Tre ting der kan gå galt ved privat salg af bil

Der er flere ting, der kan gå galt ved privat salg af bil. Vi oplyser bare tre af de ting, du skal være forberedt på, når du vil sælge din bil privat.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Privat salg af bil er ikke uden risiko, og du skal vide, hvad du laver, inden du går i gang. Du skal have styr på, hvordan bilen bliver omregistreret, og du skal vide, hvordan købere kan snyde med betalingen. Du skal også selv huske at lave slutsedlen

Du undgår al risiko, når du sælger din bil til vikøberallebiler.dk i stedet! Vi garanterer et enkelt forløb og et helt sikkert bilsalg. Sælg din bil, så du slipper for usikkerhed og stress, der ellers hører til privat bilsalg.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Salg af bil privat og omregistrering, hvordan sørger jeg for det sker?

Privat salg af bil

Ved salg af bil privat står køberen for at omregistrere bilen. Køberen har tre uger til at ordne omregistreringen, men der er risiko for, at det sker til tiden.

Så længe bilen står i dit navn, er det dig, der har ansvaret for den. Det vil sige, hvis køberen kører galt, får en bøde eller kasserer bilen ulovligt, er det dig der hænger på udgifterne. Du ender også med at betale forsikringen for køberen, når bilen ikke bliver omregistreret, og du ikke gør dit forsikringsselskab opmærksom på, at bilen er solgt. Du skal derfor sikre dig, at omregistreringen sker med det samme.

2. Bilsalg privat, hvordan sørger jeg for for sikker betaling?

Du risikerer, at køberen vil prøve at snyde med betalingen. Der er flere forskellige betalingsmetoder, som bliver anvendt i forbindelse med et privat bilsalg, der ikke er 100% sikre.

Du skal være opmærksom på, at Paypal og Western Union ikke er sikre betalingsmetoder, da du ikke ved, om der er dækning for beløbet. Det er rigtig nemt at forfalske en kvittering for overførte penge. Selvom køberen rent faktisk overfører pengene, ved du først, om der er dækning for beløbet efter et par dage. På det tidspunkt har du allerede overdraget bilen til køberen. Af samme grund bør du heller ikke acceptere checks som betaling.

Kontanter er problematiske, når det handler om større beløb. Du ved ikke, om sedlerne er ægte, eller hvordan du får pengene sikkert i banken. Den betalingsmetode, som er helt sikker er bankoverførsel. Her ser du pengene gå ind på din konto med det samme, og du ved, om der er dækning.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Slutseddel bil privat, hvordan får jeg lavet den?

Der er et hav af papirarbejde, der skal ordnes, når du vil sælge bil privat. Udover omregistreringen skal du også have en ordentlig slutseddel på plads, inden du overdrager bilen til den nye ejer. Har du ikke en korrekt slutseddel, når du sælger bilen, risikerer du, at køberen forsøger at opkræve penge for eventuelle skader eller mangler.

4. Undgå besværet ved at sælge bil privat - sælg din bil til os

Undgå at stresse over papirarbejde, når du sælger din bil til os! Når vi køber din bil, er du ikke ansvarlig for noget papirarbejde. Vi forbereder en professionel slutseddel, og tager os af betalingen. Vælger du at sælge din bil til os, sørger vi altid for at omregistrere den med det samme, så du slipper for bekymring. Så snart bilen er solgt ved du, at du ikke længere er ansvarlig for den. Du skal bare booke en aftale i vores afdeling, og komme ind med din bil, samt registreringsattest og servicebog. Når vi køber din brugte bil, betaler vi altid med sikker bankoverførsel, så du ved at der ikke er risiko for svindel. Vi begynder overførslen med det samme, og pengene står på din konto efter få dage.