bil til vikøberallebiler.dk, behøver du ikke bruge din tid på at lave en salgsannonce, den laver vi for dig. Vi tager også professionelle billeder af din bil. Du behøver heller ikke bruge dine aftener og weekender på fremvisninger og prøveture, vi står for alt kontakt med købere.

Vi kan tilbyde en attraktiv pris for din bil, da vi finder en køber til din bil. Her har flere tusinde forhandlere i Danmark og Europa mulighed for at byde på din bil, og du får derfor den optimale pris på 30 minutter Vi køber alle biler, også gamle biler, og vi betaler altid en fair pris for din bil. Salg af bil med vikøberallebiler.dk giver en god pris, med minimalt arbejde og betyder mere fritid til dig.