Har du en bil til skrot købes den – nemt, hurtigt og sikkert

Er din bil til skrot, ved du ikke, hvad du skal gøre? Hos vikøberallebiler.dk kan du sælge alle biler uden problemer og til en fair pris.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

En skrotningsmoden bil skal ikke nødvendigvis afleveres hos en autoophugger. Hos vikøberallebiler.dk kan du sælge selv gamle og skadede biler hurtigt og sikkert.

Vi udarbejder en gratis vurdering af din brugte bil og giver dig derpå et tilbud. Bestil tid til en uforpligtende gennemgang hos os. Efter købet overtager vi alle formaliteterne helt uden omkostninger.

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Skal jeg lade min ophugningsmodne bil forfalde eller sælge den?

bil til skrot

På et eller andet tidspunkt, bliver det uundgåeligt at skulle træffe den beslutning. Bilen har fået skader her og der, motoren er ophugningsmoden, dækkene er slidt ned, og der er ikke udsigt til at kunne sælge bilen længere. Den er blevet så gammel, at du helst bare vil sende den til autoophuggeren. Mange bilejere kan heller ikke se nogen pointe i at sende bilen på værksted. Så er der vel kun én mulighed: at sende bilen til skrotning.

I Danmark er det ulovligt at stille udtjente biler i naturen, på veje eller private ejendomme. De skal indleveres hos en miljøgodkendt ophugger til korrek skrotning af bilen, der også udbetaler en såkaldt skrotningsgodtgørelse. Det er nemlig heller ikke tilladt at aflevere sin bil til skrotning hos en ophugger, der ikke er miljøgodkendt. Men du behøver ikke lede længe efter et sted, hvor din bil til skrot bliver købt: Kontakt vikøberallebiler.dk, så klarer vi det hele for dig.

2. Den bedste måde at få solgt skrotbiler på

til bil skrotHar du planer om skrotning af din bil? Måske har du været involveret i en ulykke, så motoren er defekt, og det virker for besværligt at bringe den på værksted eller til en autoriseret skrothandler. Alle biler bliver før eller siden så gamle og nedslidte, at de ikke længere kan køre, og så er der tilsyneladende ingen anden udvej end bilskrotning. Det er konklusionen for mange bilejere, når deres gamle bil svigter. Men selv når du mener, at din bil kun er en bunke skrot, og autoophuggeren er den eneste løsning, vil næsten alle gamle biler stadig have en vis skrotværdi. Så er det godt, at vikøberallebiler.dk findes.

For hos os købes skrotbiler professionelt, og det er den ideelle løsning ved salg af en ophugningsmoden bil. Vikøberallebiler.dk tilbyder en komplet købs- og rådgivningsservice for skadede brugte biler. Naturligvis overtager vi også alle de bureaukratiske formaliteter, der skal klares i forbindelse med salg af en skrotningsmoden bil. Slip for alt besværet og al den tid, der skal bruges på formaliteter hos myndighederne.

Gratis bilvurdering på bare to trin

Professionel værdiberegning af alle biler

wateroverlastVores bileksperter udfører vurderinger af alle biler og beregner dermed en gennemskuelig restværdi – selv hvis din bil er skrotningsmoden. Vi tilbyder professionelt køb af din bil – uafhængigt af mærke og antallet af kørte kilometer. Leder du efter en mulighed for bilskrotning? Ingen problemer! Vores service omfatter samtlige formaliteter som fx afmelding på motorkontoret og selve skrotningen. I alle tilfælde beregner vi i første omgang prisen ved hjælp af vores vurderings- og købsproces, og vi afvikler dit salg af skrotbil gratis for dig. Hvis der ikke fastslås nogen restværdi, sørger vi for skrotning af din bil med totalskade – fagligt korrekt og helt gratis.

Der kan faktisk stadig være penge i din gamle bil, hvis den har specielt ekstraudstyr eller er i velplejet stand. Vores kompetente team rådgiver gerne alle bilejere om spørgsmål i forbindelse med skrotning af bil. Alle vores serviceydelser er helt gratis. Bestil tid til en uforpligtende gennemgang hos os. Husk at tage alle dokumenter med, som for eksempel registreringsattest og typegodkendelse, alle bilnøgler samt legitimation, så vi hurtigt og nemt kan købe din bil. På vikøberallebiler.dk bliver din bil til skrot hurtigt og nemt købt. Det har aldrig været nemmere at sælge en bil, der er klar til skrotning!

3. Din bil til skrot bliver købt – inklusive beregning af restværdi

I dine øjne har din defekte bil ikke længere nogen værdi? Mange biler har stadig en vis restværdi på trods af skader eller defekter. vikøberallebiler.dk giver dig mulighed for stadig at få en rimelig værdi ved salg af skrotbil, og samtidig sparer du udgifterne i forbindelse med skrotning af bil. Vi køber alle gamle biler, uanset om de har været involveret i ulykker, eller det drejer sig om meget gamle brugte biler, uafhængigt af producent og model.

For at finde frem til den faktiske værdi inklusive stand og ekstraudstyr anbefaler vi, at du aftaler tid med vores bileksperter, efter at du har indtastet dine oplysninger. Når du kommer hen til os med din bil, vil en af vores fagfolk gratis foretage en vurdering af din bil. Muligvis er der særligt ekstraudstyr eller værdifuldt tilbehør, der giver din skrotbil en større restværdi.

Hvis din bil ikke længere kan køre, hjælper en af vores erfarne medarbejdere fra kundeserviceafdelingen dig gerne med at finde ud af en transportmulighed.

Hos vikøberallebiler køber vi også din bil som er til skrot

Tøv ikke med at sælge – heller ikke selvom du tror, at din bil er klar til at blive skrottet. Selv hvis en ophugningsmoden bil ikke længere har nogen nævneværdig restværdi, kan du i det mindste spare gebyrerne for skrotning af bilen. Vi køber alle brugte biler, uafhængigt af mærke, og ligegyldigt om det drejer sig om en skadet bil eller en bil til skrot, som alle brugbare enkeltdele bare skal pilles ud af. Vi overtager den fagligt korrekte skrotning af alle køretøjer inklusive ophugningscertifikat. Det sender vi til motorkontoret.

Hos os kan du uden problemer sælge din skrotbil og få fordel af omfattende serviceydelser. Samtidig sparer du også udgifterne og besværet med at skulle opsøge myndighederne for at afmelde din bil. Med få skridt får du en aftale i stand med os, så salget af din skrotbil kan klares inden længe og uden problemer.