Vi klarer skrotning af bil uden problemer, sælg din bil til os

Når du overvejer at skrotte din bil, skal du tænke på, hvad det indebærer. er flere ting, du først skal have på plads, hvis du vil modtage godtgørelse for skrotningen af din bil.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Du skal finde en godkendt autoophugger, der skrotter din bil på en ansvarlig og miljøvenlig måde. Du skal også have styr på, at bilen er afmeldt og ordne alt det nødvendige papirarbejde for at modtage skrotpræmien for bilen.

Sælg din bil til vikøberallebiler.dk i stedet! Undgå besværet ved skrotning af bil og sælg din skrotbil direkte til os. Vi køber din bil uanset mærke, model eller årgang. Du booker bare en aftale og kommer ind på vores afdeling, så ordner vi resten.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Hvordan kan jeg få skrotpræmien?

Skrotning af bil

Du er selv ansvarlig for at din bil bliver skrottet lovligt, når den ikke længere kan køre. Der er mange autoophuggere, der reklamerer med en høj skrotpræmie, men du har ingen garanti for, at de skrotter bilen forsvarligt. Du skal derfor finde en registreret autoophugger eller tage din bil med til en forhandler, der samarbejder med en miljøgodkendtgodkendt ophugger.

Er der tale om en personbil eller mindre varebil (under 3.500 kg.), får du en skrotpræmie, når du skrotter din bil hos en miljøgodkendt autoophugger. Fra det beløb skal du fratrække gebyret for at aflevere bilen til skrotning. Gebyret kan variere afhængig af, hvilken ophugger du bruger. Godtgørelsen for skrotning gælder ikke for biler, der er afmeldt før d. 1. juli 2000.

2. Det skal du gøre, ved skrotning af bil

Det vigtigste er, at du finder en miljøgodkendt ophugger, så du sikrer dig at bilen bliver miljørigtigt skrottet. Bruger du ikke en miljøgodkendt ophugger, risikerer du bøder, hvis din bil senere bliver fundet efterladt i vejkanten. Inden bilen bliver skrottet, skal den afmeldes hos SKAT. Nogle autoophuggere tilbyder at afmelde bilen for dig. Afmelder autoophuggeren bilen, tager de et gebyr, som ofte er min. 250 kr. Du kan også selv gøre det enten hos SKAT eller hos en nummerpladeoperatør.

Afmeldingen er kun det første trin i processen. Når du har afmeldt bilen, skal du aflevere den hos ophuggeren. Her udsteder de et skrotningsattest, som både du og ophuggeren skal skrive under på. Har du ikke en skrotningsattest, kan du ikke søge om godtgørelse for bilskrotningen. Er du ikke bilens sidst registrerede ejer, skal du også medbringe en fuldmagt i dit navn, some er underskrevet af ejeren. Efter bilen er blevet skrottet, indsender du skrotningsattesten til Miljøordning for biler, for at modtage pengene for skrotningen.

Gratis bilvurdering på bare to trin

3. Skrotning af bil klarer vikøberallebiler.dk

Skrotning af bil

Vil du modtage en garanteret pris for din skrotbil, kan du sælge din bil til Vikøberallebiler.dk. Da vi køber alle biler, uanset alder eller stand, skal du ikke bruge tid på at finde en miljøgodkendt ophugger, der vil tage imod din bil.

Spar besværet og sælg din bil til os i stedet! Vi køber din skrotbil og tager os af papirarbejdet for dig. Du skal ikke bruge tid på at finde en miljøgodkendt ophugger og indsende papirer for at modtage din skrotpræmie. Køber vi din bil, sørger vi for at afmelde den, og vi betaler gebyret for omregistrering. Vi begynder betalingsprocessen for din bil samme dag, vi køber den, og du får pengene inde for et par dage. Brug vores sælg hjemmefra funktion i dag og se selv hvor nemt det er!

Gratis bilvurdering på bare to trin