vikøberallebiler.dk køber defekte biler

Hvis din bil har været impliceret i et biluheld, gælder den som en defekt bil. vikøberallebiler.dk er Danmarks seriøse partner for køb af en defekt bil.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Defekte biler er ikke særlig vellidte hos mange bilkøbere. De er ofte urolige for, at risikoen er stor for, at disse køretøjer hurtigere skal på værkstedet og repareres igen. Sælg derfor din defekte bil til vikøberallebiler.dk - det er hurtigt og ukompliceret!

Aftal en tid med en af vores afdelinger og få din bil vurderet af en uddannet, professionel ekspert, før du sælger din defekte bil til os. Efter vurderingen køber vi din defekte bil til den bedste pris!

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Professionelt opkøb af defekte biler, her er dine fordele

Defekte biler

Bestemmer du dig for at sælge din defekte bil til et seriøst og professionelt firma, har du mange fordele uden at investere meget tid eller kraft i at lede efter en seriøs køber til din bil. Servicen under opkøbet af en defekt bil med vikøberallebiler.dk er den perfekte mulighed for dig for at sælge en bil med en skade bedst muligt i løbet af kort tid.

Biler repareres ofte af nostalgiske årsager efter et trafikuheld, selvom omkostningerne for reparationen tydeligt overstiger bilens restværdi. Det kræver ikke kun en del arbejde, men er også forbundet med en risiko for, at det har indflydelse på salgsprisen. De investerede penge kan som regel ikke tjenes ind igen, hvis bilen sælges senere. Reparationen efter et uheld kan derfor hurtigt blive til en omkostningsfælde.

Med vikøberallebiler.dk profiterer du af vores bileksperters mangeårige brancheerfaring ved køb af defekte biler. Som din kontaktpartner beregner vi den bedste bilpris på kompetent vis samt afvikler salget hurtigt og komfortabelt. Sælg din defekte bil til et professionelt opkøbsfirma og undgå ekstra omkostninger.

Vi giver dig et tilbud for din defekte bil, uafhængigt af dens tilstand. Aftal en tid med vores bilekspert til at se på bilen - vi vurderer din bil og de eksisterende skader fra trafikuheldet grundigt.

Derefter tilbyder vi en købspris, og du kan bekræfte salget med din underskrift på købsaftalen. Efter salget af din bil skal du ikke tage dig af noget som helst, ikke engang afregistreringen af bilen. Vi klarer alle formaliteterne. Sælg til os og spar tid. På denne måde kan du hurtigt få kontrol over alle de problemer, som et biluheld medfører - du skal ikke beskæftige dig med salget og kan nyde vores service fuldt ud!

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Vil du sælge en defekt bil? Hos vikøberallebiler.dk!

Der kan hurtigt ske et biluheld, uden at man selv er skyld i det. Et kort øjebliks uopmærksomhed og påkørslen er sket. Alt udover frustration og en defekt bil er forbundet med finansielle omkostninger. Hvis omkostningerne for en reparation overstiger bilens restværdi eller hvis reparationen er umulig, for eksempel ved skade på gearkassen, er det fornuftigt at sælge den defekte bil eller overveje at skrotte bilen.

Mange mennesker ville gerne sælge en defekt bil eller afsætte den så hurtigt som muligt. Men det er desværre ikke så let at sælge en defekt bil, som en brugt bil, især ikke hvis der er en stor skade fra et uheld. Mange bilforhandlere køber ikke defekte biler eller handler så hårdt, at du ikke har garantikrav på købsprisen, og endda uden en ekspertvurdering. Det er ikke bare det at handle om prisen, men det er også en kendsgerning, at disse bilforhandlere kun køber bilmærker, som de lige skal bruge i øjeblikket, og som er lette at sælge i udlandet. Hvis du ikke lige har en BMW eller en Mercedes, så står du tilbage med din defekte bil og skaden.

Det er derfor ikke et under, at så mange kunder ikke har en god følelse ved disse små bilforhandlere og under disse betingelser. Ved en totalskade er en skrotning den bedste løsning. Men det er heller ikke det bedste alternativ til at sælge din defekte bil, da det som regel er forbundet med arbejde og skrotningsomkostninger. Også dette valg mindsker ikke din frustration optimalt. Løsningen? Hos vikøberallebiler.dk kan du derimod undgå forhandlinger og i stedet for hurtigt og let sælge din defekte bil.

3. Vi klarer alle de administrave udfordinger ved defekte biler

Vi oplister de faktiske reparationsomkostninger i vores vurdering for defekte biler, eksempel for en bule eller skrammer på siden, og viser dig din bils detaljerede restværdi. Det betyder ikke noget for os, om du vil sælge en Audi med totalskade eller en Opel med motorskade. Selv ved en nødvendig skrotning af bilen tilbyder vi at overtage alle yderligere skridt plus omkostninger.

Hos os har du garanti for afviklingen af købet af din defekte bil og derefter en professionel service. Om det handler om din leasing-finansiering eller en skrotning af din defekte bil med en skade bagpå. Vi overtager det for dig! Efter at du har underskrevet vores købsaftale, modtager du straks betaling for salget - overført til din konto. Overbevis dig om opkøb af brugte biler af nummer ét er vikøberallebiler.dk!