Vikøberallebiler.dk køber også skadet biler, sælg din bil til os

Har du en skadet bil, som du gerne vil af med, kan du vælge at sælge den eller skrotte den, men det er svært at vide, hvad kan bedst betale sig.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

En totalskadet bil er stadig penge værd, og du behøver ikke skrotte den, bare fordi den ikke længere kan blive godkendt ved et bilsyn. Har din bil mindre skader, kan den godt sælges, men du skal beregne nøje, om det kan betale sig at udbedre skaderne, inden du sætter bilen til salg.

Undgå besvær og overvejelser og sælg din skadet bil til vikøberallebiler.dk. Vi køber alle slags skadet biler. Vi er også interesseret i skrotbiler og gamle biler.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Kan skadet biler sælges?

Er din bil totalt udtjent, er det så bedst at skrotte, i stedet for at sælge den. Er bilen ikke udtjent, kan det typisk bedre betale sig at sælge den, men du må regne med at lede længe efter en køber.

Forhandlere køber som regel ikke biler med skader, og hvis de gør, kan du regne med at få en meget lav pris for bilen. En forhandler er ikke interesseret i en bil, som der ikke hurtigt kan sælges videre, og en bil med skader skal først repareres, inden den kan sælges. Desuden skal forhandleren yde reklamationsret på to år jf. købeloven, så en bil med skader udgør for stor en risiko. Du kan vælge at udbedre skaderne, men selv når du har gjort det, er det ikke sikkert, at du får den pris, du vil have for din bil. Det er derfor risikabelt at bruge penge på reparationsarbejde, inden du sælger din bil.

Sandsynligheden for at du finder en privat køber, til en skadet bil, er lille. Private købere er forsigtige med at købe biler, der har skader, da de selv skal betale for reparationer. Det er derfor svært at konkurrere med de mange biler til salg, der ikke fejler noget, og du vil blive tvunget til at sætte prisen meget ned for at finde en køber.

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Skadet biler til salg privat

Mange der har en trafikskadet bil spørger sig selv; kan det betale sig at udbedre skaden? Vil du ikke sænke prisen, er det typisk nødvendigt, at bilen ikke har iøjnefaldende fejl eller mangler. Du er derfor nødt til at udbedre eventuelle skader, inden du sætter bilen til salg. Selv når du har brugt tid og penge på at sætte bilen i stand, er der ingen garanti for, at bilen bliver solgt til din ønskede pris. Klarer du at finde en køber, skal du selv ordne alt der hører til bilsalget.

Sælg din bil med skader til os og få den optimale pris for din bil. Vikøberallebiler.dk køber skadet biler som de er! Sælg din bil til os, uden at bruge tid og penge på dyre reparationer. Alle biler har interesse uanset stand. Vi vurderer din bil og betaler den aktuelle markedspris for den. Vi køber din bil på 24 timer, også selvom den har skader. Med et bredt netværk af bilkøbere, kan vi vise din bil til flere tusinde købere på en gang, og du får derfor den bedst mulige pris for din bil.