Bilsalg København, vi gør alt arbejdet med at få din bil solgt

Der er meget du skal overveje, inden du sælger din brugte bil. Du skal bl.a. vide, hvor meget din bil er værd, og om den skal sælges privat eller til forhandler.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Salg af bil til privatperson kræver mere tid og arbejde, da du er selv ansvarlig for hele salgsprocessen. Du skal tage billeder, skrive en annonce og arrangere prøvekørsler. Det er lettere at sælge til en forhandler, men her du skal køre rundt og tale med forskellige forhandlere for at finde en, der vil betale din ønskede pris.

Bilsalg i København behøver ikke være besværligt. Book en aftale og sælg din bil til vikøberallebiler.dk. Vi laver en vurdering af din bil på ca. 30 minutter gratis og efterfølgende er valget dit, om du vil sælge din bil til os.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Salg af brugte biler i København er ikke uden besvær

Bilsalg København

Mange danskere vælger i dag at sælge deres brugte bil privat, ofte ved hjælp af online platforme. Privat bilsalg er dog ikke uden problemer, og det kræver en større indsats fra dig som sælger.

Når du sælger din bil privat, er du selv ansvarlig for hele salgsprocessen. Du skal sørge for, at bilen er bragt i salgsklar stand, det vil sige, den er rengjort, og eventuelle skader er udbedret. Du skal også selv vurdere, hvad din bil er værd og lave annoncen. Når du har taget billeder af bilen, skrevet en beskrivelse og offentliggjort annoncen, står du for al kontakt med mulige købere. Du arrangerer selv fremvisninger og prøvekørsler, og finder du en køber, skal du selv klare alt papirarbejdet.

Overvejer du at sælge din bil til forhandler, skal du være opmærksom på, at det ikke er alle biler, der har interesse. Der er forhandlere, der kun er interesseret i biler, der ikke er ældre end år 2000. Mange forhandlere er heller ikke interesseret i biler med et højt kilometertal, for eksempel over 250.000 km. Med et bilsalg i København skal du brug lang tid på at køre rundt til de mange forhandlere i København for at finde en køber.

Samtidig må du højst sandsynligt nøjes med en lavere pris, end hvis du solgte bilen privat, da forhandleren selv skal sætte bilen i stand og tjene på at sælge den videre.

2. Bilsalg København, slip for besværet når du sælger den til os

Sælger du din bil til vikøberallebiler.dk, behøver du slet ikke tænke på, hvor gammel din bil er, da vi køber alle årgange. Det gør heller ikke noget, hvilken stand din bil er i, når du sælger din bil til os. Vi viser hurtigt din bil til flere tusinde forskellige købere i Europa, og du får en attraktiv pris for din bil uanset alder eller stand. Samtidig slipper du for besværet ved at sælge til en privatperson. Når vi køber din bil, ved du, at du sælger til en professionel bilforhandler, og at hele handlen foregår i tryghed.

Gratis bilvurdering på bare to trin

Spar tid og arbejde og sælg din brugte bil til vikøberallebiler.dk! Når vi køber din bil, gør vi alt arbejdet for dig. Du skal bare booke en aftale online og komme ind i vores afdeling, så klarer vi resten. Du behøver ikke engang sætte din bil i stand, vi køber bilen som den er. Vi begynder med en udførlig undersøglese, hvor vi kigger på alle aspekter af din bil. Her er det ikke kun model, kilometertal og årgang der gælder, vi tager også højde for bilens stand og ekstraudstyr. Undersøgelsen hjælper os til at vurdere din bil og beregne dens aktuelle salgsværdi.

Du behøver ikke bruge tid og penge på at sætte din bil i stand, vi køber den, som den er. Alle biler har interesse, også gamle og beskadiget biler eller biler der har kørt mange kilometer. Vi køber endda skrotbiler, og biler der ikke længere kan køre. Er din bil usynet, er det heller ikke noget problem, vi sørger for bilsyn, hvis det er nødvendigt. Så snart vi har vurderet din bil, modtager du vores på din bil og hele processen tager omkring 30 minutter. Med flere end 20.000 bilkøbere, spredt over hele Europa, kan vi hurtigt få den optimale pris for din bil.