Hvordan er købskontrakten med vikøberallebiler.dk udformet?

1. Er vikøberallebiler.dk’s købekontrakt en standardkontrakt?

Hvordan er købekontrakten med vikøberallebiler.dk udformet

Ja, vi bruger en standardkontrakt til vores bilkøb. Når du sælger din brugte bil til os, laver vi en købskontrakt på basis af en standardkontrakt helt individuelt og sammen med dig.

Sådan tilpasses vikøberallebiler.dk’s købekontrakt optimalt til enhver salgssituation. Du bevarer hele tiden overblikket og ved helt nøjagtig, hvad der står i kontrakten.

Udelukkelse af garanti

Når du sælger din bil som privatperson, har køber i henhold til Købeloven ikke nogen garanti. Som sælger er du altså ikke forpligtet til at give køber nogen form for garanti. Hvis du sælger en brugt bil, har du dog pligt til at oplyse køber om alle de fejl og mangler, du kender til. Gør du ikke det, kan du risikere at blive gjort ansvarlig for mangler, du enten kendte eller burde have kendt til. Du bør altid skrive alle de oplysninger, du giver mundtligt, ind i købsaftalen. Når vikøberallebiler.dk gennemgår din bil, kan du ikke blive stillet til ansvar for fejl og mangler. Du skal derfor ikke bekymre dig mere om din gamle bil, når salgsaftalen er afsluttet, med mindre der er tale om svindel af bilen tilstand.

2. Hvornår har man ret til at annullere vikøberallebiler.dk’s kontrakt?

Det er grundlæggende muligt at annullere vikøberallebiler.dk’s kontrakt, hvis én af de to parter ikke overholder aftalerne i kontrakten. For eksempel hvis vi antager, at vikøberallebiler.dk ikke ville udbetale den aftalte købspris til dig. Selvom dette selvfølgelig ikke vil ske, så ville det være en gyldig grund til at annullere kontrakten.

Angiv din bils data: