Købstilbud af bil fra vikøberallebiler.dk

1. Hvordan kommer tilbuddet fra vikøberallebiler.dk i stand?

Unterlagen zum Verkauf

Hvis du får mulighed for at sælge din bil, får du et tilbud fra vikøberallebiler.dk. Du får vores tilbud inklusiv salgspris direkte i én af vores afdelinger.

Først når du har fået en aftale i én af vores afdelinger, vil du få en vurdering af din bils reelle stand.

2. Hvor lang tid gælder tilbuddet?

Du er ikke på noget tidspunkt forpligtet til at tage imod tilbuddet. Tag dig gerne god tid til at sammenligne de muligheder, du har. Det er, derfor vores tilbud er gyldigt i fem dage. Der kan være enkelte tilfælde, hvor bilen skal have en ny vurdering inden for de 5 dage, fx hvis du har fået en skade på bilen eller bilen har kørt væsentligt mere. Bestemmer du dig alligevel på et senere tidspunkt for at sælge din bil til vikøberallebiler.dk, er du nødt til at få lavet en ny vurdering af vores bileksperter.

3. Hvordan forløber afviklingen, når jeg har taget imod tilbuddet?

Beslutter du dig for at tage imod vores tilbud, så forelægger vi vores juridisk certificerede købekontrakt for dig, som du skal underskrive. Når du har overdraget bilen og alle relevante dokumenter, så er der ikke mere, du skal gøre i forbindelse med salget. Vi sørger for at få bilen afmeldt ved Motorstyrelsen. Hvis du gerne vil beholde dine nummerplader, så kan du også selv sørge for at få bilen afmeldt. Så snart vi har modtaget alle papirer på bilen, sætter vi gang i overførslen af købsprisen til din konto.

Not valid:stjerner
Angiv din bils data: