Hvordan forløber vikøberallebiler.dk’s afmelding af din bil, når du har solgt den?

1. Det skal vi bruge til at få afmeldt din bil ved Motorstyrelsen

Hvordan forløber vikøberallebiler.dk’s afmelding af din bil

For at kunne afmelde din bil korrekt har vi brug for en gyldig registreringsattest (registreringsattest del I og del II) i original udgave. Desuden har vi brug for begge nummerplader.

Hvordan afmelder vikøberallebiler.dk min bil?

Som nummerpladeoperatør har vi ansvaret for at destruere dine plader korrekt. Vi vil således fjerne pladerne fra bilen. Klippe dem over for efter at destruere dem og afmelde pladerne ved Skat.

2. Din sikkerhed: bekræftelse på afmeldingen

Din bil vil som regel blive afmeldt inden for tre hverdage.

Du kan altid tjekke om din bil er blevet afmeldt ved at indtaste din gamle nummerplade på motorregistret hjemmeside.

3. Køber vikøberallebiler.dk også biler, der allerede er blevet afmeldt?

Ja, og i det tilfælde har vi brug for original registreringsattest med angivelse af, hvornår bilen er blevet afmeldt. Du kan få din bil kørt hen til os med lastbiltransport, eller du kan bruge midlertidige nummerplader. Dem kan du bestille i en motorekspedition, en udvalgt toldekspedition eller i Motorregistret (7-10 hverdages leveringstid ved forsendelse). Det koster 100 kr. pr. dag, og du kan køre med dem i op til 7 dage. Du bestiller pladerne ved at logge ind på Motorregistret med dit NemID.

Hvis din bil er tvunget ud af drift, så er den allerede afmeldt. I dette tilfælde er det ikke muligt for os at overtage processen for dig.

Angiv din bils data: