Har du en gammel bil til salg? Den køber vikøberallebiler.dk

Det er aldrig nemt at have en gammel bil til salg, og det bliver kun sværere med tiden, når bilen bliver ældre. Vi hjælper dig med at sælge din gamle bil!

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Det er en udfordring at sælge en ældre bil, da den udgør en større risiko at købe, både for private købere og forhandlere, da sandsynligheden er, at bilen er mere slidt og kommer til at koste mere i værkstedsregninger. Det er især tilfældet, hvis din gamle bil har kørt mange kilometer og er slidt.

Undgå alt det besvær der er forbundet med salg af gammel bil og sælg din bil til os. Vi køber alle slags biler også gamle biler med et højt kilometertal. Viser din ældre bil tegn på slitage, er det heller ikke noget problem, vi køber din bil, som den er.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Derfor er det svært at sælge en gammel bil

Gammel bil

Det er en stor udfordring at finde en, der er interesseret i at købe din gamle bil. Det er specielt svært at finde en forhandler, der vil byde på en gammel bil, da det er for risikabelt.

Ifølge købeloven skal en forhandler yde en reklamationsret på 2 år, så en gammel bil udgør en større risiko, da det er mere sandsynligt, at noget går galt. Det er også sværere for en forhandler at sælge en brugt bil videre, specielt da de også skal tjene på videresalget og ofte skal lave en garantiperiode. Kan forhandleren ikke sælge din bil med det samme, står den på lager og taber endnu mere i værdi.

Med en gammel bil har du typisk bedre held med at finde en privat køber, men du skal være forberedt på, at det kommer til at tage længere tid. Der er mange brugte biler på markedet, og gamle biler til salg har svært ved at konkurrere på det private marked, da de ikke er et attraktivt køb i forhold til en nyere bil. En privat køber vil sandsynligvis også prøve at forhandle prisen ned, da de forventer, at en gammel bil kommer til at koste mere i vedligeholdelse end en nyere bil. Ældre biler har normalt også kørt flere kilometer end en nyere bil, og et højt kilometertal er en god indikator for, hvor slidt bilen er, og hvor længe den holder.

2. Undgå besværet og sælg din gamle bil til vikøberallebiler.dk

Spar tid og slip for arbejdet samt besværet der hører til et bilsalg. Sælg din gamle bil til os og lad os klare alt arbejdet. Vi køber din brugte bil, uanset hvor gammel den er, og hvor mange kilometer den har kørt. Alle mærker og modeller har interesse, og du behøver ikke engang klargøre bilen før salget, vi køber den, som den er.

Inden vi køber din bil, sørger vi for en grundig bilvurdering, så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige pris for din bil. Udover model, alder og kilometertal, kigger vi også på din bils aktuelle stand og ekstraudstyr. Efter vurderingen tager vi billeder af din bil og skriver en detaljeret beskrivelse, som vi anvender til salgsannoncen. Vi vil straks dele din salgsannonce med vores bilkøbere.

Vi har et netværk med over 20.000 bilkøbere i hele Europa og kan derfor hurtigt finde en køber til din gamle bil. Du slipper for at have en gammel bil til salg i flere måneder, når du sælger din bil til os. Kom ind i en af vores afdelinger og start dit bilsalg med det samme! Vi køber din bil efter vores vurdering, som tager ca. 30 minutter, og sørger selvfølgelig for en sikker betaling senest et par dage efter.