Købstilbud af bil fra vikøberallebiler.dk

1. Hvordan kommer tilbuddet fra vikøberallebiler.dk i stand?

Unterlagen zum Verkauf

Du indtaster blot din bils informationer via 3 simple trin, vedlægger relevante billeder og trykker send. Vores bileksperter kigger herefter på fremsendte, hvor de bestræber sig på at have et tilbud klar til dig på under 48 timer. Er du tilfreds med tilbuddet, booker du blot en drop-off aftale i en af vores afdelinger.

Her bekræftes standen af din bil, hvorefter vores medarbejdere udarbejder en købskontrakt til dig. Skulle der mod forventning være betydelig forskel fra fremsendte, eller skulle du have tastet en fejl. Så finder vi på stedet en ny og konkret pris til dig på stedet.

2. Hvor lang tid gælder tilbuddet?

Du er ikke på noget tidspunkt forpligtet til at tage imod tilbuddet. Tag dig gerne god tid til at sammenligne de muligheder, du har. Det er, derfor vores tilbud er gyldigt i syv dage. Der kan være enkelte tilfælde, hvor bilen skal have en ny vurdering inden for de 7 dage, fx hvis du har fået en skade på bilen eller bilen har kørt væsentligt mere. Bestemmer du dig alligevel på et senere tidspunkt for at sælge din bil til vikøberallebiler.dk, er du nødt til at få lavet en ny vurdering af vores bileksperter.

3. Hvordan forløber afviklingen, når jeg har taget imod tilbuddet?

Beslutter du dig for at tage imod vores tilbud, så forelægger vi vores juridisk certificerede købekontrakt for dig, som du skal underskrive. Når du har overdraget bilen og alle relevante dokumenter, så er der ikke mere, du skal gøre i forbindelse med salget. Vi sørger for at få bilen afmeldt ved Motorstyrelsen. Hvis du gerne vil beholde dine nummerplader, så kan du også selv sørge for at få bilen afmeldt. Så snart vi har modtaget alle papirer på bilen, sætter vi gang i overførslen af købsprisen til din konto.

Angiv din bils data: