Skadet bil til salg? – Sådan klares det sikkert, hurtigt og nemt

Vil du sælge en defekt bil? Det er som regel ikke så nemt. Hos vikøberallebiler. dk kan du nemt sælge din skadede bil.

Gratis bilvurdering med kun 2 trin

Når du vil sætte en skadet bil til salg, skal du som bilejer træffe vanskelige beslutninger. Kan det betale sig at få repareret bilen først? I hvor høj grad mindsker bilens tilstand værdien? vikøberallebiler.dk er din ideelle partner, når du har en skadet bil til salg.

Med vores service kan du sælge din defekte bil i løbet af 24 timer. Vi foretager en vurdering af din bil og køber den til direkte salgspris. Nemt, hurtigt og sikkert!

Gratis
online evaluering

Modtag den endelige salgspris
direkte hjemmefra

Anmod om salg og
hurtig betaling

1. Salg af defekt bil via vikøberallebiler.dk

Skadet bil

Nogle bilmærker mister værdi så hurtigt, at reparationer og andre udgifter i forbindelse med bilen beløber sig til summer, der langt overstiger bilens restværdi allerede få år efter, at de kommer ud fra fabrikken. Ridser i lakken, en defekt tandrem eller andre skader koster som regel masser af penge. Derfor vælger mange at sætte deres skadede biler til salg.

Det er dog de færreste skrothandlere eller købere af skrotbiler, der har til hensigt at tilbyde bilejerne en god pris for deres køretøj. Hvis en bil har ødelagte bremser eller dumper til syn, er det for mange købere allerede grund nok til ikke at byde på din defekte bil.

Ønsker du at sælge din defekte eller skadede bil til en så fair pris som muligt? Så er vikøberallebiler.dk din kompetente partner. Ved hjælp af vores innovative system til vurdering af køretøjer kan vi også købe skadede biler til en god pris. Book allerede nu en aftale til en vurdering af din bil hos os, når du vil sætte en skadet bil til salg. Husk at tage alle bilpapirerne med til aftalen.

Vores bileksperter vurderer din bil uafhængigt af konstruktionsår eller kilometertal. Under gennemgangen ses der både på den tekniske og ydre tilstand, og naturligvis ser vi også nærmere på de enkelte skader, din bil har. Alle disse faktorer bliver der taget højde for i forbindelse med værdiberegningen, og de er væsentlige for salg af bilen. Har du været omhyggelig med at føre servicebogen, kan det for eksempel have en positiv effekt på vurderingen og prisen ved salg af bilen. Vores fagfolk giver dig så til sidst et fair tilbud på den resterende salgsværdi for din brugte bil.

Hvis en skade på din bil viser sig at være mere alvorlig, så den kommer over grænsen for totalskade, og der ikke længere kan fastslås nogen reel værdi, og din defekte bil kun kan afleveres til skrotning på grund af de store skader, sørger vi til hver en tid for at skrotte den gratis for dig. Sælger du din bil via os, tilbyder vi dig et alternativ til en skrothandler. Og det er absolut ukompliceret og sikkert.

Gratis bilvurdering på bare to trin

2. Sæt den skadede bil til salg i stedet for at aflevere den til skrotning

Hvis en bil, der har været involveret i en ulykke, ikke længere kan køre, eller er komplet ødelagt, skal bilejeren pludselig løse problemet med at få bilen skrottet på sagkyndig vis. Beskæftiger du dig mere indgående med emnet skrotning af biler, finder du hurtigt ud af, at det er en temmelig bureaukratisk og omkostningskrævende form for afvikling.

I denne situation står vi hos vikøberallebiler.dk til rådighed med fagkyndig, personlig rådgivning. Vil du slippe af med din skadede bil, er det bedste, du kan gøre, derfor at henvende dig til os. Du kan uden problemer sælge din defekte bil til os. Vi tager helt sikkert imod den defekte bil i enhver situation. Ligegyldigt om det drejer sig om en bil, der har været involveret i en ulykke, eller en defekt bil, der trænger hårdt til at blive repareret. Hos os slipper du for besværet og udgifterne til skrotning, og ideelt set får du endda en købspris for din skadede bil.

Efter overdragelsen af bilen bliver beløbet hurtigt og nemt udbetalt med en overførsel til din konto. Når vi har købt bilen, tager vi os af alle formaliteterne, fra gratis afmelding på motorkontoret til en fagkyndig skrotning af din bil – hvis det viser sig at være nødvendigt. Naturligvis er alle vores serviceydelser fra ekspertrådgivningen på stedet til skrotning af bilen helt gratis for dig.

Har du gæld i bilen? Så sørger vi også for at indløse lånet. Brug vikøberallebiler.dk, så du kan være sikker på, at du får det bedste ud af din skadede bil. vikøberallebiler.dk er din pålidelige og kompetente partner, når du har en skadet bil til salg!