Bilsalg er nemt med vikøberallebiler.dks bilauktion

En bilauktion er en god måde at sælge din bil på, men der er ting, du skal være opmærksom på, inden du går i gang.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Der er mange bilauktioner finder kun sted en gang om ugen, og der er auktioner, der kun har plads til et begrænset antal biler hver gang. Andre auktioner tager kun bestemte biltyper eller mærker med.

Spar ventetiden og sælg din bil på vikøberallebiler.dks bilauktion! Vi har auktioner i gang hver dag, og vi køber alle biler. Du booker en tid i en af vores afdelinger, så udfører vi for en bilvurdering på ca. 30 min. Sælger du bilen til os, sørger vi for en omregistrering af din bil, helt gratis. Bilauktion i Danmark er nemt med vikøberallebiler.dk.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Ikke alle bilauktioner giver dig et hurtigt salg

Bilauktion

En bilauktion giver dig mulighed for at sælge din bil nemt og hurtigt. Det er dog ikke alle bilauktioner, der finder sted hver dag, og mange er begrænset til en gang om ugen.

I de fleste tilfælde skal du også tilmelde bilen, inden for et bestemt tidsrum før auktionen går i gang. Hvis du ikke når at tilmelde din bil i dette tidsrum, bliver du nødt til at vente i en uge eller mere, før du kan få din bil med på auktion.

Vil du sælge din bil på bilauktion, er der restriktioner, du skal tage hensyn til. På nogle bilauktioner er der kun plads til et begrænset antal biler, så du risikerer, at der ikke er plads til din bil, når du gerne vil sælge.

Der er også auktioner, som kun handler med bestemte biltyper eller mærker. Der er for eksempel auktioner kun for leasingbiler, og andre der kun er for mærkerne Ford eller Mercedes. Du skal derfor bruge tid på at finde en auktion, der passer til din bil, og er der ikke en, må du vente.

2. Nogle gange bilauktion koster tid og penge

Du kan vise din bil til mange købere på en gang ved en bilauktion, og du har derfor bedre chance for at få bilen solgt til en optimal pris. På nogle bilauktioner skal du aflevere bilen inden auktionen, så købere har mulighed for at undersøge bilen, inden de byder på den. Du skal derfor bruge tid på at køre bilen på auktion, undvære bilen i den tid som auktionen tager og hente den igen.

Husk, at du skal altid betale for at sælge din bil på en bilauktion. Det gælder både for online auktioner og auktionshuse for biler. Du skal huske at regne gebyret oveni salgsprisen, når du sælger din bil på auktion, så du er sikker på, at du stadig får en god pris for den.

Gratis bilvurdering på bare to trin

Det er ikke kun dig som sælger, der skal betale gebyr, køberen skal også betale for at bruge en bilauktion, og det er typisk 10% af bilens salgspris. Det betyder, at du ikke altid kan få en bedre pris på en bilauktion, da køberen skal betale gebyr oveni bilens salgspris.

vikøberallebiler.dk

 • Tid: Solgt på 24 timer
 • Antal købere: Over 20.000
 • Gebyr: Ingen
 • Service: Annonce, bilvurdering, rengøring, omregistrering
 • Aflevere bil til auktion: Nej

Online bilauktioner

 • Tid: Op til 72 timer
 • Antal købere: 2.500 - 4.000
 • Gebyr: 1.500 - 4.400 kr.
 • Service: Ingen
 • Aflevere bil til auktion: Nej

Auktionshuse for biler

 • Tid: Ventetid på maks. en uge, herefter et døgn
 • Antal købere: 2.500 - 4.000
 • Gebyr: 400 - 6.000 kr.
 • Service: Bilvurdering
 • Aflevere bil til auktion: Ja

3. vikøberallebiler.dk’s bilauktion giver dig den bedste pris

Sælg din bil på vikøberallebiler.dks bilauktion, så sparer du både tid og penge. Du behøver ikke vente på, at vi har plads til din bil på vores auktion, da vi har auktioner hver dag, og vi tager ikke et gebyr for at sælge din bil heller ikke overfor køber.

Vores bilauktion er åben for købere i over 30 lande, så du kan få en god pris for lige netop din bil. Selvom din bil ikke er attraktiv til en dansk køber, betyder det ikke, at der ikke er en køber i et andet europæisk land, der er interesseret i den. Med over 20.000 købere i vores netværk er der større sandsynlighed for, at vi kan sælge din bil, end hvis du sælger den på en dansk bilauktion, der kun har mellem 2.500 og 4.000 købere.

Vores bilauktion er åben hver dag, og der er ingen restriktioner på, hvor mange biler vi sælger på hver auktion. Vi sælger alle biltyper og bilmærker, så du behøver aldrig vente på, at der er plads til din bil på vores bilauktion.

Vi sætter din bil til salg med det samme, og du betaler aldrig et gebyr for at sælge din bil på vores auktion, hvilket du gør, hvis du sælger via en slet dansk bilauktion.

Udover auktionen tilbyder vi også en personlig bilvurdering, inden du sætter din bil til salg. Vi klarer ovenikøbet også rengøringen og tager os af alt papirarbejdet, når bilen er solgt. Bilauktion i Danmark og Europa, det klarer vi for dig!