Book en aftale hos vikøberallebiler.dk

1. Hvordan får jeg en aftale i én af vikøberallebiler.dk’s afdelinger?

Hvordan får jeg en tid i én af vikøberallebiler.dk’s afdelinger

For at booke en aftale i én af vores afdelinger har du følgende muligheder til rådighed:

  1. Online booking: På vikøberallebiler.dk hjemmeside angiver du først, hvilken bil du har. Efterfølgende indtaster du din bils data og slutter af med at skrive din e-mailadresse. Når du har indtastet alle data får du mulighed for at booke en aftale i én af vores afdelinger. Din aftale er først bekræftet, når vi har ringet dig op.
  2. Booking over telefonen: Du kan få fat i vores serviceminded medarbejdere mandag til fredag fra kl. 8.00 til 20.00, lørdage fra kl. 9.00 til 16.30 og søndage fra kl. 9.00 til 16.00. Du kan ringe gratis på +45 89 87 33 33

2. Hvordan ændrer jeg en aftale, jeg allerede har bestilt?

Hvis du ønsker at ændre din aftale, er det bedst at ringe til os og give besked. Ring til os gratis på +45 89 87 33 33.

Du kan også vælge at benytte dig af den mail, vi har sendt til dig med en bekræftelse af vores aftale. I mailen har du mulighed for at klikke på et link, hvor du kan ændre din aftale.

3. Kan prisen på min bil fastsættes uden at have en aftale i én af afdelingerne?

Nej, for det tager tid at lave en ordentlig gennemgang af din bil og kræver vores bileksperters fulde opmærksomhed. Vi ønsker, at alle vores kunder får den samme gennemgang af deres bil i vores afdelinger. For at kunne give dig en præcis værdifastsættelse er det derfor ikke muligt at fastsætte din bils værdi uden, at du har bestilt en aftale.

Not valid:stjerner
Angiv din bils data: