Salg af totalskadet bil – så nemt og fair kan det gøres!

Umiddelbart lader det til at være umuligt at sælge en totalskadet bil på brugtvognsmarkedet. Kontakt vikøberallebiler.dk for at få den sag klaret.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Når en bil er så stærkt beskadiget, at det ikke længere er muligt at reparere den, er der tale om en totalskade. Hvis skaden på en bil udgør over 65 % af køretøjets værdi, er bilen totalskadet. Så er det meget svært at sælge bilen. Men ikke hos os.

Hos vikøberallebiler.dk kan du sælge alle biler. Din totalskadede bil kan du sælge sikkert og hurtigt hos os. Først skal der foretages en professionel vurdering af din bil. Book en aftale i en af vores afdelinger, og få vurderingen på din bil!

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Sådan sælger du en totalskadet bil

Tasar tu coche

I Danmark sker der stort set dagligt færdselsuheld med biler, der bliver totalskadet. For ejerne er det ærgerligt, især hvis det drejer sig om en ny bil, der kommer lige fra bilforhandleren, og som man stadig betaler lån tilbage på. Alt efter hvor stor skaden er, vil det være fornuftigt som bilejer at tegne en forsikring på forhånd. Selv små stød, ridser eller mindre materielle skader kan nemlig blive dyre for den ulykkesansvarliges forsikring.

Afhængigt af, om der er tegnet en fuld kaskoforsikring eller en delkaskoforsikring, forløber skadesordningen efter en ulykke forskelligt. Hvis der ikke opstår strid mellem de to ulykkesparter, kan skadeserstatningen sædvanligvis ordnes uden postyr via forsikringen. Hvis der er tale om en totalskade, har ulykkesbilen stadig en restværdi, der kan beregnes ved hjælp af en taksator.

Med en stor skade er der også tale om høje reparationsudgifter, der kan være helt oppe på højde med genanskaffelsesværdien. Mange bilejere har dog ikke tid og lyst til at kaste sig ud i besværet med at få et værksted til at udføre reparationerne og er derfor mere tilbøjelige til at sælge.

Når du vil sætte en totalskadet bil til salg efter en bilulykke, finder du hurtigt ud af, at det er meget svært at få den solgt. Selv hvis der tages højde for en taksatorrapport for at få beregnet genanskaffelsesværdien for det planlagte salg, ender det hurtigt med en skuffelse. På de gængse brugtbilsportaler er chancen for at få solgt en skadet bil nærmest lig nul. Ved at deltage i en auktion øger du højst sandsynligheden for at få et minimalt tilbud på restværdien af bilen.

Det er tit hobbymekanikere, der er interesseret i køb af totalskadede biler. Men det er også meget besværligt at sælge biler via internettet. Der er ingen garanti for, at salget kan gennemføres, hvis bilen for eksempel er stærkt beskadiget, og skaderne kan sammenlignes med en totalskade, eller hvis du som sælger ikke tilbyder køber fortrydelsesret. Og du kan heller ikke føle dig sikker på, at du får tilbudt en købspris, der svarer til udgifterne til en genanskaffelse.

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Gratis beregning af restværdien

Selv hvis din brugte bil er blevet totalskadet efter en trafikulykke og ikke længere kan køre, svarer det til at smide penge ud af vinduet, hvis du blot forærer bilen væk. Vikøberallebiler.dk kontrollerer restværdien af din bil hurtigt, kompetent og helt gratis. Bestil tid hos os med det samme, så du finder ud af, hvad genanskaffelsesværdien er.

Gennemgangen af din bil tager cirka en halv time. Du bør tage alle bilens dokumenter med. Ud fra dem og bilens samlede tilstand kan vores kvalificerede bileksperter fastlægge den nøjagtige skrotværdi på din bil og derefter tilbyde dig at udbetale restværdien.

Ud over den generelle dagsværdi tages der også højde for faktorer som ekstraudstyr og vedligeholdelsestilstanden, som er med til at bestemme værdien. Efter beregningen af restværdien får du et tilbud på køb af din skadede bil. Der er også mange bilejere, der hellere vil slippe for besværet med en defekt bil og de høje reparationsudgifter og i stedet får bragt bilen til en autoophugger. Her får man ganske vist udbetalt en skrotningsgodtgørelse, men ingen penge for værdien af brugbare reservedele, der stadig måtte være i bilen. Desuden bliver der i mange tilfælde ikke taget højde for den brugte bils aktuelle markedsværdi.

Selv en totalskadet bil har stadig en vis restværdi, der består af de intakte enkeltdele og tilbehøret, og der kan sagtens findes interesserede, der giver dig et passende tilbud på restværdien. De værdifulde dele af din brugte bil bliver klargjort og oplagret separat, så de kan sælges igen. Der er altså ingen grund til at forære bilens restværdi væk – sælg din totalskadede bil til vikøberallebiler.dk. Vi køber altid alle biler uafhængigt af alder, tilstand eller mærke. Biler med totalskade, ubetydelige skader, med tuning, biler, der ikke har været til syn, eller veteranbiler fra 1995 og alle andre årstal for første indregistrering får et fair tilbud om køb, og du får meddelelse om den nøjagtige genanskaffelsesværdi.

3. Kompetent salg af havarerede biler

Hvis du accepterer vores tilbud, kommer du til at opleve vores mange servicefordele. Lad os klare de bureaukratiske formaliteter, efter salget er du ikke længere forpligtet til noget hos os. Betalingen afvikles fuldstændigt sikkert for vores kunder, for det klarer vi med en bankoverførsel. Selv hvis der ifølge taksatoren slet ikke er nogen restværdi mere på din totalskadede bil, tager vi os også gratis af en fagkyndig og miljøvenlig skrotning.

Ud over beregningen af restværdien, der er fuldstændig gratis for dig, tager vi os også af at afmelde bilen på motorkontoret, og hvis du ønsker det, indløser vi også dit billån eller en anden form for finansiering. Når du har underskrevet vores købsaftale, overfører vi restbeløbet til din konto.

Med vores hjælp kan du undgå et værditab – lad os give dig en vurdering af din bil allerede i dag! Du kan sælge en totalskadet bil hurtigt og sikkert via os.