Skrotbil – få bilen skrottet uden omkostninger

Mange skrotter bilen uden først at undersøge dens værdi. Vikøberallebiler.dk foretager gratis vurdering af din bil og giver dig derefter en fair pris for den!

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Egentlig er det ikke besværligt at skaffe sig af med en bil. Men de fleste glemmer, at deres skrotbil har en vis værdi, selv om den ikke er i bedste stand. Vikøberallebiler.dk tilbyder gratis vurdering af din bil, også når du overvejer skrotning af bilen.

Først reserverer du en tid i vores afdeling, hvor vurdering tager kun 30 minutter. I forbindelse med dit besøg giver vi dig en personlig undersøgelse af din skrotbil, og hvad du kan sælge den for. Nemt, hurtigt og trygt!

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Har du en skrotbil? Her er de bedste råd til skrotning

Mange bilejere kommer før eller siden til det punkt, hvor bilen skal skrottes. For mange bilejere koster det ganske enkelt for meget at reparere den gamle vogn.

De fleste bilejere kommer uden om problemet ved at sælge den gamle bil til bilforhandleren og derved få rabat på den nye bil eller ved at kontakte en skrothandler. Her er det ofte at du render ind i useriøse bud eller forhandlere, som af forskellige grunde ikke vil købe din gamle skrotbil.

Skrotbil

Kontakter du en autoophugger, kan de forlange, at du skal komme med bilen for vurdering, og selvom du kommer langvejsfra, kan du blot finde ud af, at det ikke er gratis at få din havareret bil vurderet, men tværtimod kun er forbundet med udgifter. Den type af autoophuggere udsteder heller ikke skrotningsattester som bevis for korrekt udført skrotning, herved bliver dit ønske om en korrekt og miljøvenlig skrotning af bil ikke imødekommet.

I Danmark skal biler, der ikke længere kan køre skrottes og afmeldes, men en miljøgodkendt skrothandler eller autoophugger tager ofte penge for at skrotte din bil. Uden en skrotningsattest kan du ikke afmelde din bil og få skrotpræmie. Der er masser af tips at finde på nettet vedrørende skrotning af bil, og det kan være svært at finde ud af, hvad du præcis skal gøre og hvorfor. Du kan også bruge flere timer og dage på at finde en miljøgodkendt skrothandler, der ikke tager betaling for, at du kan komme af med din skrotbil og få skrotpræmien.

Vikøberallebiler.dk har afdelinger til opkøb af biler og bilskrot, og vi er dit bedste alternativ til en privat skrothandler, som tager penge for det. Med vores hjælp kan du få bilen skrottet ikke bare hurtigt og miljørigtigt, men også helt gratis. Uanset om der er tale om en gammel bil, der ikke er blevet synet, en havareret bil med eller uden reservedele, eller en totalskadet bil der er lige til at skrotte, så tager Vikøberallebiler.dk sig professionelt og miljørigtigt af skrotningen, så du slipper for turen til skrothandleren. Vi køber din skrotbil inden for 24 timer og tager os af det hele, lige fra skrotning til papirarbejdet.

Du behøver derfor ikke selv at tage kontakt til skrothandlere eller forhandleren af det pågældende bilmærke, for vi ordner det hele for dig. Vores medarbejdere tager sig af alle dele af skrotningen og afmelder bilen. Du får en fair vurdering af restværdien på din skrotbil, hvilket er beregnet ud fra den stand. Det er 100 % gratis og ligetil for dig at få skrottet din bil hos os. Du sparer tid, besvær og unødvendige skrotudgifter ved at henvende dig til vores dygtige folk hos vikøberallebiler.dk. Vi giver dig en slutseddel og et bevis for skrotningen. Vores kompetente medarbejdere står altid til din rådighed og er til at besvare dine spørgsmål om skrotning.

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Det betaler sig ofte ikke med skrotning af bil hos producenten

Der er bilejere, der bare efterlader deres defekte biler i vejkanten eller steder rundt omkring, uden at deres bilskrot bliver miljørigtigt bortskaffet. Disse bilejere orker ganske enkelt ikke at få bilen repareret, skrottet eller vurderet af en fagperson. Efterlader du din skrotbil, og den bliver afhentet, kommer det hurtigt til at koste meget, for slet ikke at tale om bilforsikringen, som fortsat bliver opkrævet for biler, der ikke er afmeldt. Lækker bilen eksempelvis miljøskadelig benzin, skal den straks tømmes og skrottes. Uden et gyldigt synsbevis og registreringsattest har defekte biler intet at gøre i trafikken. På grund af den risiko er bilfabrikanterne i dag forpligtet til at skrotte gamle biler, og den officielle bilforhandler skal i forbindelse tage gamle biler af det pågældende mærke tilbage.

Det er uklart, om denne tilbagetagningspligt hos bilforhandlerne faktisk er en hjælp for jer bilejere. Uanset hvad skal bilejeren selv afholde udgifter til skrotningen og eventuel afhentning af deres bilskrot. Særligt når du som bilejer skal betale forsikring helt frem til skrotningsdatoen, medfører væsentlige udgifter. Denne skrotningsmetode er besværligt, tager lang tid og koster mange penge, derfor søger mange bilejere efter alternativer eller håber på at kunne få rabat hos skrotfirmaer. Officielle autoriserede autoophuggere er din eneste mulighed for på lovlig vis at få bilen skrotten, også selv om visse firmaer giver udtryk for noget andet. Vi bruger derfor udelukkende anerkendte skrotfirmaer os vikøberallebiler.dk.

3. Den bedste måde at skrotte bilen på er hos vikøberallebiler.dk

Vil du have din skrotbil bortskaffet på en ordentlig måde, skal du enten tage til en certificeret autoophugger eller aflevere bilen hos en officiel forhandler af det pågældende bilmærke. Siden 2007 har alle producenter haft pligt til at tage personbiler tilbage. Her skal du bruge tid på at finde et firma som kan skrotte din bil korrekt for dig.

Skrotbil

Vikøberallebiler.dk giver dig det perfekte miljørigtige alternativ. Vi garanterer at få din skrotbil afmeldt, uanset hvilken stand den er i, så du ikke behøver bekymre dig om at skulle til at betale for ophug. Det gælder for alle biler, også hvis der er tale om en defekt katalysator, eller motoren har givet op. Vi opkøber alle typer køretøjer, uanset stand. Vi sørger for skrotning af din bil og indhenter skrotningsattesten til dig. Vi bruger vores omfattende netværk af vurderingsfolk og eksperter til at bestemme restværdien af hver bil og helt uden beregning. Dermed sparer du ikke bare bortskaffelsesgebyret, men får penge udbetalt for din vogn, som svarer til køretøjets restværdi. Det eneste, vi skal bruge fra dig, er registreringsattesten, som du medbringer til den aftale, du har booket med vores dygtige medarbejdere. Er dokumenterne bortkommet, kan du få et nyt online eller ved motorcentret hos SKAT.

Vi køber din skrotbil uanset hvad. Vi giver dig et fair tilbud på din skrotmodne vogn, så du ikke længere behøver bekymre dig om bortskaffelse eller skrotning. Med vores gratis ydelser sørger vi for at din brugtvogn afmeldes ordentligt ved motorcentret, naturligvis uden det koster dig noget. Har du et billån, kan vi også indfri det. Vi ordner papirarbejdet med banken og indsætter restbeløbet for den gamle bil på din konto. Gør fordel af vores gratis service ved at bestille tid til en aftale, det kan betale sig!